prva gimnazija• Ally14
• Od: 6.12.2010
prva gimnazija
2.2.2011 20:02
hej!!
jaz sem odločena da grem na prvo in me še zanimajo mnenja tistih, ki hodite v prvo....kak je, keri učitli so vredi..???? malo se razpište aja, pa še tisti, ko grete malo napišite, al grete na splošno, klasično al evropsko-jaz sem bolj za splošno lahk tudi v zs napišete.... • lalek
• Od: 17.10.2008
Re: prva gimnazija
2.2.2011 22:10
jaz sem na prvi ! zaj nekaj da bi ti tu o učiteljih razlagala se mi zdi brezveze (ker niti nevem če greš na Prvo v Mariboru ;D), pa še dooooooooosti profesorjev je in ni nujno da bi dobla glih te ko jih mam jaz aja pa jaz sem na splošnem • Ally14
3.2.2011 16:15
ja, grem na prvo v mb...
hvala, da si napisal, se že veselim....že kr zaj bi šla!! vem, to je super, da je v mestu najbolj me skrbi prvih par dni...vse je novo, ne poznaš skore nobenga.... kak si se ti počutil prvi dan?? in je blo fazaniranje-eni pravijo da je, drugi da ne • Rocafella
• Od: 24.1.2010
3.2.2011 16:53
jaz sem 4.letnik prve v mb evropski klas, moram rečt da sem kr zadovoljna, še posebaj z izmenjavami ker se takrat dost družiš s sošolci in to pa se zbližate. fazaniranje? kolikor se spomnim je letela koruza + enih par je blo popisanih, ampak če nobenga ne poznaš od tam pol tak ni panike, te te sploh ne opazijo • naruto
• Od: 28.12.2009
3.2.2011 17:51
Hej. jaz sem zdaj ravno prvi letnik prve v mb-ju in sicer klasični oddelek.. meni je ful kul, učenci so vredu, profesorji in vse je kul.. ni mi niti malo žal, da sem šla. fajn je, ker je v centru mesta in greš lahko med odmori in prostimi urami po mestu pa to. če se boš odločla da greš na prvo ti ne bo NITI malo žal, tak da jaz popolnoma podpiram tvojo izbiro! • myselfime
• Od: 12.5.2009
3.2.2011 22:11
Rocafella pravi:jaz sem 4.letnik prve v mb
evropski klas, moram rečt da sem kr zadovoljna, še posebaj z izmenjavami ker se takrat dost družiš s sošolci in to pa se zbližate. fazaniranje? kolikor se spomnim je letela koruza + enih par je blo popisanih, ampak če nobenga ne poznaš od tam pol tak ni panike, te te sploh ne opazijo jas tudi razmislam za Prvo gimnazijo- evropski oddelek :Đ ... v kere drzave pa je moznost pri totih izmenjavah it? pa kaj je res tezje ko pa splosna gimnazija? : ) • Rocafella
4.2.2011 21:36
mi smo meli v prvem letniku kr v Sloveniji, s Kamnikom, v drugem letniku pa s Češko.
zdajšni 3.letnik je tudi mel lani s Češko, za 2.letnik pa ne vem s kom so meli samo mislim, da bo kr Češka ostala ker ma ena profesorca 'veze'' od tam To je to, lahko pa greš tudi študirat za eno leto v tujino (moj sošolec je bil lani v Franciji) al pa za en teden (al pa manj) preko šole na izlet (npr. Poljska, Irska, Angljia,..) Aja, v tretjem letniku pa je tak tedenski izlet v Bruselj (Nemčija, Belgija, Francija), to so vam itak povedli ne? Zaj če je težje pa ne bi vedla povedat.. kak komu. Priznam, da sem mela trenutke ko sem obžalovala da nisem šla v splošnega al pa klasičnega al pa celo na kero drugo šolo, ampak to je tista trenutna jeza Kak pa ti zdaj gre v šoli? • myselfime
4.2.2011 22:20
aha.. glede na to da sem jas taki bol leni clovek pa pac se neje ucim mi gre dobro v soli.. zaklucene sem vedno mela 4 in 5... zaj pa me je malo strah da nebom vec mela take srece pa da nebom naredla pa kaj ucitli so vredo • Rocafella
4.2.2011 22:53
aja, eh te ti ne bo hudega men so profesorji kul, razen recimo ene ali dveh izjem vsako leto.. no, letos ko mamo tak malo predmetov sem z vsemi zadovoljna pač moraš jih pogruntat, kaj majo radi pa to, čeprav eni te lahko j* skoz xD tu si lahko pogledaš kak jih drugi ocenjujejo [link] • myselfime
