Rabim pomoč. naredla sm velko zmešnjavo -.-''

Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Rabim pomoč. naredla sm velko zmešnjavo -.-'' 8.1.2011 12:53
No pač vse se je začel ko me je x pustu in se je njegov frend(q) zagledu vame.. men on ni bil lihk všeč pa x-a še nisem prebolela.. in je hodu un frend delat samomor pa use.. pa sm mu rekla da jast tak še dolg neum mela fanta pa ni problem u njem.. in pol smo se učeri srečal v kinu pa na biljardu in me je x cel cajt gledu , on njegov frend pa en sošolc (y). In men je postal toti y ušeč.. in mu je nekdo dal mojo cifro in sma si pisala celo noč sms-e pa dons tui..
in možnost je da bom z y kaj mela sam nočem q-a prizadet... in biuši se je odločo da me hoče nazaj...

Jas res nevem več kaj naj nardim.. pomagite prosim Sad(
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: Rabim pomoč. naredla sm velko zmešnjavo -.-'' 8.1.2011 13:13
če teb ni niti do biušga niti do unga k si ti njemu ušeč ampk ti je do tega s kermu tipkata pa d si ti tut njemu ušeč pač probi s tem ane č pa neki časa nimaš z nbenim nč pa raj res dobr razmislš kaj čutš pa hočš bo pa še najboljš ... al pa usazga upraši kako pa kaj majo oni namen s tabo pč direkt d vidiš kje si
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Rabim pomoč. naredla sm velko zmešnjavo -.-'' 9.1.2011 4:02
biuši je enkrt že zaje.bu ne mu dt še ene šanse da s5 zaje.be
tist psiho je.. hmm PSIHO .. pa ponavad se niti ne ubijejo.. to je tok defektna fora za izsiljevanje.. no zlo dvomm d se bo ubiu.. ga niti ne poznam sam res dvomm..
pol za unga 3. pa ne vidm problemou tkoda.. why not?
Re: Rabim pomoč. naredla sm velko zmešnjavo -.-'' 9.1.2011 13:24
vem da bo čudn slišat sam kok je to luštkano da se tkole zate več fantov buri al pa pač kor kol...sam pumoje nisi ti tista k je nardila zmešnjavo ampk so oni....kokr so prej rekl...odloč se za tistga k ti je ušeč...drugim pa pač obzirno puvej da ti ne palijo....sej bo šlo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.