je zunanjost res tak pomembna??? :S• Dr4ke88
• Od: 31.10.2010
je zunanjost res tak pomembna??? :S
1.11.2010 0:38
Res enostavno nea razumem Lahko me tui dodate na fb • MissDanza7
• Od: 19.5.2010
Re: je zunanjost res tak pomembna??? :S
1.11.2010 0:52
Jah ljudje smo si zlo različni glede tega. Enim je naprimer pomembna sam zunanjost, drugim sam karakter, tretjim vsega po malo. Zdaj če ti iščeš pretežno neko resno zvezo, oz. če bi naletel na punco ki hoče resno zvezo, ji nebi bla najbrž samo zunanjost pomembna. Saj pač najprej na človeku vidiš zunanjost ane, ne moreš videt ravno kaki karakter ma človek in to. Zato je običajno tak da če ti je punca ali fant sipmatičn po zunanjosti, šele potem recimo hočeš spoznat to osebo bol podrobno, karakter in vse to. Čeprav jaz tut tega ne maram da eni gledajo samo na zunanjost, ampak taki itak ne mislijo resno. Pač na žalost je tak, kaj mormo, nič. • pk4life
• Od: 20.7.2010
1.11.2010 1:10
ja kaj si pa shujšu ... hah ne sej ne.. čestitam.. hecn je pa slišat pol kko ženske skos gwrijo d gledamo sam n zunanjost.. pol pa ista scena lih pr njih.. mja.. lej tko k nmormo mi pojasnt zkj damo welik na zunanjost tut one nbojo mogle.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • eetaqEVA
• Od: 29.10.2010
1.11.2010 14:08
Ja lej za ene je zunanjost zelo pomembna, za ene nekoliko manj, za nekatere pa sploh ne.
Za mene je najbolj pomembno kakšen si po duši, kakšno srce imaš, če si dober z drugimi pa to, vendar pa včasi tut malc pogledam na lepoto. Nevem no, mislim da je to naravno. Sam če pa maš nekoga zlo rad pa lepota nikakor nima veze. Jaz take ljudi kar najraje ignoriram ker vem, da nebi bli z mano zaradi moje osebnosti ampak zaradi izgleda, da bi se lahko hvalili itd.. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
1.11.2010 18:01
jaz bi tak reko: za vsakega je pomembna zunanjost samo odvisno kaka zunanjost!
Lej rečmo jaz ne (kao citiram druge ljudi in to ni moje mnenje! xD ) no pač pravijo da mam lepe okice očitno pa vreji čupo za nekatere pa vreji karakter čeprav sem malo okrogel (ne pretirano samo malo tak) no in pač hočem ti povedat vsakemu je neki drugega všeč, pač tebe so punce spraševale zato ker si pač tem določenim bil všeč. Btw ona kaj te je vprašala če bi bil njen fant je ziher zares mislila - je to njena osvajalna taktika očitn xD L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
1.11.2010 18:27
eetaqEVA pravi:Ja lej za ene je zunanjost zelo pomembna, za ene nekoliko manj, za nekatere pa sploh ne.
Za mene je najbolj pomembno kakšen si po duši, kakšno srce imaš, če si dober z drugimi pa to, vendar pa včasi tut malc pogledam na lepoto. Nevem no, mislim da je to naravno. Sam če pa maš nekoga zlo rad pa lepota nikakor nima veze. Jaz take ljudi kar najraje ignoriram ker vem, da nebi bli z mano zaradi moje osebnosti ampak zaradi izgleda, da bi se lahko hvalili itd.. za use je zunanjost zlo pomembna sam ene se sploh ne zawedate tega.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
1.11.2010 18:46
aaaaaam.
