Plis pumagite če hočete :(• Lolipop97
• Od: 21.4.2011
Plis pumagite če hočete :(
21.4.2011 19:42
Živjo!
Jst mam en problem. oz. VEč prublemov. Režem se. Pač zarad tega kr me nuben ne mara pa vsi se čez dali bol oddaljujejo od mene. Jokam večkrat na dan. Sama seb pa se zdim debela. U šol so me zajbaval de mam debeu trebuh in ud takrt naprej se je u men neki nardil. Spremenila sm se. Na slabš. Doma sem se začela grdo ubnašat. pa še slabe ucene sm začela dubivat. -.-'' No, režem se od decembra... zarad tega kr so mi duma težil pa to. Use kar nardim je narobe!! Usega sm jst kriva. Ubit se hočm. Že vlikrat sm pumisla na samomor. -.-'' PROSM mi lhka nekak pumagate al pa če mate še vi kake zgodbe? A bi mi priporočal psihiatra? Duma še nism puvedala de se režem.. Hvala. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Plis pumagite če hočete :(
21.4.2011 21:59
e boga revica. pomoje ti bo bolše če se boš v prvi vrsti lepo do domačih obnašala, z časom bojo pa tudi pravi prijatli prišli. nikoli nisem štekala zakaj se vsi tolko sekirate pa zakaj ste vsi tak asocialni da si nemorš enga vrei človeka najdit. pa dobro, ne sekiraj se če se ti vse pokvari, vse to zanemari, ne sekiraj seeeee haha malo si muziko vžgi pa boo ja idi k psihologinji (ne k psihijatru lol) pa se malo pogovori pa ti bo mogoče lažje pa ti bo mogoče kake poti odprla, preko neta nemoreš nekaj.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 21.4.2011 22:00; skupaj popravljeno 1 krat • sebiixx
• Od: 29.12.2010
21.4.2011 22:00
heeiii
najprej ko pomisliš da bi se rezala si reč da ne da je dost tega, da bi bla rada nova oseba!! saj nisi predmet da se boš rezala... lej glede tega ti ne morm nč rečt ka se jaz nikol nism , sam vseen lej reč si ne !!! lej tut mene so **** da sem bajs, da sem nevem kaj in tukaj sem postala bolj močna in trdna ! ker noben ni popovn! iz z nekaj volje sem shušala!! lej če si nisi ušeč je najbolš da se najprej sprejmeš alpa pač začneš uravnavati prehrano in začneš delat kake vaje za trebuh.. probaj si nardit ritem... da se greš učit za nekaj časa in potem nevem kaj delat.... mogoče bo šlo... in ja če maš **** starce pol je problem... če maš pa starce ki so res kul pol pa jim povej use ka ti bo lažii!! lej ne delaj samomora, tut če misliš da si ničvredna , da te noben ne mara se motiš!! lej mogoče bi seb nardila "uslugo" sam kok ljudi bi trpel? pomisl na druge !!! in še enkrat ti povem; vsi mamo **** starce, tut mene so **** da sem debela tako da ne se jim dat !! bot močnejša !! kaj pa so oni da ti bojo to guvuril?? slabši so kot živali ti rečm! in ja probi se priklučit v družbo... nevem ko so pač kje zbrani stopi zraven se vkluči v pogovor .. nwm pohvali kako majčko in to je to.. glede rezanja pa... spremeni to!! sam ne spreminjej sebe!! • Njegova skos.! <3
• Od: 8.2.2011
22.4.2011 22:18
hej*
