poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku

NimNim • Od: 29.12.2010 • Prispevkov: 33
poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 1:20
Hej!
Moja ex-frendica je rekla da sem jo velik opravljala itd.Da sm ji rekla ku*ba,pi**ka itd.
In to ji je povedala neka druga frendica,katero sva obe spoznali prek FB-ja.
Zelo dobro smo se razumele.Nekega dne pa mi je ta punca napisala kaj si spreminjam jast hitro mnenje itd.Naj bi jo odstranla od FB prijateljev.Zmerjala me je z kur*bo ,da upa da me povozi avto itd.Potem pa se je tako zlagala ex-frendici.Zdaj sem prejela kar nekaj sms-jev
na to temo.Kakšen nesmisu za humor mam,kera budala sm,da nimam za burek itd.In ko sem rekla da to ni res,mi ni verjela.Z to punco se NIKOL nisva razumele.

Moja mama me je včeraj zvečer našla vso objokano.Moja mama ma zelo dober smisu za humor,tako da me je potolažila kaj naj naredim.Poslala sem ji,če nimam za burek,nej mi ga ona kup itd.Rekla mi je,če se bo tako nadaljevalo,da bo govorila z ex-frendičino mamo.
To bi bilo grozno,kr bi se razvedlo!
Kaj naj naredim?FB profil sem si zbrisala,ker nočem imeti več opravka s fejsom.
Help me!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 3:34
jao.. rahlo ne razumem.. sam .. če je ex frendica.. kaj je pol blem kle?.. pa če jo tut ta twoja ex prjatlca pozna sam prek fejsa zkj bi ji wrjela pa predusm zkj bi šla gowort to njenim starcem če jih sploh pozna ne pa njeni starci nje ne.. zkj mislš d bi ji wrjel?.. sj možn je pa tut da je bla ena orng ****.. odwisn.. kok si stara?.. pa wečina teh grožn je pomoje čiz .. uglawnm dwomm d bo kej res nrdila..
<fsafFSGeg 30.12.2010 11:56
pk4life pravi:
jao.. rahlo ne razumem.. sam .. če je ex frendica.. kaj je pol blem kle?.. pa če jo tut ta twoja ex prjatlca pozna sam prek fejsa zkj bi ji wrjela pa predusm zkj bi šla gowort to njenim starcem če jih sploh pozna ne pa njeni starci nje ne.. zkj mislš d bi ji wrjel?.. sj možn je pa tut da je bla ena orng ****.. odwisn.. kok si stara?.. pa wečina teh grožn je pomoje čiz .. uglawnm dwomm d bo kej res nrdila..

ja glede na to da me skos ponižuje pa piše sms-je,z neznane številke in podobno.
nwm.....mislm da sta obedve zelo zaintesirani za risanje pa hodta na tečaje p se ful dobr razumeta.....neko likovno šolo p to....ja glede grožnj.ona men grozi kok me bojo njeni frendi nabil,pa bratje od frendic.....a u stvari je ona ena mevža.
stara sem 14,prav tako ona,tista druga ki sva jo spoznale prek fejsa je stara 16 let......
a nej si spremenim cifro?
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 12:44
Moj predlog?
Najprej se vsedi dol pa si v glavi pošlihtaj Smile Ne mislim to v slabem smislu ampak da se vsedeš dol.. in premisliš zaradi česa se je to vse zgodilo.Kdo je koliko kriv itd.. In najpomembnejše; premisli če sta vredne tvoje slabe volje in joka! POMOJE NE. Torej moraš najprej sama sebe prepričat, da še ti tako grd in nesramen sms nemore priti do živega. Saj sta le EX-kolegici.. ali? Še ti pomenita vedno nekaj več? poskrbi da ti ne bota. In se jima ne pusti, ker v tem očitno uživata.
Povem ti, da si lahko tudi na svojo mamo ponosna ker te je prišla potolažit in ti ponudila pomoč. Lahko pa ji preprosto obrazložiš, da neželiš da gre to tiste mamice.
Pač poskrbiš za celotno stvar sama. Predvidevam da se nebi kaj dosti rešilo če bi se mame pogovarjale. Njena mama bi mogoče tvoji EX napela ušesa, pa bi ona z jeze še bol izzivala, te izsiljevala itd.. tako da tega res ne priporočam, čeprav pa je lepo da se tvoja mama tako zavzema zate Wink

