Domace branje!!! Pomagi prosm :)

CharisaAce • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 12
Domace branje!!! Pomagi prosm :) 9.2.2012 21:21
No, u 3. letniku splosne gimnazije mormo prebrt knigo Preobrazba (avtor je en Kafka). No, use lepo in prou, kniga je prebrana, zdj pa problem. Dobil smo seznam uprasan na kera mormo odgovort.

Eno uprasanje je: Poglejte v Sveto pismo Stare zaveze, v katerem besedilu in v kakšni zvezi se pojavljata:
jabolko
rana na boku

A lhk u soli dejansko zahtevajo da preberm Biblijo zto k je prfoksa pc bl verna? Js sm res ful ateist, moji sorodniki tut, uzgojena sm bla cist proti cerkvi in usm z njo povezan (ja, tut bl komunisticna sm ceprou komunizma itk ni pr ns, drgac pa u Jugoslaviji je ful mojih sorodnikou blo u Komunisticni partiji).... No, kko nej tej foxi na lep nacin razlozim da ne bom prebrala te Biblije pa ce se na trepalnce postau!!! Ne more ona od mene zahtevat da berm Biblijo!
Predlagite kko ji lohk to recm (pc da ne bom prebrala Biblije) Smile

Hvala Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Domace branje!!! Pomagi prosm :) 10.2.2012 12:09
let's talk about sex.. si mal falil podforum xD

no uglavnem.. biblija, tukaj pr slovenščini se ne gre o veri, ampak predvsem o književnosti. Pač tukaj ni to smisel da biblijo bereš in dejansko verjameš, ampak da mal bolj poznaš najboljši best-seller ever.

pač v veliko knjigah se kaj nanaša tud na biblijo, tud npr. ste se al se boste učil o celem razvoju biblije, kdo je prevedel, kdo, letnice, itd.. samo brez skrbi ker to je pač povsod tako Smile te NE poskušajo naredit vernega. samo osnove slovenskega jezika pa razvoj, vera je pa močno vplivala na to, zato se tudi povezuje pač s tem..

pa tudi, čist osnovne zadeve vidim da so, jabolko npr. vsi vemo da je prepovedan sad, pa jaz npr. nisem niki enega stavka v bibliji prebral.. in rana na boku, najbrž apelira na to da je evo bog naredil iz adamovega rebra. potem pa napiši kako misel v povezavi s tem Very Happy pa je to to

drugač lahko mal po netu pregledaš Smile

drugač pa jaz sem tudi ateist, tudi proti cerkvi. in tudi kominust (bolj kot kapitalist)
CharisaAce • Od: 11.1.2012 • Prispevkov: 12
Re: Domace branje!!! Pomagi prosm :) 10.2.2012 13:50
ok Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.