no ja jz sn se tut rezala. se še kdaj sam ne tskos. še med poukom sm se. >< ja no. in pol se je moj lajf mal lepš obnašat. ahhaa. nubenmu se nism pustila da bi me ****.! mal jim nazaj kej zabi. neprimr bajs si : ja p.i.z.d.a poglej se pol pa govor zrt ucen : dej dej ti nis nikol to uceno dubu.? k pa 3 dubiš al pa še mn pa jokaš k p.i.č.k.a.. lej če te izziwajo jih za.j.eb.ee.j. nazaj.! em pa lej če ti pustawa ni kul. če bi rada res shujšala lej : 1. jeje wečrkat na dan pomal. 2. ne jest ful čukaulde čips pač to k redi. 3. usak dan laufej 3. trebušnaki 4.neoremenjuj se stem. ;D ________________________________________ faajn sreče.* aaauč* men bo trebuh noga kuln rama usta komouc udpadl k sn padla iz mutorjom napouno. >< ____________ durex skoos.! • Njegova skos.! <3
22.4.2011 22:30
aja.! pozabla sn.! ;D
NEDELEJ SAMOMORA.! TEB BI BLO MEJBI LAŽI. LEJ MEN JE BESTFRENDICA UMRLA PA SN HOTLA NRDIT AL SO ME POL FRENDI PA FRENDICE PUMIRIL. IZ TIPOM SWA BLA KONC IN TO IZ TIPOM K BO CEU LAJF ZMANO U SRČKU. TIP MOJGA LAJFA. HOTLA NARDIT SAMUMOR. STALA SM NA TRAČNCAAAAH AL SM SI PREMISNLA ZAMISNLA SM SE :KAJ BI BRT BREZ MENE KAJ BI MT BREZ MENE KA PA FOTR KA PA BRATRENČK PA SESTRIČNE PA TETE PA FRENDI NASPLOH.? PAČ CELA RASA IZ FRENDI SKP.! LEJ PROSM TE NEDELEJ SAMUMORA ! PROSM.! SAM Z.A.J.E.B.A.L.A BI LAJF BLIŽNJIH.! MEN JE BESTFRENDICA NRDILA.! BLA SM NA MEJI DA BI SAMA TUT UMRLA. TKT SM SE ZAČELA REZAT. TIP ME JE PUSTU AL JZ NEGA NAWEM.. ŠE DONS SE SPUMINJAM NI MI DOWOLU NE KADIT NE REZAT NE NČ.! MEN JE BF UMRLA. TKT JE BIU MOJ BIUŠI U KRITIČM STANJU. IZ BIUŠIMI TIPI SM KOKR TOK FRENDICA. PUMENJO MI KR DOST. AL J PREJOKALA SM CELE DNEWE AL MOJ LASTN TIP MI NI DOWOLU NE DA SE REŽM NE SNIFAM NE PUŠIM. JA MALI.! FAQ.! ZAČELA SM IZ PUMIRJEWALI. RES NEKI CAJTA JE BLO KUL SAM USE MINE.! MUDELA SO MOGL UŽIWLAT,.! SESTA OD NEGA ME POKLIČE IN REČE SARA UMERA.! MELA SM ŽILETKO U ROKI HOTLA SM SI PREREZAT ŽILE TKT SM SE SPOMNLA NA PIKIJA.! UDLUŽILA SM USE. SESTRA OD NEGA POL MI JE REKLA DA NEJ NOU NČ NAROBE KER SO GA U ŽIWL. BIU JE ŠEWEDNNO U KRITIČNI NEWARNOSTII. MISNNLA SAM DA BOM UMRLA.! MAJBL **** JE BLA DA SN BLA KRIWA JZ.! KER SM GA PUSTLA JE TO NEKI PAČ NAREDU." NA WESTI BI MELA LAJF MOJGA BIUŽGA.! NEBI PRENSLA.! NO UGLAWWNM LEJ NEDELEJ SAMOMORA. SORI PREWEČ SM SE PRETIPKALA.! OZ. RAZTIPKALA. ;D ti mi pa oblub da samomor neboš nrdila.! • Ursxx
• Od: 6.12.2009
24.4.2011 20:03
Lej, men je pred 3 leti umrla sis. In tko u 7 sm se začela rezat, misnla na samomor, 1x sm šla s familijo k psihologu, sis je pol še h psihiatru hodila (tip jo je **** u glavo zarad sis,itd.) in hotla je nardit samomor, sam so na srečo tastari pol preprečl. No uglaunem : PSIHOLOG- pogovor, PSIHIATER- tableti in pogovor (tko zdravjo ane, odloč se prosm za enga od teh in vrjem bolš ti bo!) In ja bla sm, in sm brez DOBRIH frendu, in usi me zapuščajo k da sm okužena. In mam iste probleme. Fotr me je skor dubu da sm se rezala, sis me pa je. In ja mele smo orng debato -.- In na tvojem mestu bi se začela mal brzdat pri onašanju do staršev in več dala na učenje. In vrjem, PRAVI prjatu te bo meu rad z usemi tvojimi napakami in dobrimi ter slabimi lastnostmi. Če hočeš pogovor sm ti prpraulena pomagat SKOS! ok? (: sam NE samomor nardit ker pol k boš starejša si boš rekla, pa kuga mi je blo da sm bla tuk neuma ok? Če hočš se pogovort mi pošli zs da ti dam msn, skajp, fejs krkol. A prou? Sam pejt psihologu ali psihologu in POGOVOR NAJBOL POMAGA! vrjemi mi. <3
• Njegova skos.! <3
24.4.2011 21:13
