Fotografiranje...

anabellca • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 11
Fotografiranje... 25.1.2011 17:13
No mene zanima če pozna kdo kakega fotografa, ki bi lahko izvedel slikanje pač tko na nekem nivoju. Z mojimi 2 prijatelicami pač mamo ku neko "obletnico druženja" in pač sm hotla de bi nardili neki kar bi si res zapomnle za dosti časa in bi blo lepo darilo. Da bi nas slikali skupi in vsako posebi in tko nardili kako sceno al kei tazga.... Wink In da bi bil strošek tko do 200e maksimalno. Aja in iz okolice LJ tko če je kdo... Huala že u naprej za predloge;)
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: Fotografiranje... 25.1.2011 23:24
En moj frend iz paralelke si je zdej lih 1 fensi fotkič nabavu in zdej mau slika okol tk da bi loh njemu rekla (??) Pa sigurn ne bi blo 200E O.o xD
ti sam reč pa ga prašam Very Happy
photo_king • Od: 26.1.2011 • Prispevkov: 16
Re: Fotografiranje... 26.1.2011 2:37
anabellca pravi:
No mene zanima če pozna kdo kakega fotografa, ki bi lahko izvedel slikanje pač tko na nekem nivoju. Z mojimi 2 prijatelicami pač mamo ku neko "obletnico druženja" in pač sm hotla de bi nardili neki kar bi si res zapomnle za dosti časa in bi blo lepo darilo. Da bi nas slikali skupi in vsako posebi in tko nardili kako sceno al kei tazga.... Wink In da bi bil strošek tko do 200e maksimalno. Aja in iz okolice LJ tko če je kdo... Huala že u naprej za predloge;)

jest se s fotografijo ukvarjam že prbližno 6 let. mam velik izkušen z portretno fotografijo, mam profesionalni fotoaparat, tko da če sta zainteresirani piš na ZS al me pa dodaj na msn pa se tm zmenmo, pa če hočeš ti loh pokažem tud kšne reference (borut_1337@hotmail.com)
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Fotografiranje... 27.1.2011 9:31
anabellca pravi:

Če rečeš "okolica LJ" si ful mn natančna, kot če rečeš LJ.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.