Nezadovoljna s svojim videzom• puncinena
• Od: 29.1.2011
Nezadovoljna s svojim videzom
15.2.2011 23:46
No jas sem stara 15 let pa obiskujem splošno gimnazijo. Vse lepo in prav, mam najboljše prijateljice kar si jih človek lahko zamisli... Vendar.. Vse so tako popolne (videz). Imajo popolne postave in prelepe obraze. Sama nimam nič od tega in ko pride do tega da spoznam katerega od fantov je vse okej dokler ne spozna mojih prijateljic. Mislim saj vem da ne bo nobena mela nobena s tistim ker se men dopade, samo.. Ful nepošten se mi zdi da so nekatera dekleta lahko ono ful popolna sama sem pa totalni fail. Nimam nobene lepe poteze na obrazu pa še postavo mam bol neko.. Saj nism debela, obratno. Presuha in še dodaten razlog da se nobenmu ne dopadem. Dopadem se le kakim totalnim freakom. Saj ne da mam kaj prot njim sam.. Jas hočem tudi enega lušnega fanta • sebiixx
• Od: 29.12.2010
Re: Nezadovoljna s svojim videzom
16.2.2011 16:40
lej nj ti nebo bedno, takih je veliko ko imajo tako mnenje ko ti...
in ja tećžko je gledat ko se vsi fyntje vrtijo okol enih deklet, ti pa tam stojiš ko kip.. ampak lej... sprijazni se z svojim videzom.. ka veš kolkim si všeč pa si mogoče ne upajo pristopit h tebi... in nič ne moreš proti temu kakšna si.. sprejmi se in poišči dobre stvari na sebi.. pa ne rečt da jih nimašš!!! bodi to kar si in boš veliko več kot pa kakršna koli "lepa punca" in vrjemi da si tut ti lepa!! • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
16.2.2011 17:23
ne poznam te in niti sanja se mi ne kašna si ampak ti rečm da maš zihr uredu postavo in use..
sam morš zaupat vase • disketa
• Od: 26.7.2009
17.2.2011 15:25
ljudje božji, kaj se tolko sekirate zaradi videza? tudi jaz nisem ravno neka lepotica, ampak se mam za lušno, čeprav je na meni kar nekaj stvari, ki me motijo in bi si želela da bi bilo drugače. velika sem malenkost čez 1.50m, joške mam majhne, zgornji in spodnji del telesa nimam ravno v najboljšem sorazmerju (spodaj sem bolj močna kot zgoraj), nimam pretirano 'ženstvenih' potez (izgledam stara ene 16, čeprav jih bom kmalu imela 20.. mi bo pa vsekakor prišlo prav po 30. letu pa nekje do druge polovice 17. leta se nisem imela za pretirano privlačno, zdej pa se sama sebi zdim prav lušna punca (pred kratkim sem tudi izvedela, da sem bila 4im kolegom všeč in so si želeli bit z mano). itak je vse v glavi in če si prepričan da nisi privlačen, te bo tudi okolica tako obravnavala, ker boš sam (nevede) dajal takšne signale. zdej mam fanta, mava se rada, sprejema me tako kot sem in mi to tudi pove. pa veš koliko ljudi poznam, ki pa res niso pretirano posrečenega videza, pa so vseeno srečno zaljubljeni? bodi to kar si, imej se rada, in ko boš to dosegla, boš tudi oddajala bolj pozitivno energijo kar bo začutila tudi okolica.. glede kolegic in fantov pa ti ne morem povedat drugega kot to, da so fantje pri tvojih letih bolj ali manj še zelo nezreli (se opravičujem izjemam) in da bo enkrat že prišel tisti tapravi, ki ga tvoje 'popolne' kolegice ne bojo brigale. sprosti se, sej maš še celo življenje pred sabo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.