Ursxx pravi:Lej, men je pred 3 leti umrla sis. In tko u 7 sm se začela rezat, misnla na samomor, 1x sm šla s familijo k psihologu, sis je pol še h psihiatru hodila (tip jo je **** u glavo zarad sis,itd.) in hotla je nardit samomor, sam so na srečo tastari pol preprečl. No uglaunem : PSIHOLOG- pogovor, PSIHIATER- tableti in pogovor (tko zdravjo ane, odloč se prosm za enga od teh in vrjem bolš ti bo!) In ja bla sm, in sm brez DOBRIH frendu, in usi me zapuščajo k da sm okužena. In mam iste probleme. Fotr me je skor dubu da sm se rezala, sis me pa je. In ja mele smo orng debato -.- In na tvojem mestu bi se začela mal brzdat pri onašanju do staršev in več dala na učenje. In vrjem, PRAVI prjatu te bo meu rad z usemi tvojimi napakami in dobrimi ter slabimi lastnostmi. Če hočeš pogovor sm ti prpraulena pomagat SKOS! ok? (: sam NE samomor nardit ker pol k boš starejša si boš rekla, pa kuga mi je blo da sm bla tuk neuma ok? Če hočš se pogovort mi pošli zs da ti dam msn, skajp, fejs krkol. A prou? Sam pejt psihologu ali psihologu in POGOVOR NAJBOL POMAGA! vrjemi mi. <3
kook si popown napisala. em če te nemoti a lh še jz pač pogowor. lh gor berš bf mi je umrla. -.-'' R.I.P • annabelle
• Od: 20.3.2011
25.4.2011 17:04
Tu velik pišejo, da ne delat samomor in jas sm valda istega mnenja.. pa čeprav sm tut sama se skor ubila.
Mela oz. mam fuul probleme s starci in neda se normaln pogovarjat z njimi, med sabo se kričimo, prišlo je do tega, da so sosedi prišl zvonit če je use okej. In valda zard tega sm pol leta nazaj rezala, fotr dobu, znorel, me hotu poslat u umbolnici. Ni zastopil, da se režem zard staršev in ne zard love. Vsaj mama je jokala in razumela in sm zarad nje nehala. Sem pa vsakič ko sta kričala in me je fotr udaru jokala in hotela se rezat a sm ponavad zdržala.. A pred 1tednom.. spet prepiri, kričanje, udarcev.. in sm vzela nož in se spet urezala eno rano pa jokala, fotr je vdiru u sobo pa spet znoru, ista zgodba.. pa je mama ****.. brezveze. pol je fotr spakiral kouček pa šel, js sm pa sam hotla, da se vrne in da nau mama jokala kr je zgubla moža pa take.. sm pomisnla, da bosta srečna brez mene, vzela pas, ovila okrog vrat in zapenla do konca.. komaj sm dihala a kjub vsemu nism zmogla umret, hitr vzela pas dol.. prišla mama, na sreč ni opazla in je misla, da sm rdeča od jokanja.. pol je mama spet ****, da sm kriva za vse pa take blabla.. ko je šla, sm pomislila... da bi šla in ležala na trnicami pa čakala, da pride vlak in lepo umrla. IN RES NIKOL PREJ NA TO NISM POMISLILA. oblekla sm kavbojke, majice, šla in odprla vrata pa se obrnila pa vidla mamo kako joka sam zato ker je fotr šou... pa sm mi pomisnla.. Če joka sam zto k je fotr šou kolk pa bo ko bom jaz umrla? Se vrnila u sobo in šla spat. mamo za to nism nikol povedla.. mi je pa bed k sm pomslila na samomor in sm hotla umret pod vlak.. mislm.. nočm umret halo..sam neki u glav mi lah neki "poč" in grem samomor delat.. sam povem.. nasledn dan je blo use u najlepšm kul, fotr vrnu, mt vesela pa skup štekal,.. pa če zdj pomislm.. če bi takrt res vrgla pod vlak, bi zdle jokal in bli u črnem pa na pogreb.. fora je u tm, da starši, frendi pač usi, te majo naizmerno radi kljub kreganju pa vsega švasta in vrjem samomor ni nobena rešđitev. • Lolipop97
26.4.2011 21:20
Najprej... Hvala USM.!
