puberteta--->FANTJE ODGOVORTE PROSIM =)• thedevil
• Od: 28.6.2010
puberteta--->FANTJE ODGOVORTE PROSIM =)
22.1.2011 17:06
hełłou! =)
mene pa mau zanima kak je to pri fantih ta pubetreta pa to.ker meni je to tak čudno da ene zaj tak zlo meče.skos mislijo na take 'dirty' stvari pa so neki zlo horny pa taki...eni pa se za to sploh ne zmenijo. me pa zanima kdaj (pri kolkih letih) je vas začel 'razganjat'? ker mam fanta in nega sploh še nič.mislim tko take 'dirty' stvari...to nega nič ne zanima pa je tak bol umirjen pa to.pa tudi ni tak da bi zaj neki otipavau pa to (jas proti temu nimam nič proti).samo enkrat me je za rit prijeu to je blo pa vse. pa saj meni je zaj to kul da ga nea razganja še tok ampak mi je pa malo čudno ker vse druge ki jih poznam pa tak razganja tota puberteta in so tak horny a mislite da je kaj narobe z njim? kdaj je vas fante začel razganjat? pa kak vas razganja? mal mi opište prosim... razpišite se! lp,thedevil =) • pk4life
• Od: 20.7.2010
Re: puberteta--->FANTJE ODGOVORTE PROSIM =)
23.1.2011 18:25
hahaha narobe z njim.. XD zih je pokwarjen.. drgač kok je pa on str?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • thedevil
23.1.2011 20:53
pk4life pravi:hahaha narobe z njim.. XD zih je pokwarjen.. drgač kok je pa on str?
15 je star...samo veš kak je to čudno ko druge tak razganja on je pa bolj umirjen pa tak...kaj ti misliš??zkaj nega še nič nea razganja druge pa tok res ful?? lp,thedevil =) • pk4life
23.1.2011 22:19
ok zej ugibam.. sta u sredni in ga poznaš šele 1 let ne že od prej ne?.. to sklepam pa po tem k eni pč prej pridejo do tega eni ksnej.. mgoče je biu čiz tak k so zej twoji sošolci pr 12 alpa 13 letih pa ga tkrt še nisi poznala (zej sm mgoče ful falu) .. jz wem d smo bli mi usi čudaški tut nekje u 7 klasu.. eni pa še mal prej pa so ns tkrt čiz čudn gledal.. jah.. lej čiz odvisn je kdaj pridš u puberteto.. eni prej eni ksnej.. tut odvisn kok traja.. pr enim dl pr enim mn.. mgoče se je pr njemu prej začel pa hitr končal.. drgačpa če tip ni čudn še ne pomen da ni normaln XD če prašaš mene maš še srečo_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • thedevil
24.1.2011 16:44
jah...malo si res falil ker ga poznam že tko 9 let...v osnovni sva bla od prvega razreda naprej v istem razredu in zdaj isto na srednji šoli
pa hvala za odgovor =) drugače pa ja, imam res srečo ker je tak bol umirjen pa ga še ne meče tak da sem kar vesela lp,thedevil =) • pk4life
28.1.2011 0:59
no uglawnem.. nč ni nrobe z njim.. sj mgoče pa še pride ne.. hah še en dokaz da nismo usi tipi isti.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Klemen33
• Od: 16.1.2011
• Kraj: Dolenjska <3
29.1.2011 0:34
Glej...čist enostavno je.
možnosti: 1. Je prišel prej v puberteto in je biv v osnovni dost bl "aktiven" (če se lohk tko izrazim). Zdaj je pogruntov da je dovolj star da se zaveda kakršnihkol posledic. 2. Lohk pa da sploh ni blo to v osnovni kar sm napisu... in ga bo dost kasneje metalo. 3. Lahko pa da ga do zdaj ni in na tudi ne bo, ker mu pač ni do tega in ne odobrava takega obnašanja v javnosti...al neki podobnga. In ima dovolj da tebe vidi...in mu ni treba tega javno kazat kot da si njegova lastnina. to so moja mnenja. jst osebno mislim da je 3. možnost, ker te je samo enkrat al kako si napisala in ker sem tudi jaz take sorte. pa še veliko skupnih dni želim an |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.