fantje-ask anything

lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
fantje-ask anything 22.12.2010 21:23
no jst sm odprla to temo z namenom da bojo lohk pobi mal sprašval babe . no ka vas zanimma?? pa uprašte naj vam nebo nerodno haha Smile
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 17:44
podobna tema če ne celo ista že obstaja... Confused
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 17:49
identična (:
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 19:32
identične*

no mam jz prvo uprašanje za punce.
kok je ura? ^^
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 19:45
pet rac pa ena kura !
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 20:12
dobr no sorrii ful še nism doug gor in res nism vedla da : da če je bila podobna (identična) tema da vas to **** razkuri!!! bom pa usaj za naprej vedla Smile
Re: fantje-ask anything 23.12.2010 20:19
^^ smart girl (y)

drugače pa tukaj če hočeš odgovarjat: [link] Wink
Re: fantje-ask anything 22.1.2011 21:24
živjo folklk
mene zanima z eno šjoro sm si že prej pisu pa j pogovor zgledu ko da se sam s sabo pogovarjam in zdaj si par tednu nism pisau z njo
kako naj sploh začnem pogovor i ns epogovarjam z njo
Alexis • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 32
Re: fantje-ask anything 22.1.2011 21:57
triple x pravi:
živjo folklk
mene zanima z eno šjoro sm si že prej pisu pa j pogovor zgledu ko da se sam s sabo pogovarjam in zdaj si par tednu nism pisau z njo

ja npr. začni(bom kr knjižno pisala):
Živijo,spet jaz. Vem, že dolgo si nisva pisala, in ravno zato ti pišem. Prej je zgledalo kot da si dopisujem sam s sabo, zato se bom zdaj potrudil in bom pisal ko boš ti odgovorila (če boš).
No, (pol pa o čem se hočta zgovarjat) ..................
DAMM! That boy was HOT!
Alexis • Od: 26.9.2010 • Prispevkov: 32
Re: fantje-ask anything 22.1.2011 21:58
triple x pravi:
živjo folklk

ja npr. začni(bom kr knjižno pisala):
Živijo,spet jaz. Vem, že dolgo si nisva pisala, in ravno zato ti pišem. Prej je zgledalo kot da si dopisujem sam s sabo, zato se bom zdaj potrudil in bom pisal ko boš ti odgovorila (če boš).
No, (pol pa o čem se hočta zgovarjat) ..................
DAMM! That boy was HOT!
triple x • Od: 2.1.2011 • Prispevkov: 8
Re: fantje-ask anything 23.1.2011 11:41
ja ok sam problem je ku imm tak filing ku da pr nji nimam več šans
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: fantje-ask anything 23.1.2011 16:36
ja no sej poj pa ne morš več dost zasrt, sam še na bolš loh gre, tko da ti kr... če se pa ponesreč si pa itak na istem...

probat ni greh!!! Wink
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 18:13
a mi loh kdo pove zakaj zmeraj ko začneš pogovor s punco ( ki je ne poznaš) prek fb msn se kaj kmalu izpiše dol brez pozdrava in usega kar izgine ???
ko da sm neprivlačen za vse
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 18:44
očitno se je bedno s tabo pogovarjat, al pa te tvoje "izbranke" nimajo manir...

pa a to tko zgleda, da se neki pogovarjata in poj kr gre in je ni več, al je pč umes tko da 5 min ni nč, k u takmu primeru pč greš in nč ne rečš, če se un človk nč ne ukvarja s tabo in teb ubistvu ni nč do njega, čeprov js ponavad usaj rečm, da grem... no nvm

kaj se pa ti ponavad pogovarjaš z nimi?
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 19:16
pišem šjori prvič se ne poznava pač
oii
kko si kaj ?
po odgovori in po ne odpiše neč več pa jo kej prašam po pa se izpiše al karkoli
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 19:31
triple x pravi:
a mi loh kdo pove zakaj zmeraj ko začneš pogovor s punco ( ki je ne poznaš) prek fb msn se kaj kmalu izpiše dol brez pozdrava in usega kar izgine ???
ko da sm neprivlačen za vse

ja meni npr. se je bedno pogovarjat preko fb z kar enim ko ga sploh poznam nea, če me sprašuje neke obična vprašanja, pač brezveze mi je odgovarjat na vprašanje kak si, bolše je če nekak drugač začneš pogovor, pač ne kak si, kaj delaš, kaj ti je najbolša pesem.. x) to je kr nekaj Wink) al pa dobro no, za prvi pogovor še gre, pol ko pa se že pač "spoznata" pol pa res ni fajn da te vedno eno in isto sprašuje x) al pa eni ko te vedno kliknejo pa hej, kak si kaj, dobro jas še odgovorim 3×, samo pol ko pa četrtič isto napiše pol pa jas zbrišem take ker mi je škoda cajta.. x)
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 21:21
ja ok pa kaj naj jo prašam al karkoli če je ne poznam
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 21:59
ja če začneš pogovor, ga morš poj skos vodt in ne smeš nehat in če ti zmanka... rajš reč dijo, pa ti garantiram, da ti bo tut ona odzdravla
skos morš pazt, da ti ne zmanka in da ta tema pogovora ni glih vreme, čeprov je to učasih tista edina stvar v lajfu, k se sploh še spreminja....

in ja, vem da se prvič pogovarjaš, ampak to ne pomen, da je ne morš prašat kej o njenmu hobiju in se poj zatopit v to temo, k bo dost bolš izpadl in bo bol zanimiv, izraži svoje mnenje,da ne bo izpadl kukr da jo zaslišuješ in sprašuješ po podatkih k ti jih ona podzavestno pove oz. napiše... hočm rečt, da k se pogovarjata o čem, se pogovarjita tko da bo mogla tut pomislt na kej (na svoje želje, dogodke, razne zgodbice... ne je sprašvt na keri geografski širini je nov mest...) in da se te bo neak zapomlna, da si kul in ....

sej veš no Smile
Re: fantje-ask anything 25.1.2011 22:01
model, MAL DOMIŠLIJE!!!!

filmi, knige, muska, hobiji, šola, potovanja, kam bi šla, ke je bla, kaj je polet delala...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.