A ZNA KDO FULL DOBR RISAT? ^^• nuska16
• Od: 27.5.2009
A ZNA KDO FULL DOBR RISAT? ^^
16.7.2010 19:25
hai.
A je tle gor kdo k zna fulll dobr risat? Neki nujno rabim prosim pomagejte. • bmx
• Od: 20.3.2010
Re: A ZNA KDO FULL DOBR RISAT? ^^
16.7.2010 19:27
recmo da znam • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
16.7.2010 21:06
ehehehem.
recmo da ja. • Lepi
• Od: 28.4.2010
16.7.2010 21:19
Jaz tut full lepo risem <3
Na primer kaj takega znam : [link] <3<3<3 • ImmortalLea
16.7.2010 21:29
Lepi pravi:
hehehehehe.xD • carry
• Od: 19.12.2009
17.7.2010 0:22
js se nezabavam res usimi pravijo da prelepo rišem
zakaaj? • ImmortalLea
17.7.2010 16:09
Citat:js se nezabavam res usimi pravijo da prelepo rišem
zakaaj? sj se noben ni ****...xD • sunniix
• Od: 2.1.2011
Just Halp ;D
3.1.2011 0:39
No meni mi oseba pravijo da zelo lepo risem sam ni da bi se s tem kaj paljusla da smo si na jasnem. Pac jz narisaLa to:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] Vem da je objava ze stara ampak ce useeno rabis se kaj za narisat bi se lahko kaj zmenli ^^ • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: Just Halp ;D
3.1.2011 11:38
sunniix pravi:No meni mi oseba pravijo da zelo lepo risem sam ni da bi se s tem kaj paljusla da smo si na jasnem. Pac jz narisaLa to:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] Vem da je objava ze stara ampak ce useeno rabis se kaj za narisat bi se lahko kaj zmenli ^^ ful lepo ;D • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
3.1.2011 15:31
tole je ene par mojih slik... :
tele so s kuljom pa svinčnikom: [link] [link] [link] [link] [link] [link] drgač maš pa še aquarel : [link] [link] pa še akril na platnu... sam nvm če je to sploh to k ti hočš...: [link] [link] [link] [link] [link] zakaj pa sploh rabš to??? • blackie0
• Od: 3.1.2011
3.1.2011 19:47
ful dobr rišete! :]
a kdo riše v photoshopu? jst rišem z miško ker še nimam tablce, tk da večinoma narišem na list poj ga pa fotkam al pa skeniram in poj v Photoshopu osenčm pa to. [link] • tango
• Od: 18.7.2010
4.1.2011 17:40
rsyka pravi:tole je ene par mojih slik... :
tele so s kuljom pa svinčnikom: [link] [link] [link] [link] [link] [link] drgač maš pa še aquarel : [link] [link] pa še akril na platnu... sam nvm če je to sploh to k ti hočš...: [link] [link] [link] [link] [link] zakaj pa sploh rabš to??? kva ga to ti lepo rišš ej. rees. prou uno ''uou'' ! • rsyka
4.1.2011 17:51
tango : ja hvala blackie0 : to ful dobr zgleda, kko loh to tko osenčš s Photoshopom? • sunniix
Re: Just Halp ;D
5.1.2011 3:19
Jok3r pravi:
sunniix pravi:
No meni mi oseba pravijo da zelo lepo risem sam ni da bi se s tem kaj paljusla da smo si na jasnem. Pac jz narisaLa to:
[link] [link] [link] [link] [link] [link] Vem da je objava ze stara ampak ce useeno rabis se kaj za narisat bi se lahko kaj zmenli ^^ ful lepo ;D HvaLa ti. Sej jih mam se fuL sam bi jih mogLa najdet po omarah in predaLih pa se od koLegou uzet nazaj in .. preuec je tega XDD • sunniix
;D
5.1.2011 3:25
