FB HEELP. NUJNO!! ;/

missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
FB HEELP. NUJNO!! ;/ 5.1.2011 21:50
js pošiljam ljudem okol ene linke. ??!! 100 linkou. in nevem kaj so. to mi je en poslu in sploh ne vem zkaj se gre.. ??
prooosim prooosim.. vete kaj je to?? Oo. :// obupanaa sm že. & sramoto si delam ;/??
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 5.1.2011 23:23
kakšn je pa link?.. pa dej prosm presledk umes nekje u linku d nbo kdo ponesreč kliknu.. drgačpa možn d je wirus.. probi poskenirat komp..
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 14:08
Verjetno okoli pošiljaš viruse. Enkrat si na fb-ju mogla neki kliknt in ti zdaj pošilja okol, al pa pač preko tvojega računa pošiljajo viruse..
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 16:01
aha. pa se da to ustavit al? oO ://
link: Foto Very Happy Very Happy [link] 8.

oh!!
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 16:05
shee pravi:
Verjetno okoli pošiljaš viruse. Enkrat si na fb-ju mogla neki kliknt in ti zdaj pošilja okol, al pa pač preko tvojega računa pošiljajo viruse..

zamenjala geslo? bo pomagaloo ;D
shee • Od: 10.7.2009 • Prispevkov: 64
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 16:38
missvampire pravi:

oh!!

to so ti virusi ja, ko ga enkrat klikneš ti pol skos okol pošilja.. -.-
ko sem js to nazadnje kliknla preko msn-ja, sicr že pred leti, je čez čas samo nehalo pošilat okol..
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 16:48
shee pravi:
missvampire pravi:

oh!!

ko sem js to nazadnje kliknla preko msn-ja, sicr že pred leti, je čez čas samo nehalo pošilat okol..

ehha. zdaj sm se itaq že zbrisala dol -.-'' pa kaj to mi ceu komp okuži?? oO
shee • Od: 10.7.2009 • Prispevkov: 64
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 17:09
missvampire pravi:
shee pravi:
missvampire pravi:

oh!!

ehha. zdaj sm se itaq že zbrisala dol -.-'' pa kaj to mi ceu komp okuži?? oO

ja k nevem kašni so zdj ti virusi.. če ti je comp začeu kj štekat pol ti je okužlo drgač je pa sam tistim k so ta tvoj link kliknal.. drgač pa dj da ti antivirusni program pregleda računalnik če maš kšn virus gor... Smile
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 18:38
mislm d ti taki virusi nč ne nrdijo so sam zlo zoprni.. usen poskeniri pa nboš več mela blemov..
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 20:48
haha. amm. ja. kko pa se poskenira oz. pregleda računalnik? Wink nimam pojma od računalnikou. vem -.-''
PinkFlower • Od: 5.1.2011 • Prispevkov: 17 • Kraj: Kamnik
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 20:52
mi2 s frendico swa si dopisvale na fbju in je po zsebcu pošilala linke,pa to ona sploh ni vedla..nkoncu je biu pa smejko..in js sm to 1x poskušala odpret pa je blokiral,pol sm tvegala in se je pokazu opozorilni znak za virus(trojanca) in sm ga skor dubila...pr enih pa to samodejno se lep na zid...tko da..past!
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 20:56
PinkFlower pravi:
mi2 s frendico swa si dopisvale na fbju in je po zsebcu pošilala linke,pa to ona sploh ni vedla..nkoncu je biu pa smejko..in js sm to 1x poskušala odpret pa je blokiral,pol sm tvegala in se je pokazu opozorilni znak za virus(trojanca) in sm ga skor dubila...pr enih pa to samodejno se lep na zid...tko da..past!

ja. pr men je blo isto. en prjatu mi pošle link .. & napiše
Foto Very Happy js pa itak ne. oo.. kaj pa je?? in kliknem in mi začne virus pošilat usm frendom na klepetu?! wtf. meni pa nč jasno. pol sm se pa hitr odjaula :// nikol več ne klikam linokou ;D
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 22:03
jao folk.. nemorte bit s5 tok naivni no.. če vm nekdo pošle link pa nč ne napiše da ga je poslov alpa clo bolš da se sploh ne pogovarjata pa kr pride en link .. tega nikol ne odpirite alpa če že uprašte kaj je poslov.. če reče da ni nč pošilu ne odpiraš linka.. in problemov z virusi ni..
Re: FB HEELP. NUJNO!! ;/ 6.1.2011 22:40
pk4life pravi:
jao folk.. nemorte bit s5 tok naivni no.. če vm nekdo pošle link pa nč ne napiše da ga je poslov alpa clo bolš da se sploh ne pogovarjata pa kr pride en link .. tega nikol ne odpirite alpa če že uprašte kaj je poslov.. če reče da ni nč pošilu ne odpiraš linka.. in problemov z virusi ni..

se strinjam čist.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.