Msn dopisovanje!

TorroRosso • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 2
Msn dopisovanje! 30.12.2010 17:49
Veliko si dopisujem s puncami prek msn-ja, a mi vedno zmanjka idej o čem si pisati, torej vas pozivam, da delimo teme o katerih si lahko dopisuješ na msn-ju.

LP Very Happy
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: Msn dopisovanje! 30.12.2010 19:49
pr men je tko da če je tip uredu pa faca se lah pogovarjava ful časa pa nama ne zmanka tem Very Happy če pa ni pa sploh nevem kaj bi rekla Very Happy
ewchy • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 18
Re: Msn dopisovanje! 30.12.2010 21:47
oduiisnoo ie kok se zastopitaa pa če si lahka usee pouestaa.. jas pa moj frend si pišema že 2 leti pa sva si 10 km narazen pa se niti 1x nisma vidlaa.. pa si usee pouemaa.. menima se o usem sex,zdravje,love .....pač odvisno je tudi kako si ti zgovoren bol si zgovoren bolje je Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Msn dopisovanje! 31.12.2010 1:14
TorroRosso pravi:
Veliko si dopisujem s puncami prek msn-ja, a mi vedno zmanjka idej o čem si pisati, torej vas pozivam, da delimo teme o katerih si lahko dopisuješ na msn-ju.

LP Very Happy

Če ti je usojena se bota zaštekala v prvem momentu, pa nebo potrebe po nekih temah Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.