Prvi spolni odnos1 | 2 | >>• bibica
• Od: 19.10.2008
Prvi spolni odnos
4.4.2009 17:50
torej...men zanima.. za tiste bl izkušene... kko je ko ti tip 1.pretrga kožico?? oz. glede krvavenja. ti tam na mestu ko ga vtakne noter kar na lepem začne krvaveti ali to šele čez nekaj dni? pa še za tipe:p .. a ste ko ste kako razdevičl začutl da je devica, če vam seveda ni povedla...pač mislim glede ko ste ga dal noter, pa kko je blo? mislim, je opazit? pa še.. ko sexate s kondomom..pa če prej npr. pride tipu ko mu ga z roko obdeluješ pa mu prie pa pol ti vzameš kondom pa mu ga natakneš...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate? Lp • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
Re: bejbe, glede 1.spolnga odnosa!
4.4.2009 20:13
bibica pravi:...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate?
Lp Ne skrbi. To zadnje se ne more zgoditi. • Juliet013
• Od: 3.2.2009
Re: Prvi spolni odnos
4.4.2009 21:49
pomojem je bolš da si prej roke opereš. varnost je le varnost. mladost pa dragocena. ne reskerat • maaash
• Od: 28.3.2009
23.4.2009 19:13
hah...
to če tip ve,, nimam pojma.. sam..ko pa ga prvič da not BOLIII!! jz sm prvih 20 sekud misnla da bom crknla.¨! teh 20 sekund pa takrat traja tisoćletje..res buli.... AMPaK! pol pa rata pa fajnfajn ... sj bo ... sam neki.... najbol važn je da si najdš kkšn udobn plac kot je postla,,, zto k tko bo usaj za prvič najlaži... • ashe
• Od: 29.3.2009
27.4.2009 0:34
haha. sicer pa prvič je prvič, prežviš z mislijo, da kar sledi je fenomenalno. • BubbaFluxy
• Od: 3.5.2009
3.5.2009 19:28
bibica pravi:torej...men zanima.. za tiste bl izkušene... kko je ko ti tip 1.pretrga kožico?? oz. glede krvavenja. ti tam na mestu ko ga vtakne noter kar na lepem začne krvaveti ali to šele čez nekaj dni?
pa še za tipe:p .. a ste ko ste kako razdevičl začutl da je devica, če vam seveda ni povedla...pač mislim glede ko ste ga dal noter, pa kko je blo? mislim, je opazit? pa še.. ko sexate s kondomom..pa če prej npr. pride tipu ko mu ga z roko obdeluješ pa mu prie pa pol ti vzameš kondom pa mu ga natakneš...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate? Lp 1. Prvo minutko ful boli, taka upirajoča bolečina je, ko da je noter neki kar ne bi smelo bit tam.. Pa počasi more noter it, seveda morš bit prej tud dost vlažna, če ne boli, to itak. Za začetek nej ti jo prej tip mal zrajca. No ampak zato je pa kasnej velik bolš. Krvaviš bol mal v tistem momentu, js sm kasnej mal, zgledlo je podobno ko menstra - kaka dva dni še.. Pa na kondomu je blo mal krvi. 2. Če tipu pride, potem penis kmal spet rata mehak in pomoje ne bi mogla spet takoj k stvari, je pa možno da zanosiš, če z neopranimi rokami (na katerih je pač sperma) stikaš okol vagine.. tak da rajši ne tega probavat. • SsAaRrAaHh
• Od: 18.2.2009
25.5.2009 22:37
ej punca ....
