šolaaa $

lara123 • Od: 15.12.2010 • Prispevkov: 41
šolaaa $ 4.1.2011 21:21
no mene neki zanima: jst mam drugač kr dobr ocene (4 5) no in mene učas pol frendice sošolci pa to pokl. če mam kei cajta vejžda jst BUDALO morm reč jaaa. in pol ka je mam ocene 2 3. pol pa spet 54 hah jahh --------> no blem je da se neznam upret reččč ei stara nimam cajta ker se je za učit da glava peče . mog. je ko mu čudo sam tk je Very Happy

kok se nai js uprem seb oz. njim pa ocene držat na neki am..... ?'' JAA
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: šolaaa $ 4.1.2011 23:34
lara123 pravi:
no mene neki zanima: jst mam drugač kr dobr ocene (4 5) no in mene učas pol frendice sošolci pa to pokl. če mam kei cajta vejžda jst BUDALO morm reč jaaa. in pol ka je mam ocene 2 3. pol pa spet 54 hah jahh --------> no blem je da se neznam upret reččč ei stara nimam cajta ker se je za učit da glava peče . mog. je ko mu čudo sam tk je Very Happy

najd si izgovor....rec jim npr da maš zmenek Razz al pa da nemreš ker te ni home....zmisl si.....ti kr laži!!! če te dobijo pa jim rec da je Timi kriu Razz
Re: šolaaa $ 5.1.2011 14:52
hahhahhah tta bo ( sei fora ni u tem da bi blo mene sram reč da se mam za učit pa da bi se pol lagala ) ampak u tem da si nikol nemorm reč neboš šla vn : štekašš Smile drgač pa hvala
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: šolaaa $ 5.1.2011 23:28
jah samokontrola ne.. to je pa čiz od tebe odvisn..
Re: šolaaa $ 6.1.2011 20:57
Preveeč si prijaznaa Smile))
pač izmisliš si neki;
x nimaš časa
x nda se ti več učit&ne štekaš (pol k dobiš 5,pč rečš da si se zadn dan al pa 2 mau učila...
x al pa poveš po pravici xDD..
no to sm js uporablala in je pomagal Wink
fishy • Od: 5.12.2010 • Prispevkov: 18
Re: šolaaa $ 6.1.2011 21:06
lara123 pravi:
no mene neki zanima: jst mam drugač kr dobr ocene (4 5) no in mene učas pol frendice sošolci pa to pokl. če mam kei cajta vejžda jst BUDALO morm reč jaaa. in pol ka je mam ocene 2 3. pol pa spet 54 hah jahh --------> no blem je da se neznam upret reččč ei stara nimam cajta ker se je za učit da glava peče . mog. je ko mu ču do sam tk je Very Happy

mobitel izkluč al ga pa potihu dej pa pač itak neboš slišala če te bodo klical kadar se boš učila. (: nevem kej tazga. al si pa reč da enkrat greš vn enkrat se boš pa učila. al pa kadar maš velik snovi bod doma pol se pa znor ko bo mau mn dela.
30stm • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 196
Re: šolaaa $ 6.1.2011 23:09
jst sm tut usm pumagala...pol so mi pa ucene začele pešat k sm eni ženski eno snov u glavo vbijala tko lajk do 10. zvečer....in kaj so mi pol nardil...puslal so me u ku....c pa prebutal in mi zagrenil lajf še bol kokr so ga prej....ja ful jim hvalla....pol sm ji kr kratko malo puvedala da je ne morm več inštruirat..al kokr kol in sm jo odje...ala.....sam če so ti oni hvaležni za pumoč...hvala ti bog....sam morš še usen zase puskrbet....najprej si ti pol pa usi ostali...saj pr šoli....sam če se pa res dobr štekate ...ej svaka vm čast...sej jih res težko skenslaš....Smile)....mugoče bi mogla na nekakšn način puvedat da rada pumagaš ampk da ti ni ušeč k ti pol ucene pešajo...da ni prublem pumagat sam ne pa vedno....sam tok lahk rečem..Smile)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: šolaaa $ 7.1.2011 12:39
nikoli nisem zastopla ljudi ki so vedno prijazni do vsakega, to je slabo za tebe glej, čeprav misliš da je to vrei ampak vlkokomu gre to na kurac da se topiš od prijaznosti.
ubistvo si ti preveč ustrežljiva kar isto ni dobro. navadi se da delaš stvari pač zaradi sebe, ko si prijazna, si prijazna zaradi sebe, ker si to ti. in da si prijazna, nerabiš bit "cota" ki dela tisto kar ji drugi rečejo, delaj stvari, ki te veselijo, če ti za nekaj ni, to povej. nikomur se neboš tak zamerla če boš povedala svoje mnenje (kolegom, za druge te itak boli kurac.)
pač postat moreš bol samozavestna, manj ustrežljiva, pa ne smeš bit do vsakega prijazna ker boš hecna.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.