VALETA =)

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
VALETA =) 3.1.2011 17:54
heŁŁou =)
no mi zaj v mojem razredu pripravlamo program za valeto (mi jo bomo meli prej že začetek aprila ker takrat naše 2 učitelice grejo iz šole ker so noseče pa ker so razredničarke bomo meli prej)

no in nam manka idej kaj naj naredimo za toto predstavitev.zaj lansko leto so meli kakor neko radijsko oddajo in so pač predstavili vse 3 devete razrede.mi pa zaj ne vemo kaj naj naredimo.smo čisto brez idej.
a mate vi kakšne ideje,predloge pa kakšne ste meli vi valete pa tote predstavitve??

prosim help!!
res rabimo kakšne dobre ideje!
lp,thedevil =)
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: VALETA =) 3.1.2011 18:37
eh to je tko.. kaj delate kot klas.. mislm.. če ste sami športniki lahk športate mal.. pol če kdo kej igra alpa poje.. kej tazga sad poiščte.. alpa nredte wideo.. pomoje skor usi dajo kšn wideo na waleti..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.