Poljubljanje

Larja • Od: 31.10.2010 • Prispevkov: 15
Poljubljanje 29.12.2010 11:53
Hmm mal čudno vprašanje, ampak vseen ne da mi miru: a še gdo od vas ne uživa pr poljubljanju? Men to sploh ni užitek, ne vem nč tazga. Al je možn, da nism še tapravga spoznala?
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: Poljubljanje 29.12.2010 13:50
js? Very Happy te nedoug nazaj sm hodla s tipom, pr poljubih nism uživala, ni blo nč kej tazga, dougčas pa to. pr pogovarjanju pa ja xD.
In mi je blo pol čudn pa sm neke prebrala in pitala bf pa je rekla, da zih mi je ta tip le ušeč, nism u njega. Ma nwm. On pa je menda noro užival in bi še hodu z mano js pa ne bi pa mi je hudo k nerazume zakaj sm ga pustila.
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Poljubljanje 29.12.2010 14:01
Js sm meu punco ful rad (sva bla skp več kt eno leto), ampak u francozih pa nism vidu kakega posebnega čara, sam jezik se mi utrud. Pa sm js tud mislu da sm bl k ne edini.
NoorMaaaL • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 167
Re: Poljubljanje 29.12.2010 15:22
js pa če sm z nekom k mi je ušeč pa mi veliik pomen pol mi je poljubljanje neki najlepšegaa... <3 tak nežno in lepo in.......joooj noo ... :$
Re: Poljubljanje 8.1.2011 20:03
kooončno sem ugotovila, da nisem edina Smile .. z enim se pač dobivam, po pravici sploh nevem, če sma skupaj al ne Very Happy hehe. ampak ok..ko se pogovarjama mi je ful fajn.. ne zmanjka mu besed nikoli.. pa tud simpatičn mi je ful, ni nevem kaj..ampak ko se nasmeji je lušn : ) ... ampak ko se poljubljama pa mi je živ dolgčas.. prav brezveze mi je , kuj nekaj.
Ko sem pa bluzla z enim fantom pred njim... pa je sicer bil dve leti mlajši od mene.. pa ni nevem kaj na videz.. pa sem fuuuul uzivala,res noro uzivala.. kot,da sanjam.. pa sploh nisem razmisljala kaki je navidez..preprosto uzivala sem kak sem ga vidla.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Poljubljanje 9.1.2011 3:57
Zelodko pravi:
js? Very Happy te nedoug nazaj sm hodla s tipom, pr poljubih nism uživala, ni blo nč kej tazga, dougčas pa to. pr pogovarjanju pa ja xD.
In mi je blo pol čudn pa sm neke prebrala in pitala bf pa je rekla, da zih mi je ta tip le ušeč, nism u njega. Ma nwm. On pa je menda noro užival in bi še hodu z mano js pa ne bi pa mi je hudo k nerazume zakaj sm ga pustila.

ja zkj za kur.ac mu pa nisi razložila??.. tip se zej mgoče sprašuje če je on kriv pa ma mgoče samopodobo čiz n tleh.. ok zej zlo pretiravam sam usen ni ql ne..
Re: Poljubljanje 9.1.2011 11:31
Pri meni je tudi velikokrat tako, da mi ni neki uau, kot bi moglo bit.
Se pa tud dogaja da folku se ful neki mudi pa morš dobesedno tam telovadit z jezikom.
Joj joj.. No zaenkrat ni blo še kakšne, ki bi reku, da sm uživau in je blo fain Wink
Tko da ne skrbi, nisi edina Smile
aelah • Od: 26.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: Poljubljanje 9.1.2011 18:30
D3NiiS pravi:
Pri meni je tudi velikokrat tako, da mi ni neki uau, kot bi moglo bit.
Se pa tud dogaja da folku se ful neki mudi pa morš dobesedno tam telovadit z jezikom.
Joj joj.. No zaenkrat ni blo še kakšne, ki bi reku, da sm uživau in je blo fain Wink
Tko da ne skrbi, nisi edina Smile

mja toj res bolano k ti z jezikom tm opleta. mislm dej chill an. ;D

drugač pa ja.. men je pač en tip ful ušeč in tku bluziva že zdej 4 mesce..sva na nek način skupi no..in k sva se prvič tku z jezikom mi ful ni blo nč posebga in mij blo kr mau bed.. sam pol k sva se 2,3,4,.. sm začela uživat z nemu kr pol sva se res oba sprostila in je blo noro.. tko da mogoče nisi dost poznala tipou al pa nisi bla z nimi sproščena..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.