RISANJE---->RABIM POMOČ =)• thedevil
• Od: 28.6.2010
RISANJE---->RABIM POMOČ =)
4.1.2011 19:27
heŁŁou!!=)
mene pa zanima, če bi lahka kdo ki zna lepo risat meni narisou eno risbo enga fanta?? ali pa če mogoče že mate kako tako risbo?? ker men zaj ni važno kak bi ta tip zgledou na risbi,važno mi je samo da je tip pač fant narisan... ja zaj se boste vprašali zaka za hudiča jas zaj to rabim. čudno se vam bo zdelo ampak ok...pač mela sem ene ful nore sanje od enga tipa ki je biu ful hot pa luškan (take temne rjave lase je meu mal dalše pa tako hudo čupco pa rjave očke pa tako ful hudo postavo tak lep trebuh je meu.kockice je mel al radiatorčke al kakor pač vi totemu pravite.pač te mišice no....ugl. biu je hot =) in zaj bi jas rada eno tako risbo mela da bi me lahko spominjala na tote sanje. pa če se komu da to narisat al pa če ma kaj podobnga narisano bi vas lepo prosla če mi sem toto sliko prilepite da si jo jas shranim pa skopiram potem. bi mi res eno velko uslugo naredli prosim prosim lepo vas prosim lp,thedevil =) • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
Re: RISANJE---->RABIM POMOČ =)
4.1.2011 20:39
ti ga jz narišem.
sam ga boš dobila v soboto,ker res nemorem zle risat,ker morn matko trajbat,da nebo popravc 1 konferenca • thedevil
4.1.2011 21:08
res ti huaŁŁa ker si ful želim toto risbo meti =)
pa če ti kaj pomaga je bil malo podoben alexu iz isa tkm tu maš en link od njega: [link] zaj če boš narisala toto risbo ti bom res zelo hvaležna =) mi bo zlo veliko pomenila =) • thedevil
16.1.2011 14:55
heŁŁou! =)
zaj nočem ti težit al pa kaj takega samo ti si napisala da bom jas toto sliko oz. risbo dobila prejšnjo soboto samo je še nisem...pa saj razumem da nimaš časa pa tak in tudi to ni za mene nevem kako pomembna slika samo bi mi pa zelo veliko pomenila pa bi ti bila zelo hvaležna če bi jo dobila pa če bi mi jo narisala pa res nočem ti težit sam vprašala bi te zakaj je še nisem dobila?? lp,thedevil =) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.