ful uprasanj :)

anncha • Od: 31.1.2011 • Prispevkov: 2
ful uprasanj :) 7.2.2011 22:02
Very Happy amm.. mene pa ful zanima use.. Uprašanja bom kr uštevilčla! Razz ;

1. Kdaj ste se začele tm spodi brit?
2. Kdaj imeti prvi spolni odnos (najbolj prporočljivo leto)
3. Kakšen se vam zdi peting?
4. Pri koliko letih ste prvič imeli peting?
5. S fantom sva skupaj že kar nekaj časa in me zanima kaj je nadaljni korak od navadnega poljuba?

Hvala zelo za vse odgovore!
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ful uprasanj :) 8.2.2011 12:25
2. kak se ti počutiš, nerabiš do 20 čakat, prehitro pa tui ni kaj preveč dobro (-14)
4. 13
5. kolko pa sta stara? če vama je to vredu, super, drugače pa pač kak se počutita, ne moreš to tak druge vprašat ampak morta sama vedet, nevem z rokami, oralno.. (:
Re: ful uprasanj :) 8.2.2011 15:53
1. pri 13ih
2. midva s fantom razmišljava da bi kmalu pa sem stara 14 Very Happy najbolj priporočljivo pa takrat ko začutiš, da si pripravljena in fizično in psihično ;D
3. peting je super keer lahko ugotoviš kaj ti sede pa tvojemu tipu
4. pr 14ih
5. peting Wink)

Beauty+ Danger= ME*
AnnaAnn • Od: 8.2.2011 • Prispevkov: 1
.... 8.2.2011 22:56
....

Nazadnje urejal/a AnnaAnn 11.2.2011 22:11; skupaj popravljeno 1 krat
Kathiie • Od: 25.11.2009 • Prispevkov: 6
Re: ful uprasanj :) 10.2.2011 19:19
Ooo folk pa kua je z vami noo?! Ne morm verjet da osnovnošolci že razmišljajo o tem kdaj se bodo dol dal in use! Dj pust času čas pa počak usaj do srednje šole ko boš bl zrela.
Js nism čakala pa mi je žou. Sam enkrat je prvič.
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.