rsyka fuLL dobro rises res. OstaLa sm fuLL presenecena res. MisLim.. sej ne da koga podcenjujem in misLim da jzz najboLse risem ker se s tabo ne morem niti minimaLno dajat ampak sem res ostaLaa kot mona XDD
Te tri sLike so mi pa se najboLj usec: [link] [link] [link] Res pohvaLe • rsyka
Re: ;D
5.1.2011 16:20
sunniix pravi:rsyka fuLL dobro rises res. OstaLa sm fuLL presenecena res. MisLim.. sej ne da koga podcenjujem in misLim da jzz najboLse risem ker se s tabo ne morem niti minimaLno dajat ampak sem res ostaLaa kot mona XDD
Te tri sLike so mi pa se najboLj usec: [link] [link] [link] Res pohvaLe waw hvala, nism si mislna, da boste tok naudušeni nad tem pa da nebo pomote, ti maš tut čist noro hude slike • sunniix
Re: ;D
6.1.2011 0:59
rsyka pravi:
sunniix pravi:
rsyka fuLL dobro rises res. OstaLa sm fuLL presenecena res. MisLim.. sej ne da koga podcenjujem in misLim da jzz najboLse risem ker se s tabo ne morem niti minimaLno dajat ampak sem res ostaLaa kot mona XDD
Te tri sLike so mi pa se najboLj usec: [link] [link] [link] Res pohvaLe waw hvala, nism si mislna, da boste tok naudušeni nad tem pa da nebo pomote, ti maš tut čist noro hude slike HvaLa ampak s tabo se res ne morem primerjat XD Mogoce te u pisanju knjig premagam XD • rsyka
6.1.2011 16:33
ja, to pa pomoje, da ti ne morm konkurence delat XD
kašne knige pa pišš? • deadgirl
• Od: 10.7.2010
6.1.2011 19:51
mene pa zanima če bi zame lahko nekdo neki narisu.
in sicer.. 2 najboljši prjatlci k so obejete tko na šolskem hodniku, al pa u parku, al pa še bolš na morju nekje... to bi pa narisal tko.. am... ena je kr vlka... ma ful kratke lase neki tazga: [link] druga pa je malo manjša od nje, z lasi do ramen.. pa tko postran lasi [link] PROSIM NAJ SE JAVI TIST KO BI NARISU TO ZAME.. HVALA:* • sunniix
;$
8.1.2011 0:07
Pisem due knjige.. ;3
Prua: Tacy je dekle ki hodi v 1. letnik srednje šole. Bližajo se počitnice in Tacy, ter njena najboljša prijateljica Mary in fant od Mary, Rian, ki je zelo privlačen, uspešen v vsem kar počne in ima nemogoč karakter se s časoma izve da je zaljubljen vanjo in izkorišča Mary da bi prišel do nje. Tacy hitro ugotovi, da ona čuti isto do njega in se na eni zabavi na plazi uradno data skupaj in kjer tudi Tacy zgubi nedolžnost. Kasneje Rianu umre brat zaradi ene ulične tolpe. Tacy bo od tistega dneva naprej bila v stalnem boju med življenjem in smrtjo zaradi njene velike ljubezni do Riana. (neuem se kako dat naslou ma bo prslo use ob suojem casu) Druga: DOLINA BELE SMRTI Kora, mlada, lepa, simpatična, inteligentna.. kaj bi več? Hodi v 2. letnik srednje šole in je najbolj popolarna. Nathan, fant iz najbolj skrivnih sanj vseh deklet, hodi v 4. letnik iste šole in seveda se tudi o njem govori po celi šoli, vendar tudi najbolj popolarne osebe imajo svoje skrivnsti in Kora razkrije to skrivnost in priseže, da ne bo nobenmu nič rekla. Na šoli se začnejo godit nepojasnljivi umori kar postavi Koro in Nathana v neprestane težave. Kora in Nathan se odločita za sodelovanje in raziskujejo o umorih pri katerih Kora izve mnogo več stvari kot bi si lahko gdo mislil in zelel. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.