jst sm prvič 2 al 3 tedne nazaj fant je star skor 18 jst pa skor 15 mene sploh ni bolel tko za rečt ( uporabljam tui tampone lahk kej pomaga ) uglavnem ni panike mene ni bolel nč skor 1 sekundo sam k prodre drgač je blo pa božansko pol naprej pa še kawbojca sva se šla - bla sm jst na vrhu ;P sory k opisavm sej vem de vas lahk ne zanima sam mi je blo ful ful ful lepo - ne skrbet k če si res zaljubljena in veš da ni muha enodnevnica tko ku je rekla ASHE bo potekalo lepo in boš pozabla na bolečino če se tega bojiš če pa misliš da si prenapeta podaljšajta predigro bopomagal pa kako šalo si povejta in se ful nasmejta ajde upam da sem pomagala papa • Krissy
• Od: 9.4.2009
26.5.2009 14:25
oila
Ja jst sm en let nzaj(zdej mam 15 let) in nism čutla da mi jo je pretrgu.. pa nism niti krvavela.prvič boli..ma mene je ful malo..to je odvisnu ful od tega če se ti že prej samozadovljuješ pa je že tku bl navajena..prstkov pa tega.. msf..čaučau • Krissy
• Od: 9.4.2009
26.5.2009 14:30
SsAaRrAaHh pravi:ej punca ....
jst sm prvič 2 al 3 tedne nazaj fant je star skor 18 jst pa skor 15 mene sploh ni bolel tko za rečt ( uporabljam tui tampone lahk kej pomaga ) uglavnem ni panike mene ni bolel nč skor 1 sekundo sam k prodre drgač je blo pa božansko pol naprej pa še kawbojca sva se šla - bla sm jst na vrhu ;P sory k opisavm sej vem de vas lahk ne zanima sam mi je blo ful ful ful lepo - ne skrbet k če si res zaljubljena in veš da ni muha enodnevnica tko ku je rekla ASHE bo potekalo lepo in boš pozabla na bolečino če se tega bojiš če pa misliš da si prenapeta podaljšajta predigro bopomagal pa kako šalo si povejta in se ful nasmejta ajde upam da sem pomagala papa se bom prdružla vsemu...če si res v njega pa da je fant, res FANT pole bo use uredi...pa itak je zmeri bolš in bl fajn.. • blondi
• Od: 23.6.2009
23.6.2009 23:30
Pr men je šele k smo u 3 se dol dali prtrgau deviško, pa sploh nism čutla sam mal krvi je blo...čudno to xD
drgač pa itak u prvo boli...usai večino • whoami
• Od: 13.6.2009
24.6.2009 18:41
bibica pravi:torej...men zanima.. za tiste bl izkušene... kko je ko ti tip 1.pretrga kožico?? oz. glede krvavenja. ti tam na mestu ko ga vtakne noter kar na lepem začne krvaveti ali to šele čez nekaj dni?
pa še za tipe:p .. a ste ko ste kako razdevičl začutl da je devica, če vam seveda ni povedla...pač mislim glede ko ste ga dal noter, pa kko je blo? mislim, je opazit? pa še.. ko sexate s kondomom..pa če prej npr. pride tipu ko mu ga z roko obdeluješ pa mu prie pa pol ti vzameš kondom pa mu ga natakneš...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate? Lp ja kaj se ti ne zdi da je odvisno od posameznice če boli pa krvavi ? če ti tipu obdeluješ pred seksom in mu pride pol boš nmu ti malo teško kondom nataknila ja ker kondom daš na nabrekel ud... ko mu pa pride pa potem ni več nabrekel se ti ne zdi ? • tt_
• Od: 25.6.2009
25.6.2009 18:02
no pa še pogled na to z fantovske strani:
jas mislim tako prvo dober plac postelja kavče nekaj domačega... potem pa to dobra predigra in pa potem to če je fant nadvajen na samozadovoljevanje tako da če mu pride 1x lahko nekateri še takoj drugič tretjič itd.... nekateri pa s5 ne. sicer pa takoj začudiš če je devica ali ne • cokoLadaa
• Od: 13.3.2009
25.6.2009 20:13
ja jz loh puwem da sploh nism čutla ta prwič. ko da nep blo nč. nlednič je blo bolš že.. ampk res bolel me ni nikol nč. tut čizt NČ krui ni blo tapruič. heh to je iz moie strani. fsm*
sam tip more bit res tprau pa to.. ne kr en ko ga sploh ne poznaš še dobr. • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
30.6.2009 13:29
whoami pravi:
bibica pravi:
torej...men zanima.. za tiste bl izkušene... kko je ko ti tip 1.pretrga kožico?? oz. glede krvavenja. ti tam na mestu ko ga vtakne noter kar na lepem začne krvaveti ali to šele čez nekaj dni?