4.2.2011 23:07
uff... • kajca
• Od: 5.2.2011
5.2.2011 15:13
men tut ˝vleče˝ na prvo. Kake pa morš met ocene v osnovni? • lolita146
• Od: 7.2.2011
7.2.2011 14:24
wuuu jas grem tut na prvo • kajca
• Od: 5.2.2011
7.2.2011 15:57
jaaas greem vrjetno v petek ob 3 s prijatlco in z mamo kdaaj pa greš ti? • lolita146
7.2.2011 16:44
v petek tui, z mamo samo še nevem ob kolkih boma šle, ker grem še za rezervo na 2 in 3 • Damiiana
• Od: 6.12.2009
7.2.2011 22:55
Jaz tudi razmišljam, da bi šla na prvo. no najprej na informativne, pol se bom pa odločla, ker me vleče tudi na drugo. v bistvu, nisem še čist ziher... Mam eno prošnjo. Bi lahko tisti ko greste, pa tudi če že hodite, mi v zasebno poslali vaš Facebook profil? da se lahko tam pogovarjamo, ker je boljše. prosim • lolita146
8.2.2011 18:25
alo tisti ko hoite na 1. klasični oddelek kaj je latinščina ful zaj***** ? ker eni pravijo da je, pol spet drugi, da če me drugače progam veseli, da tut latinščina nebo problem.. ker jas bi ful šla v klasični razred + za tuj jezik bi vzela španščino samo neem al naj reskiram to z latinščino :/
• naruto
• Od: 28.12.2009
9.2.2011 17:27
lolita146 pravi:alo tisti ko hoite na 1. klasični oddelek kaj je latinščina ful zaj***** ? ker eni pravijo da je, pol spet drugi, da če me drugače progam veseli, da tut latinščina nebo problem.. ker jas bi ful šla v klasični razred + za tuj jezik bi vzela španščino samo neem al naj reskiram to z latinščino :/
jaz sem na klaični, prvi letnik.. vbistvu meni ni težko ker je veliko besed ki so zelo podobne današnjim.. ampak se moreš sproti učit, ker če se 1 tedn pred testom greš učit vso snov ti ne uspe, ker je preveč teh besed. ampak latinščnina res ni težka no, samo pač sproti moreš delat pa je vse okej. jaz ti bi priporočala da greš na klasično ker je res ful kul in meni ni niti malo žal, da sem šla.. upam, da sen ti pomagala • Ally14
10.2.2011 18:15
živjo!!
jaz grem jutri na informativnega na prvo gimnazijo v mb, pa me zanima, kak dolgo trajajo informativni???? NUJNOO NAPIŠTE Ally14 • myselfime
10.2.2011 21:52
Ally14 pravi:živjo!!
jaz grem jutri na informativnega na prvo gimnazijo v mb, pa me zanima, kak dolgo trajajo informativni???? NUJNOO NAPIŠTE Ally14 jaa.to mene tudi zanima pa kaj je res da so ukinli evropski oddelek zaj? • lolita146
10.2.2011 22:13
myselftime- čisto možno.. moja mama se je že pred nekaj cajta sicer menla z hvalo (učitlco matematike) pa ji je rekla da nimajo dovol sredstev za dalje evropskega.. ko pa sem bla na dnevu odprtih vrat pa so nam rekli da je ravnateljeva želja da se oddelek obdrži tak da čist odkrito zaj več nwm • myselfime
10.2.2011 22:38
lolita146 pravi:myselftime- čisto možno.. moja mama se je že pred nekaj cajta sicer menla z hvalo (učitlco matematike) pa ji je rekla da nimajo dovol sredstev za dalje evropskega.. ko pa sem bla na dnevu odprtih vrat pa so nam rekli da je ravnateljeva želja da se oddelek obdrži tak da čist odkrito zaj več nwm
ja.. saj na oni trznci poklicov al ke pac je blo.. so tuje rekle da bo verjetno ostal toti oddelek... samo zaj sn cula da bi naj to ukinli • Ally14
13.2.2011 15:20
živjo, jaz sem bla v petek na prvi v mb in me je čist navdušla...
vsi so bli prijazni, predvsem učenci, ki so nam pomagali kaj najti, pa povedli malo svoje izkušnje.... same dobro lahko govorim o prvi....vsi, ki ste sodelovali pri informativnih-zdi se mi, da ste navdušli vsakega posameznika....res, svaka čast!!! najboljši ste zdaj sem še toliko bolj prepričana, da grem na prvo-nikdar nisem niti podvomla v to |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.