ja je pomembna zunanjost no! mislim-če je na notr še nevem kak lep,se vrjetn sploh nebi začela pogovarjat z nim,če se mi nebi na zun tud dopadu. pa usaka punca/fant ma svoj stil...pč nektere punce ful padajo na mišice,nektere na dlake,nektere na roke,nektere na oči,nektere na lase,faco,blablabla. nektere na use...pač,če je tip res tak,mu punc nebo nikol zmankal,če bo dobr tud po "duši" al neki no. če je pa tip NEVEM kak lep,pa je obupn/grozn po osebnosti,bomo punce to hmal ugotovile in pol bo ostau brez,ker novice se širijo. drgač sn hotla pač povedat,da ma usaka svoj okus...tud tipi mate svoj okus vrjetn no? mislim- sj radi vidite dobro rit pa joške,sam vrjetn nebi bli z tto punco,če bi mela osebnost tečne zatežene piflarke? ...glih tk vrjetn punca rada vidi mišice pa srčkano faco,pa dobro rit,sam če je budalo po osebnosti,ga vrjetn nebo marala. • erienne
• Od: 21.10.2010
2.11.2010 16:02
men se pa zdi da zunanjost velik pove tut o tvojmu karakterju in značaju in pač usmu temu..ker np. če tipa srečaš ceuga lepga ušmekanga u nulo men se zdi to rahlo odbijajopče no..k če je tok obsedn z svojim videzom poj je pa res ena rit..ča je pa tm ceu neurejen(nenamerno-pč eni furajo tk imiđ)no pol si pa tut neki mislšp o njemu kar pa vrjetn ni glih lpo(razn če maš kake čeudne fetiše)no in skratka jest osebno mislm da je zloooo fajn da tip lepo zgleda ampak da usak drgač lepo zgleda:)aja pa p.s tko če tip deluje ful samozavestn pol j etko ful bl sexi:D
• Arya09
• Od: 18.8.2010
2.11.2010 18:57
mah itak d ma usak svoj okus a ne!
okj recmo d si pač nekje k je velik folka... no a ni logično, d začneš flirtat z nekom k ti je privlačen (to je pa čist odvisno kaj je komu pol ušeč na folku), kokr z enim k ti ni??? mislm kemija una k ta prvič vidš tipa ni zardt osebnosi, ker ga še ne poznaš a ne ampk zrd nvm no... pač je tm! tko d če se ženska začne pogovarjat s tabo (ena k je pač ne poznaš) p ti reče d zto k si ji tko ušeč... nvm to je čist normalno... sam fak d te pa že upraša če bi hodu z njo... pr tem d te ne pozna kašn si... weirdooo!!! am pa ja... jst sm 100% sure d če si fajn oseba ne morš bit grd... usaj jst ne poznam niti enga k bi biu uredu p da bi biu grd... • Ribica
• Od: 4.11.2009
9.1.2011 22:13
Js pa tko, ponavad je tko da gledam bol na osebnost. Pač a mi more bit usaj mal ušeč - ja, valda, sej to je naravno ampak ni pa najpomembnješe...
moje prjatlece se ponavad vedno zgražajo keri fantje so mi ušeč, men se pa zdijo popolni, tko da ja ... • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
9.1.2011 22:22
kak ti je pa uspelo shujšat za 50kg? lp _________________ Peace!
• Gasika
• Od: 7.5.2010
9.1.2011 22:52
Men osebno zunanjost ni najbolj pomembna,ampak osebnost. Ampak pa priznam da me privlačjo tipi k so hudi, mišičasti,huda faca pa to Ene žoke pa padajo sam na to da je hud tip in use, pa tut če nima nč u glav. Sam da se z njemu ukol kaže.. >.< Takim pa pač ni pomoč. • 30stm
• Od: 31.10.2010
10.1.2011 15:25
pr men je tko...valda da je fajn da je tip za pugledat...sam mi več pumen da je osebnost dobra...al pač kokr kol....ful ne maram če se tip neki dela pa da **** drug folk pa tko naprej...to me totalno odbije....men je tko luštkano č ma tip kkšno irokezco al pa pirs...pač da je neki drgačn od drugih kr so ponavad taki tut po osebnosti mau bolši....no saj jst tko upažam....ni sicer vedno tko sam pač...je pa res da pa tut fantje vlik gledate na to kakšno rit ma ženska pa tko naprej....to tut ns mau mot....dobr sej niso usi taki....sam je pa kr dost....kokr so že prej rekl....car si da si shujšou 50 kil....svaka ti čast..• maruuska
• Od: 20.8.2010
10.1.2011 16:28
pa kaj se zaj kle neki, da zunanjost ni pomenbna? seveda da je. neo človek zaačeu fura s enim, ki mu ne prija navzven in navznot! zto ne govorit, da vam ni zunanjost neki ful pomenbna! vsak bo prvo pogleo embalažo polej pa vsebino...
