kak je tvoj sanjski fant/punca

coffyka • Od: 20.3.2010 • Prispevkov: 1
kak je tvoj sanjski fant/punca 20.3.2010 18:34
kakga si pretstavlaš svojga idealnga človeka Twisted Evil Evil or Very Mad Mr. Green Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
...:) 20.3.2010 22:34
ja no tko.. drgaač idealngaa pomoiie ni u nubenmu pogledu..loh je prbližn idealln partner Smile)..hehee paač usak ma kšno napako, č si pa zalublen pa tega pač ne upaziš in mislš da je 100% perFect v vseem hehe*
no jaa paa rescmo prbližn idealn tip zamee hmm..?...
na zunaj me mora privlačt( huda čupca :$, mal večji ud mene al pa glih en tok k sm js Smile), ne presuh ne predebeu ravn prou, zj č nima neki nwm kwa mišic tud ok..pač jbg Smile, )
notranjost ( prijazn, da se da pogovarjat z nemu, da je pozorrn- res lepoo :$, da tii vrača čustvaa ittk Wink, pa še kj bi se naaidl )

....heeh* recmo daj to zame ideaaaln čeproou ni nč kj posebnga, je pa saj šansa da ubstaja kšn taak iii* Smile
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 20.3.2010 23:11
jas pa ne iščem idealne pa s je niti ne predstavlam......sam pač privlačna ,cartljiva Embarassed , s smislom za humor, komunikativna.....
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 0:09
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

kak je najlepši aah aah ;$ zakaj more bit gej? ): :***
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 0:14
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

oo beeD !! Very HappyVery HappyVery Happy
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 0:22
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

kaj ni dobrii stari lej kaki je, nič mu ne manjka, glej usta jeote,glej oke, glej body ka si **** kaki je ;$$$$$$$ that's what I call perfection yummy :******
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 0:28
PorceLan pravi:
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

kaj ni dobrii stari lej kaki je, nič mu ne manjka, glej usta jeote,glej oke, glej body ka si **** kaki je ;$$$$$$$ that's what I call perfection yummy :******

okok sm že tih Smile....sj ma kul bodi..pa ok uči so fletne haha..sam kwa ti bo itak ga nkol nauš mogla meeT?! haah jaao Very HappyD...pa tuud ta ni mus daj perfektn mogoče na zunii hihi*
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 0:29
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

okok sm že tih Smile....sj ma kul bodi..pa ok uči so fletne haha..sam kwa ti bo itak ga nkol nauš mogla meeT?! haah jaao Very HappyD...pa tuud ta ni mus daj perfektn mogoče na zunii hihi*

jaa je jeote v živo je še lepši, on je najboljši med najboljšimi! saj kaj ni fora sanjskih dedov v tem da ga nikoli ne moreš met? sanjaš pa vseeno lahko Wink
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 10:47
PorceLan pravi:
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
PiikiCaa pravi:
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

jaa je jeote v živo je še lepši, on je najboljši med najboljšimi! saj kaj ni fora sanjskih dedov v tem da ga nikoli ne moreš met? sanjaš pa vseeno lahko Wink

hahaaa* paa žee Wink
anndriane • Od: 2.2.2010 • Prispevkov: 30
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 19:51
perfektn.!!
ne bo mogoče.kr prfektnih na tem svetu ni..
uskamu mora neki mankat.
sm okei..če se že pogovarjamo o tem..sm pa res res zahteuna..hoho
On mora bit seveda leep..najleepši..
mora met zelene/modre oči..očarliu pogled
debele,lepe ustnce..strastno se mora polublat.
naj bi mu mišice..po možnosti tudi kei six packa.. ;$
mora bit modern..bol športni.
zmeri lepo oblečen.. Smile
potem..mora bit fin,prjazen,sočuten,ljubek do mene,mora me met najraaiiš..zmeri tle zame..
kdr bova u druzbi prjatlou mora bit še zmeri prijetn do mene.
ne sme se me sramovat.;D

no po možnosti tudi bogat.huhu.. ;d

to bi blo to.
nism preveć zahteuna an.? ;D
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 22:18
anndriane pravi:
perfektn.!!
uskamu mora neki mankat.
potem..mora bit fin,prjazen,sočuten,ljubek do mene,mora me met najraaiiš..zmeri tle zame..
ne sme se me sramovat.;D

to bi blo to.