Ok.. zdej ku so pučitnce sem bom mejbi mal spremenila pa to. Tut tko sm že bolš pa ne mislm več tuk na samomor. In mislm de se ne bom več rezala, kr bo puletje pa mam samo štalo s skrivanjem tega... Hvala res.!!! <33 • Lolipop97
26.4.2011 21:21
Dureex Skoos. ;P pravi:aja.! pozabla sn.! ;D
NEDELEJ SAMOMORA.! TEB BI BLO MEJBI LAŽI. LEJ MEN JE BESTFRENDICA UMRLA PA SN HOTLA NRDIT AL SO ME POL FRENDI PA FRENDICE PUMIRIL. IZ TIPOM SWA BLA KONC IN TO IZ TIPOM K BO CEU LAJF ZMANO U SRČKU. TIP MOJGA LAJFA. HOTLA NARDIT SAMUMOR. STALA SM NA TRAČNCAAAAH AL SM SI PREMISNLA ZAMISNLA SM SE :KAJ BI BRT BREZ MENE KAJ BI MT BREZ MENE KA PA FOTR KA PA BRATRENČK PA SESTRIČNE PA TETE PA FRENDI NASPLOH.? PAČ CELA RASA IZ FRENDI SKP.! LEJ PROSM TE NEDELEJ SAMUMORA ! PROSM.! SAM Z.A.J.E.B.A.L.A BI LAJF BLIŽNJIH.! MEN JE BESTFRENDICA NRDILA.! BLA SM NA MEJI DA BI SAMA TUT UMRLA. TKT SM SE ZAČELA REZAT. TIP ME JE PUSTU AL JZ NEGA NAWEM.. ŠE DONS SE SPUMINJAM NI MI DOWOLU NE KADIT NE REZAT NE NČ.! MEN JE BF UMRLA. TKT JE BIU MOJ BIUŠI U KRITIČM STANJU. IZ BIUŠIMI TIPI SM KOKR TOK FRENDICA. PUMENJO MI KR DOST. AL J PREJOKALA SM CELE DNEWE AL MOJ LASTN TIP MI NI DOWOLU NE DA SE REŽM NE SNIFAM NE PUŠIM. JA MALI.! FAQ.! ZAČELA SM IZ PUMIRJEWALI. RES NEKI CAJTA JE BLO KUL SAM USE MINE.! MUDELA SO MOGL UŽIWLAT,.! SESTA OD NEGA ME POKLIČE IN REČE SARA UMERA.! MELA SM ŽILETKO U ROKI HOTLA SM SI PREREZAT ŽILE TKT SM SE SPOMNLA NA PIKIJA.! UDLUŽILA SM USE. SESTRA OD NEGA POL MI JE REKLA DA NEJ NOU NČ NAROBE KER SO GA U ŽIWL. BIU JE ŠEWEDNNO U KRITIČNI NEWARNOSTII. MISNNLA SAM DA BOM UMRLA.! MAJBL **** JE BLA DA SN BLA KRIWA JZ.! KER SM GA PUSTLA JE TO NEKI PAČ NAREDU." NA WESTI BI MELA LAJF MOJGA BIUŽGA.! NEBI PRENSLA.! NO UGLAWWNM LEJ NEDELEJ SAMOMORA. SORI PREWEČ SM SE PRETIPKALA.! OZ. RAZTIPKALA. ;D ti mi pa oblub da samomor neboš nrdila.! Ojej.. best frendica.? :O Moje sožalje |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.