vraščene dlake na bikini predelu

durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
vraščene dlake na bikini predelu 3.1.2011 17:16
tko je, zmer k se brijem se mi tm dol nardijo rdeče pikice ( mazoljči al neki) pa vraščene dlake mam.
a ve kera kaj bi pomagal prot temi pikicam pa vraščenim dlakam?
hvala za odgovore Very Happy
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: vraščene dlake na bikini predelu 3.1.2011 19:34
Heej Smile ej sm js mela pred časom izte prbleme Confused in je ful ZaJ***** ... uglaunm js sm kot prvo začea VEDNO ampak res VEDNO uporablat čizt nove britvce ... ker učasih sm tut uno k je za enkratno uporabo uporabla 2x Embarassed no uglaunm ... rezilo more bit vedno ostro .. in probej uporabt kšno peno za britje al pa pač velik gela za tuširanje. Po britju se pa namaž z bepantenom (unmu ta roza) al pa z otroškmu pudram .. to je to .. kar bi js vedla povedat Smile

Čaaubaau** <3
Anie • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 1
Re: vraščene dlake na bikini predelu 3.1.2011 19:37
se strijam..pač u vsii govorijo da bi si za vsako britje moreli uporabiti nove britvice..i res je tkoo..ker te ne porežjo tolk kok tiste ki si jih uporabu 2x Smile

ja jaz si kakšo hladilno kermo maže pač..in mi tko u 2 urah izgine..

byee Very Happy
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: vraščene dlake na bikini predelu 3.1.2011 22:59
ja, reskirej tistih par evrov pa pejt na depilacijo. splača se, lepš zgleda, pa dle traja Very Happy
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: vraščene dlake na bikini predelu 4.1.2011 16:02
Juliet013 pravi:
ja, reskirej tistih par evrov pa pejt na depilacijo. splača se, lepš zgleda, pa dle traja Very Happy

to je pa pomojm še najbolš ja .. sam .. a drgač to fuul boli ? =/
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: vraščene dlake na bikini predelu 4.1.2011 17:07
kok pa stane?
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: vraščene dlake na bikini predelu 5.1.2011 0:26
@mojcka ne, ne boli tok ful. odvisno tut kok maš občutljivo kožo, sam načeloma nj ne bi preveč...sploh ti pa pol namaže s kremo pa tko no...vsaj tko je tle k jz hodm, pa pomojem je tut drugje Razz

@durex ni tok drago. odvisno tut od tega kok ti populi. mislm pač ja xD če maš brazilsko je draži kokr sam bikini. Smile pa odvisno od salona. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.