tip + jz = love - i am not sure.. =/

A ste že bli u taki situaciji????
Ja.
66%
 66%  [ 6 ]
Ne.
33%
 33%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 9

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
tip + jz = love - i am not sure.. =/ 27.12.2010 11:32
heeej folk
jez mam en full velik prublem.. en kjut tip z busa mij enkrat dou telefonsko in se zdej itak fuuul piševa..šla sva tut enkrat že vn..ampak tip ni dou neki full od sebe..mislm umes je kr zmankal za govort pa tko..u glaunm mi ni dou neki full dobrga utisa..
pol me je zanč povabu u kino..ampak me je blo tok groza pa totalno kr neki it ker me je strah d bo spet ista zgodba..in sm pol pač odpovedala + izgovori pa to..
in ja..jez nimam pojma kaj čutm do tega tipa..mislm sej mi je ušeč ampak če je zmer tak kt je biu na 1. zmenku pol res ni moj tip..
ampak mi je pa ful bed pa kr neki it z njim še enkrat vn d bi pač to ugotovila ker sej veste - 1. vtis naredi full veliko ane..
pol pa še..kadarkol ga vidm al pa pogledam al pa d vidm d on mene gleda..me je fuuuull sram..in kr stran začnem gledat..pa kr tako nelagodno se počutm..in ja..
drgač je pa tip tko dost uredu..
in prosm če loh kej kumentirate pato kaj nj nardim pa pač tk no.. ker me to že dl časa daje..
Confused Confused Confused Sad Sad Sad
pa tut kto no..učasih k razmišlam bi full rada d bi skup bla pa to..ampak učasih pa sploh ne!..ja čudna sm.. Smile in ja..sploh nwm kaj nej nrdim.. Sad Sad Sad Crying or Very sad Embarassed
TOREJ:
predlogi? komentarji? vaše izkušnje? pliiiiiiiiiis help me.. Exclamation Wink Smile

užiwejteee* <3
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 27.12.2010 12:40
to ni pomojm nč tazga (: ne jemli use tko resno.. vrjetn sta bla oba prvič bolj žiučna.. ampak očitno si mu še vedno ušeč, če te je povabu v kino. pejt z njim vn, se sprost pa boš vidla kako bo Wink
KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 27.12.2010 15:25
mislm d si mu ušeč in ga sam panika grab k je zram tebe...
na več zmenkov pejta pa po ta žiučnost zginla...
bleedingstar • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 54
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 28.12.2010 10:24
Draga, lej mam tipa, ki je full sramežljiv...no usaj biu je Very Happy
ko sva se prvič dobila za it vn oz na sprehod, ki živi blizu mene je tip dobesedno biu tiho :O že ko sva nrdila prvih par metrou ni reku nič :O in jst sm sam uno si mislila "fakk,zakaj je tko tiho? zakaj more bit tko tiho?" in pol itak sm jst nakladala celo pot XD in na koncu sm se počutla ko neka kokoš, papiga kr koli, ki sm nonstop govorila in on je poslušau. dejansko je poslušal XD
ampak sm mu dala še enx možnost in takrat sm ga "spodbujala" da mi je povedau kai o sebi, kkšne smešne dogodke itd. in na koncu se je odpru in je SPREGOVORU XD in čez nekaj časa sva postala par :$
čeprau se tud zdej učasih kr ustavi in utihne, ampak tnx to god Very Happy UTIHNE XD

toreeej, jst bi mu na tuojem mestu dala še eno šanso, mogoče dve in če on utihne, ga ti začni kai spraševat al pa povej mu kej zanimivega ;D sej boš vidla da bo šlo Wink)
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 28.12.2010 13:04
heej.. Very Happy
thx res fuuuul huala za odgovore!!! Smile
sam je pa fora to d..pač ok sj se pogovarjava pa sva se že full..in učasih pol tut še men zmanka za govort..in psloh nwm kaj bi ga uprašala al pa o čem govorila..in ja..pol pa res nastane tišina z velikim T xDD
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 28.12.2010 13:10
natariana pravi:
heej.. Very Happy
sam je pa fora to d..pač ok sj se pogovarjava pa sva se že full..in učasih pol tut še men zmanka za govort..in psloh nwm kaj bi ga uprašala al pa o čem govorila..in ja..pol pa res nastane tišina z velikim T xDD

ti dam en quote iz mojega najljubšega filma.
'Ko nastane tišina, veš da si spoznal nekoga posebnega.... Tišino se da premagati v trenutku- s poljubom ^^
Gasika • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 540
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 28.12.2010 13:13
Jok3r pravi:
natariana pravi:
heej.. Very Happy

ti dam en quote iz mojega najljubšega filma.
'Ko nastane tišina, veš da si spoznal nekoga posebnega.... Tišino se da premagati v trenutku- s poljubom ^^

Lajkam Wink
Re: tip + jz = love - i am not sure.. =/ 28.12.2010 19:09
wauu..huala^^ ušečno zelo..Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.