valeta :P

justahuman • Od: 24.7.2010 • Prispevkov: 49
valeta :P 31.1.2011 18:06
Heyoooo..! Very Happy
amm.. ja no tkole.. mene pa pač zanima glede valete..tko ane pač bi jst pa moje prjaltce neki rade nrile svojim soplesalcem za valeto.. zto k vemo d bojo tud oni nam.. oni majo tko sicer dost kruto.. uspel nam je izbrskat d nam nj bi tko če bomo plesala kašn tak ples pač roke bl pr riti bi nas za rit prjel al pa drgač so prpravleni tud ja amm.. joške..in ja to bojo sigurn tud nrdil.. in zdj bi tud mi rable neki sam se nubena nč ne spomne..
če ma kdo ideje? Razz nima veze tud če so krute.. Twisted Evil

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.