verz?

youknowmebitch • Od: 24.10.2010 • Prispevkov: 54
verz? 18.12.2010 17:59
heej.
ka mi lahko kdo prosim pove kak lep verz? angleski ce se da, ali pa ce je kak slovenski tak lep.
da bi bil tak zivljenski ali pa ljubezenski.
pa ne preveeeeč dolg hh Smile
hvala Smile <3
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: verz? 18.12.2010 19:09
ne morš hodt na sewer če skos gledaš prot jugu.. (ne morš it naprej če se skos oziraš nzj..) nwm ke sm ga dobu mgoče clo kle.. tkoda .. od kogarkol že je..
Re: verz? 19.12.2010 10:56
angleških žou lih ne pišm sam slovenskih je pa kr neki Wink

navadno tega SPLOH ne delim z nobenim , ampak če ti bo ušeč povej pa pošlm še kašnega Very Happy

1.) ** ♥ Simpatično me gledaš
se smejiš in pomežikneš.
ko rečeš mi besedo kar poletim
po zvezku pišem kako si te želim :*

2.)**in spet pomislim nate
pogledam u nebo
vidim, nekdo nasmehne se
tvoj nasmeh; pomeni mi use ;$ ♥♥♥

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.