• masaerror
• Od: 1.6.2010
15.1.2011 19:34
ne rečem da zunanjost ni pomembna,itak da je (:
sam seveda morš pa tut res gledat da ni tip/punca nek idiot po domač povedan, pa de se vlači vsepovsod okol. itak moreš tut pogledat kaka je v notranjosti mislm; da ni neki de bi se sam drla, pa de te ma sam zarad tega da bi bla frajerka kr ma tipa. • pk4life
15.1.2011 20:15
lej če prašaš mene je tko: z kratko razmerje je pomembn sam widez za kej dalšga pa tut notranjost.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • soonck
• Od: 16.2.2010
16.1.2011 0:31
ja je. zunanjost pritegne poglet, notranjost pa zadržuje človeka ob tep. ampak če sta dva skp, si morta bit tut telesno ušeč, logično. in vedno je nekje nekdo, ki mu boš ušeč kakršn koli že si.
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
16.1.2011 1:55
bodimo iskreni.
prva stvar je zunanjost. če ne bi gledali po zunanjosti, pridevniki sploh ne bi obstajali. tako je pa treba nekaj ocenjevat,moraš sebe utaknit nekam na najbolje, saj noben ni butec. se strinjam z pk4life. • makotejebe
• Od: 30.8.2010
21.1.2011 16:20
jao ste šupki ne vidte da vas OP ****
• mata
• Od: 7.11.2010
21.1.2011 17:37
Dr4ke88 pravi:Res enostavno nea razumem
Lahko me tui dodate na fb punce fantov ne maramo sam zrd videza. tud drgač morš bit lep. na naši šoli je kr neki lušnih fantov,pa so vsi od njih sami kreteni • erienne
• Od: 21.10.2010
22.1.2011 0:24
ja res je drgač da začneš ponavad z nekom govort zato k ti simpatičn zgleda(ni nujno daa je tooooooootalno hut ker pč če ti ni simpatičn je itak bz) in pol pč ugutuviš da ma oh in sploh osebnost in ja...ampak u glavnem videz..kokr plehk to je je pč res an..sploh p azdj v obdobju do 25 leta k bi večina itak sam se.xala..• unforgiven
• Od: 22.1.2011
22.1.2011 15:43
jas po paravici povedano ful na zunanjost gledam :$ mislim sem pač take narave xd da bi z vsakim ki je lušn zasrala pa to smao za zvezo pa bi mogo met stayl pa karaktterr tudii to je ful pomembno če si v zvezi bol če pa sereš samo z nekom pol je pa samo videz dovol ajaa.. pa tipi so dobrri če majo six packe : D pa skejtajo pa majo emo čupo al pa čupo na stran pa skejtrke pa to ..
• PinkFlower
• Od: 5.1.2011
• Kraj: Kamnik
23.1.2011 20:44
Js tut kr dost na zunanjost (lasje,obraz) ,poll tut da se zna zajbavat pa da je prijazn&se ne ukvarja z drogami ipd...pa tut na starost..z enmu 18,19,20 letnikom ziih nebi hodila xD itaq da je zunanjost pomembna..nmorš bit z enmu bajsom sam zrad karakterja!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.