uuhuuhuuu* visoki cilji Very Happy...bl težko se še kšnga tazgaa naaide hehe Wink
anndriane • Od: 2.2.2010 • Prispevkov: 30
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 21.3.2010 23:24
PiikiCaa pravi:
anndriane pravi:
perfektn.!!
uskamu mora neki mankat.
ne sme se me sramovat.;D

to bi blo to.

uuhuuhuuu* visoki cilji Very Happy...bl težko se še kšnga tazgaa naaide hehe Wink

hahahaha..ja sj vem no..
usen lahk sanjam..

Very Happy Very Happy
maricia • Od: 22.3.2010 • Prispevkov: 25
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 22.3.2010 11:41
moi sanski tip'? am......
videz: srednje dolgi tmni lasi, temne oči, lepa usta ( za poljubljanje), okol 5 centi višji od mene, postava tko srednja lohk tut mišice
notranjost: prijazen, kumunikativen, družaben, vesel, mal zmešan ( tko k js da se bova ujela Razz Twisted Evil )

to je to. ampak popolnih ljudi ni in to je sam v moii glavi podoba tega tipa. niso mi ušeč sam taki Smile trenut sm čist nora na enga s kratkimi rjavimi lasmi, modrimi očmi itd Smile in supr se poljubla Embarassed tko da............
kayo15 • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 12
Re: ...:) 22.3.2010 21:58
PiikiCaa pravi:
ja no tko.. drgaač idealngaa pomoiie ni u nubenmu pogledu..loh je prbližn idealln partner Smile)..hehee paač usak ma kšno napako, č si pa zalublen pa tega pač ne upaziš in mislš da je 100% perFect v vseem hehe*
na zunaj me mora privlačt( huda čupca :$, mal večji ud mene al pa glih en tok k sm js Smile), ne presuh ne predebeu ravn prou, zj č nima neki nwm kwa mišic tud ok..pač jbg Smile, )
notranjost ( prijazn, da se da pogovarjat z nemu, da je pozorrn- res lepoo :$, da tii vrača čustvaa ittk Wink, pa še kj bi se naaidl )

....heeh* recmo daj to zame ideaaaln čeproou ni nč kj posebnga, je pa saj šansa da ubstaja kšn taak iii* Smile

kokr si rekla če si zalublen tega ne opazš...js sm tok zalublena da ne morm na nč druzga mislt k sam nanga kok je lep in popoun in oh in sploh best frendica se mi skoz sam smeji...sva pa itaq drug na druzga nora do amena...tokd a je res noben ni popoun ampk k se zalubš ti ni važn čist nč k sam tista oseba...Very Happy
Re: ...:) 22.3.2010 22:02
kayo15 pravi:
PiikiCaa pravi:

kokr si rekla če si zalublen tega ne opazš...js sm tok zalublena da ne morm na nč druzga mislt k sam nanga kok je lep in popoun in oh in sploh best frendica se mi skoz sam smeji...sva pa itaq drug na druzga nora do amena...tokd a je res noben ni popoun ampk k se zalubš ti ni važn čist nč k sam tista oseba...Very Happy

oo iaa Very Happy...ljubeezn je lepa doklr jee Very Happy...heh* ress lepo ann...itaak k si zalublen use stvari gledaaš drugaaač kt pa čs vs zaabedirraan Very Happy....make love on this world <3*
metalka666 • Od: 29.8.2009 • Prispevkov: 4
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 22.3.2010 22:21
meni... kodrčki in modre očkee. :3 neki najlepšga sploh ;P
čene paaa. :
Klikni za povečavo.

gaaaš ku bi ga <3 ^^ al pa
Klikni za povečavo.
MrsSweetie • Od: 8.7.2010 • Prispevkov: 76
Re: kak je tvoj sanjski fant/punca 15.2.2011 16:55
Jst sploh ne iščem idealnega člouka ampak sam tist kr si želim Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.