ah ta ljubezen...• KooKicA
• Od: 16.2.2010
ah ta ljubezen...
16.1.2011 20:01
Helllo everybady.. <3
prusiLa bi vs za eno mnenje da bi mogoce stvari mau bL razumeLa in tkoo... ugLavnem.. usec mi je en tip.. k sm ga spuznala pred zimskimi pucitncami.. takrt sm bvLuziLa z enmu tipom k mi je res sam frend in on je ubistvu naju vidu.. no poL sva se parkrat sLisaLa po teLefonu in jz sm bLa pobudnik. poL mi je pa enkrat napisu ce sm na fejsu in je poL prsLo do tega da sva se puguvarjaLa ce sm ze sexaLa in jz sm mu rekLa da sm se junfr in on men da ga zanima ce bom pa kako bom..in poL tko nakonc da bo moj instruktor... ugLavnm nasLedn dan sva se vidLa 2x. enkrat so bLi eni frendi z nim poL pa se enkrat u enmu LukaLu in sva se tko 2x zazvaLiLa...in tko se sprasujm kaj on cut du mene k jz sm mu daLa vedt da ne bom **** z nekom skupej..pa tko k sva sLa iskat za jest zame pa se za enga frenda in je su on z mano sm tko rekLa da me zebe in me jw tko Lepo ubjeu...prubLem je biu pa poL k sm pr enmu frendu prespaLa in je on to vedu in k sm mu jz tko ukoL pounoci napisaLa kako je je napisu da ze spi in tko.. poL so pa men tastari zabLukiraL teLefon in ga nism mogLa nc sLisat...u petk sm jz tko nemu iz mtkine cifree pusLaLa socjaLca k mt ni meLa stanja iun je tko nazaj kLicou in tko je biu fuL drugacn reku je da deLa in tkooo... rada bi vs mnenje kaj misLte sm mu usec aL hoce z mano ****...kaj vi misLteee.??? prosm za udgovor.. usaakga mnenja bom veseLa. <3 • BlueEyeGirl
• Od: 30.3.2010
Re: ah ta ljubezen...
16.1.2011 20:06
mejbi misl da ti ie ušeč un frend pr kermu si prespala al pa kej tazga in se mu pol đabe zdi.. pomoje je najbolš da greta wn in se odkrit zmenta a si mu ušeč al bi te meu sam za ***... srečno • KooKicA
• Od: 16.2.2010
17.1.2011 10:20
ja sam probLem je k newem kako nej to izpelm... mas nasvet.. k takrt k sva sLa vn pa sm ga jz ubistvu puvabiLa sta bLa se dva negova frenda in tko...
• pk4life
• Od: 20.7.2010
17.1.2011 20:39
jao folk pazte na zvezdice.. kaj nej bi blo tm zej?_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
17.1.2011 21:29
pk4life pravi:jao folk pazte na zvezdice.. kaj nej bi blo tm zej?
seksat. ne vem možno da bo kaj vzklilo med vama, velika je tudi možnost da te bo **** pa ti pokazal hrbet, glede na to da je rekel da bo tvoj inštruktor. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.