No in ko smo že pri tem.. da bi si rada spremenila številko oz. da si se zbrisala z facebooka.
NESMISELNO!!! res.. tako se boš samo izognila problemom. Rešila pa jih z tem ne boš. Pusti.. ignoriraj smse. Ko boš videla da ti je napisala sms ga preprosto zbriši. Nima smisla zamenjevat številke. Stroški bodo udarili po žepu tvojo mamo. Zaradi tvojih nespametnih prijateljic ki si nimajo nič druga za početi, kot to da te izzivajo in ostrahujejo. PREPROSTO IGNOR. Tako menim tudi za facebook. Dobro veš da je to najjvečja spletna mreža sveta, in da čeprav.. je na njem veliko slabih stvari in te ščasoma obsede. Boš na njem spoznala veliko novih prijateljev zato se mi zdi nesmiselno, da bi mladino kot si ti prikrajšali za uporabo facebooka zaradi tega ker jo prijateljive ostrahujejo. kot sem že prej povedala; IGNOR ! . In ko smo že pri prijateljih.. Imaš še jih veliko več. Tako da se ti ni treba sekirat zarad teh smrkelj ki sta si očitno od zavisti že zdavnaj pojedle svoje duše. Smile tako da.. to je z moje strani Smile [/u]
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 14:06
i wanna know have you ever heard of blocking person? ^^
[link]
-> Frustracije 30.12.2010 14:20
anjja pravi:
Moj predlog?
Najprej se vsedi dol pa si v glavi pošlihtaj Smile Ne mislim to v slabem smislu ampak da se vsedeš dol.. in premisliš zaradi česa se je to vse zgodilo.Kdo je koliko kriv itd.. In najpomembnejše; premisli če sta vredne tvoje slabe volje in joka! POMOJE NE. Torej moraš najprej sama sebe prepričat, da še ti tako grd in nesramen sms nemore priti do živega. Saj sta le EX-kolegici.. ali? Še ti pomenita vedno nekaj več? poskrbi da ti ne bota. In se jima ne pusti, ker v tem očitno uživata.
Povem ti, da si lahko tudi na svojo mamo ponosna ker te je prišla potolažit in ti ponudila pomoč. Lahko pa ji preprosto obrazložiš, da neželiš da gre to tiste mamice.
Pač poskrbiš za celotno stvar sama. Predvidevam da se nebi kaj dosti rešilo če bi se mame pogovarjale. Njena mama bi mogoče tvoji EX napela ušesa, pa bi ona z jeze še bol izzivala, te izsiljevala itd.. tako da tega res ne priporočam, čeprav pa je lepo da se tvoja mama tako zavzema zate Wink

No in ko smo že pri tem.. da bi si rada spremenila številko oz. da si se zbrisala z facebooka.
NESMISELNO!!! res.. tako se boš samo izognila problemom. Rešila pa jih z tem ne boš. Pusti.. ignoriraj smse. Ko boš videla da ti je napisala sms ga preprosto zbriši. Nima smisla zamenjevat številke. Stroški bodo udarili po žepu tvojo mamo. Zaradi tvojih nespametnih prijateljic ki si nimajo nič druga za početi, kot to da te izzivajo in ostrahujejo. PREPROSTO IGNOR. Tako menim tudi za facebook. Dobro veš da je to najjvečja spletna mreža sveta, in da čeprav.. je na njem veliko slabih stvari in te ščasoma obsede. Boš na njem spoznala veliko novih prijateljev zato se mi zdi nesmiselno, da bi mladino kot si ti prikrajšali za uporabo facebooka zaradi tega ker jo prijateljive ostrahujejo. kot sem že prej povedala; IGNOR ! . In ko smo že pri prijateljih.. Imaš še jih veliko več. Tako da se ti ni treba sekirat zarad teh smrkelj ki sta si očitno od zavisti že zdavnaj pojedle svoje duše. Smile tako da.. to je z moje strani Smile [/u]

