če imam 1.konferenco zaključeno ena ?

sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 3.1.2011 17:04
Mene pa zanima v prvi konferenci sn prvi test pisala 1 pa sn se hotla javit pa me je 2 dni preden sn se hotla javit fprašala in mi dala ponovno količek tak da sn mela dva kola pa sm zdaj pisala drugi test 2 tak da mam v prvi konferenci 1 1 2 in je rekla da mam zaključeno konferenco 1 pa me zanima, ka naj bi to pomenlo ko zdaj ni več nms-jou. Kdaj se to popravlja? Pa to pomeni da bom mela popravca?
Lolaa • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 21
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 3.1.2011 19:04
lej pr nas je tak: če maš ena konferenco to pomeni da po konferenci pišeš test čez celotno snov in jo popravljaš..če to popraviš si pozitivna...če pa ne popraviš maš pa popravca Smile velik sreče Very Happy
blackie0 • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 4
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 3.1.2011 19:42
pr nam je tk da po konferenci popravlaš vso snov.. če takrat ne popraviš maš možnost potem še konc druge konference, vendar morš met drugo konfo pozitivno da lahk prvo popravš, če nimaš se pa vidš s prfoksi konc junija Very Happy .. al pa avgusta xD
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 3.1.2011 19:48
lava - celje:
če je 1. konferenca 1 popravlaš junija celo konferenco test pač in če nimaš pozitiun maš popravca za obe konferenci.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 3.1.2011 23:26
pri nas je pa tak da če maš en predmet 1 (npr.da maš samo en sklop 1, vse druge sklope pa pozitivno) maš še eno šanso junija (če si že vse zapravla, torej dodatni test) pa če pol junija še enkrat šus pišeš gre vse nekam na svet šole al nekaj takega, pa ti še mogoče dajo eno šanso (glede na druge predmete) pa če popraviš popraviš, drugač pa padeš ;D ful je bedno to nareto ko ni nms pa te **** z tem za brezveze -.-
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 4.1.2011 16:15
ne boš mela poprauca:)
zele ti bo dala za pisat uso snov k ste jo do zdej pisal...
drugač pa moj sošolc je lansklet meu prvo konferenco 1--ni popravu...drugo pa dve pa mu je pol na konc prfoks dou še en mjhn test za prvo konferenco in ni meu poprauca
odvisn kolk **** prfokso maš...ker mene je lansklet ena za slovo tootalno **** u glavo in sm bla usako uro gor in večinoma dobla kou:/
ker sm klepetala pa ne wem kwa še usexDxD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 4.1.2011 20:28
hmm.
vem da je bil lansko leto uveljavljen zakon, in sicer.
pri matematiki,angleščini, slovenščini so se ocene normalno seštevale.
če si dobil 1 pa 3 je blo 2.
pri drugih predmetih si moral vsak šut posebej popravljat.

to leto je menda spet nekaj drugače.
če imaš konferenco šut, imaš 14 dni časa, da popraviš.
če imaš eno konferenco negativno in drugo pozitivno je to popravc.

težko zdaj tukaj.
najbolje da obiščeš šolsko svetovalno delavko, ter se z njo /njim posvetuješ Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 5.1.2011 20:52
OSNOVNA ŠOLA:

hja pr ns je pa tku da te mal upraša - jst se nism še nkol učila in ti da (odvisno za kok se ti gre) na konc leta al mal računčku al te pa neki u izi upraša pol pa npr. men je že večkrat dau 4- ke al pa 3-ke ali pač? xD Dobr prfoks Very Happy
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: če imam 1.konferenco zaključeno ena ? 6.1.2011 12:39
ja u pravilniku piše da če maš ti ob zaključku pouka negativno maš poprauca..
torej teoretično..če maš ti zdej šus konfo in maš nasledno tri maš pol 2 in nimaš poprauca.. drugač sm pa jst na istm z mato.. ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.