pa še za tipe:p .. a ste ko ste kako razdevičl začutl da je devica, če vam seveda ni povedla...pač mislim glede ko ste ga dal noter, pa kko je blo? mislim, je opazit? pa še.. ko sexate s kondomom..pa če prej npr. pride tipu ko mu ga z roko obdeluješ pa mu prie pa pol ti vzameš kondom pa mu ga natakneš...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate? Lp ja kaj se ti ne zdi da je odvisno od posameznice če boli pa krvavi ? če ti tipu obdeluješ pred seksom in mu pride pol boš nmu ti malo teško kondom nataknila ja ker kondom daš na nabrekel ud... ko mu pa pride pa potem ni več nabrekel se ti ne zdi ? mau prevec pametno se delas. nekaterim tipom sploh ne pade pa ce mu vec kot 1x pride. tak da nerabs bit tak nesramna ker punca je prasala cist normalno. aja pa ce bi to njej blo use jasno ne bi sprasevala tukaj drugih za info. se ti ne zdi...? • TheLisT
• Od: 17.6.2009
3.7.2009 22:43
maaash pravi:hah...
to če tip ve,, nimam pojma.. sam..ko pa ga prvič da not BOLIII!! jz sm prvih 20 sekud misnla da bom crknla.¨! teh 20 sekund pa takrat traja tisoćletje..res buli.... AMPaK! pol pa rata pa fajnfajn ... sj bo ... sam neki.... najbol važn je da si najdš kkšn udobn plac kot je postla,,, zto k tko bo usaj za prvič najlaži... se strinjam s tabo. js sm tut prvih 20 sekund kr hotla mu rečt d ustauva pa bova drugiš. sam pol je blo pa d best.<33 • whoami
• Od: 13.6.2009
4.7.2009 17:58
Ch0c0laTe pravi:
whoami pravi:
bibica pravi:
torej...men zanima.. za tiste bl izkušene... kko je ko ti tip 1.pretrga kožico?? oz. glede krvavenja. ti tam na mestu ko ga vtakne noter kar na lepem začne krvaveti ali to šele čez nekaj dni?
pa še za tipe:p .. a ste ko ste kako razdevičl začutl da je devica, če vam seveda ni povedla...pač mislim glede ko ste ga dal noter, pa kko je blo? mislim, je opazit? pa še.. ko sexate s kondomom..pa če prej npr. pride tipu ko mu ga z roko obdeluješ pa mu prie pa pol ti vzameš kondom pa mu ga natakneš...a je možn da grej sperma s tvoje roke na kondom in pol se nek oplodiš ko ga vtakne vate? Lp ja kaj se ti ne zdi da je odvisno od posameznice če boli pa krvavi ? če ti tipu obdeluješ pred seksom in mu pride pol boš nmu ti malo teško kondom nataknila ja ker kondom daš na nabrekel ud... ko mu pa pride pa potem ni več nabrekel se ti ne zdi ? mau prevec pametno se delas. nekaterim tipom sploh ne pade pa ce mu vec kot 1x pride. tak da nerabs bit tak nesramna ker punca je prasala cist normalno. aja pa ce bi to njej blo use jasno ne bi sprasevala tukaj drugih za info. se ti ne zdi...? ne ne delam se pametno samo povem pač moje mnenje. in kolko vem, ma vsak pravico izražatt svoje mnenje.. ali pač ? ker če se motim, pol bodi ti tut tiho. • maja4
• Od: 7.8.2009
7.8.2009 19:39
TheLisT pravi:
maaash pravi:
hah...