ja vem,moja mama ohranja pri vsem tem smisu za humor&weliko podporo.sej sem ji obrazložila,da če bo to povedala njeni mami,bojo to v kratkem vsi zvedl.....
torej predlagaš da naj si ne zbrišem fejsa? vem,jaz sem družaben človek in koker bo to samoušečno delovalo,jaz sem zelo dobra v družbi,takoj si najdem prijatelje.problem je v tisti ex frendici,ki širi govorice.......
hvala Smile

Jok3r pravi:
i wanna know have you ever heard of blocking person? ^^
[link]

yes I did.but it doesn't helps .....
pol mi šele začne pošilat sms-je kwa jo blokam p take.....she is such a bimbo !
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 15:22
sploh ne kontam kaj je narobe blo..
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 15:50
pk4life pravi:
sploh ne kontam kaj je narobe blo..

OK.
moja(zdaj ex) frendica je na FB.in swa po naklučju dodale neko drugo punco,
ki je bila prijazna do obeh.potem pa sem jo ponesreči odstranila od frendov.
in takoj me je zmerjala z ku*bo,fejkanjem(da fejkam njen naglas) in itd.
poklicala je mojo ex frendico in ji to povedala.potem pa se ji še zlagala da sem jo opravljala in take fore.

jst sm uno kravo blokala....sam zdej mi fejs preseda in sem se deaktivirala dol za neki cajta.
in pol dobivam sms-je,kwa mi je,najprej jo opraulam pol pa še blokam.pa posmehovalne sms-je itd.get it?
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 17:21
če te opravljajo za hrbtom, veš samo da si pred njimi ;D
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 17:26
Jok3r pravi:
če te opravljajo za hrbtom, veš samo da si pred njimi ;D

točno tako Very Happy
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 20:07
hahahaha kok je ona stara?.. ker obnaša se pa tut .. jao.. zto ker si jo zbrsiala?.. ker nesmisu no.. reč ji nej odraste..
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 20:11
pk4life pravi:
hahahaha kok je ona stara?.. ker obnaša se pa tut .. jao.. zto ker si jo zbrsiala?.. ker nesmisu no.. reč ji nej odraste..

a dej buc buc ti si še tudi otrok ^^
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 21:14
ma nevem zaka se sekeraš.. Če bi men to pisala ena *****njena, bi ji odgovorila le z haha in bi ji zahvalila, da me je spravla volo pa da se režm in da naj odraste in pol če bi še zmeri dobivala njene smsje bi na fbju napisala "ena *****njena ženska je očitn obsedena z mano mi kr neki kr naprej pošila smsje js se pa sam crkujem od smeha. ma ka ji ni jasn" neki v tem smislu..

ŽENSKA BI ZIH GORELA OD BESA IN ŽIVNOSTI KER §E ENOSTAWN NEMORE SPRAVT V ŽIVCE.

Ker si ti "zbrisala" fb dol,ženska zih uživa ker ve, da je ona zmagala.... Nared neki da ve, da te ni premagala, da so njene scene bolane...oitd

ps: ma tipkovnica mi je napol crknla...
Re: poniževalni SMS-ji,poniževalnost po facebooku 30.12.2010 22:00
Jok3r pravi:
pk4life pravi:

a dej buc buc ti si še tudi otrok ^^

jah dobr sej ne rečem.. sam nemorš pa zrd fbja nekoga tok u glawo ****.. dejno..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.