to če tip ve,, nimam pojma.. sam..ko pa ga prvič da not BOLIII!! jz sm prvih 20 sekud misnla da bom crknla.¨! teh 20 sekund pa takrat traja tisoćletje..res buli.... AMPaK! pol pa rata pa fajnfajn ... sj bo ... sam neki.... najbol važn je da si najdš kkšn udobn plac kot je postla,,, zto k tko bo usaj za prvič najlaži... se strinjam s tabo. js sm tut prvih 20 sekund kr hotla mu rečt d ustauva pa bova drugiš. sam pol je blo pa d best.<33 Hehe mene je kr dost bolell...in res komi komi sm drzala tisto bolecino kr na jok mi je slo tko da je ze tip hotu nehat...pa sm rekla da ne ...da kaj ce me bo naslednic se bol bolel tko da sva sla do koncaa... iinn tkoj bii se nekrat sla cez too...ker ubistvu je glupo ce si ti u tistmu trenutku misls waa fak zdej bom pa junfr zgublaa...amppaak uusaj jst sm si drgac misla paac si s to osebo k ti nekii pomen in ti je nasploššno ful hudoo...pac on ma tebe rt in ti njega...usaj men to vec pomen k da bi si pa zdej misla junfr sm zgubla.!! • Insane
• Od: 12.7.2009
7.8.2009 19:43
maaash pravi:hah...
to če tip ve,, nimam pojma.. sam..ko pa ga prvič da not BOLIII!! jz sm prvih 20 sekud misnla da bom crknla.¨! teh 20 sekund pa takrat traja tisoćletje..res buli.... AMPaK! pol pa rata pa fajnfajn ... sj bo ... sam neki.... najbol važn je da si najdš kkšn udobn plac kot je postla,,, zto k tko bo usaj za prvič najlaži... odvisno.. kako dolga je predigra.. marsikoga ni nič bolelo pri prvem.. • tiiashiie
• Od: 1.8.2009
7.8.2009 19:49
zapomn si da more bit tip tist tip k mu zaupaš .. pa ne da mu daš že kr takoj pru dan ... tak da pamet v roke punca • malavesnika
• Od: 20.7.2009
7.8.2009 20:41
tiiashiie pravi:zapomn si da more bit tip tist tip k mu zaupaš .. pa ne da mu daš že kr takoj pru dan ... tak da pamet v roke punca
se strinjam s tam (no jaz še nisem mela spolnega odnosa) mam pa sošolko ki je res že 3 dol dala pa se sploh ne zaveda tega kaj se ji lahk zgodi men je to ena druga sošolka povedla pa smo se z uno ko je mela odnos spolni skrega pa sem ji povela in pol se je enkrat sama zagovorila da je samo eni zaupala pol čer kako min. je pa ugotovla kaj je zinla in se je pol popravla • malavesnika
• Od: 20.7.2009
7.8.2009 20:42
vsakič z drugim
• gojko
• Od: 14.6.2009
7.8.2009 23:08
[quote="blondi"]Pr men je šele k smo u 3 se dol dali prtrgau deviško, pa sploh nism čutla sam mal krvi je blo...čudno to xD
drgač pa itak u prvo boli...usai večino kuko pa je to mozn da sele u 3-tje ...a je meu tok mjhn kurac • Insane
• Od: 12.7.2009
8.8.2009 0:55
[quote="gojko"]
blondi pravi:Pr men je šele k smo u 3 se dol dali prtrgau deviško, pa sploh nism čutla sam mal krvi je blo...čudno to xD
drgač pa itak u prvo boli...usai večino kuko pa je to mozn da sele u 3-tje ...a je meu tok mjhn kurac o faaq. nizka.xD • kikiii
• Od: 16.9.2009
14.11.2009 20:30
okej mal debilno uprašanje sam kaj...• klepetulja
• Od: 12.11.2009
15.11.2009 20:40
mene je prvič ful bolelo čeprav sem mela deviško kožico že pretgano...verjetno zato ker sme bla rahlo živčna in se nisem dovol sprostila drugače pa fant začuti če je punca še devica al ne |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.