david guetta• youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
david guetta
16.12.2010 21:33
no ne pricakujem glih da boste kej komenteral al neki pa da poslusate pa to(jz tut ne neki ful) zanima me ce gre kdo 17.12 (torej u3) na koncert u Stozice
cim prej..!! _________________ bite me.! • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: david guetta
17.12.2010 8:09
Ne. ce bi dobu zastonj karto, bi jo prodau pa dau klošarju keš.
Ne grem niti skučajno na "najbolšga DJa na svetu", k bo rolu na playback • youbitch
17.12.2010 16:34
haha, lepo kaj nej ti rečm
(jz ga tut ne poslušam ful ane, sam se mi je pač zdel da bi blo fino če bi šla) haha _________________ bite me.! • Soundbox
17.12.2010 17:39
Zakaj bi blo fino da bi šla?? Zato da bi lah pač rekla da si bla na Guetti? Ker si pač ovca? • youbitch
17.12.2010 18:39
ja nevem, ker je pac fino, ne ne zato da bi rekla da sm bla tm(pr ns tega namrec noben ne poslusa) pa ne nism ouca ma nevem sla bi ker se mi zdi fino pa tko, sej ma kksn kumad, pa da tko mau zadensaš in te fore aveš..ahaha da bi mi blo kul! (pa ne rabm it nekam s starci ce grem dons na guetto se ena dobra stran!) _________________ bite me.! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.12.2010 13:31
in kak je blo? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
18.12.2010 20:12
tt me pa res najmajn gane_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Gasika
• Od: 7.5.2010
19.12.2010 22:46
jst sm bla Na Koncertuuuu!!! Bla sm na tribunah in blo je nepozaaabnoo <3
Reku je da bo pršu drug let Tko da Grem drug let spet sam na plesišče ;P Čeprou placa je blo dost za plesat na tribunah, če ne še več--> k so bli uni na parterjih ko sardele u konzervi xP • Soundbox
20.12.2010 5:51
Ne, bila si le na predvajanju nekega DJ seta, na katerega je Gejvid Uritko sam mal poplesavu. To ni biu nikakršen koncert, kvečjemu "show".
• youbitch
20.12.2010 19:38
okej ne blo je ful uredu ane!
zdj bom pomoje bl zacela hous poslusat k je tko kul, pa kaj mas ti soundbox tok velik proti njemu..nekateri pac poslusajo drugo musko, ce ti poslusac nevem rock, punk, al karkol ne kritizeri tok tega pa ne zanicuj te glasbe..sm rekla da kul ce ne poslusas ane sam ni treba pa pol o drugih govort tko grdo, i guess?! _________________ bite me.! • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
20.12.2010 20:28
poveem sam da vam je lahk full žal da niste šli....ker blo je res svetooovnooo _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • youbitch
20.12.2010 20:38
NoorMaaaL pravi:poveem sam da vam je lahk full žal da niste šli....ker blo je res svetooovnooo
ajetko da je blo hudo..haha a maš une špegle rdeče?? _________________ bite me.! • Gasika
• Od: 7.5.2010
20.12.2010 21:18
youbitch pravi:
NoorMaaaL pravi:
poveem sam da vam je lahk full žal da niste šli....ker blo je res svetooovnooo
ajetko da je blo hudo..haha a maš une špegle rdeče?? Hahaha • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
20.12.2010 22:18
Gasika pravi:
youbitch pravi:
NoorMaaaL pravi:
poveem sam da vam je lahk full žal da niste šli....ker blo je res svetooovnooo
ajetko da je blo hudo..haha a maš une špegle rdeče?? Hahaha nee nimam onih očal -.- _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • Soundbox
21.12.2010 8:21
youbitch pravi:okej ne blo je ful uredu ane!
zdj bom pomoje bl zacela hous poslusat k je tko kul, pa kaj mas ti soundbox tok velik proti njemu..nekateri pac poslusajo drugo musko, ce ti poslusac nevem rock, punk, al karkol ne kritizeri tok tega pa ne zanicuj te glasbe..sm rekla da kul ce ne poslusas ane sam ni treba pa pol o drugih govort tko grdo, i guess?! Prvo kot prvo.. Noben od teg novih hitou dejvida gete ni house! Nč nimam proti house-u, ker ga tut sam zelo velik poslušam, pa tut delam. House glasbo obožujem. Mam pa proti "ustanovam" kot je david guetta, zarad kerih se elektronska muska med ljudmi napačno interpretira. David Guetta pa že dolgo ni več house producent, kaj šele da bi biu DJ. On je navaden pop komercialen "producent", DJ pa ni več, ker itak pride samo plesat, ploskat in mahat na oder. Ko bi vi, k ste nategnjeni v ritko z njihove strani, vedl kej o ozadju vsega tega dogajanja.. Kaj mislte. Za "koncert" Davida Guette je blo Davidu Guetti izplačanih nekje okol 70-80 tisoč eurou, ne spomnim se točne številke. On dejansko je dobil "le" 30 000 eur. zakaj, ker je šlo ostalih 50 oz. 40 tisoč eur v blagajno organizacije David Guetta. Vi sploh ne veste kako se ta pop muska dela. Nič ustvarjalnosti, nič "duše", nič od nič. sama instant plastika. • youbitch
21.12.2010 20:52
Soundbox pravi:
youbitch pravi:
zdj bom pomoje bl zacela hous poslusat k je tko kul, pa kaj mas ti soundbox tok velik proti njemu..nekateri pac poslusajo drugo musko, ce ti poslusac nevem rock, punk, al karkol ne kritizeri tok tega pa ne zanicuj te glasbe..sm rekla da kul ce ne poslusas ane sam ni treba pa pol o drugih govort tko grdo, i guess?! Prvo kot prvo.. Noben od teg novih hitou dejvida gete ni house! Nč nimam proti house-u, ker ga tut sam zelo velik poslušam, pa tut delam. House glasbo obožujem. Mam pa proti "ustanovam" kot je david guetta, zarad kerih se elektronska muska med ljudmi napačno interpretira. David Guetta pa že dolgo ni več house producent, kaj šele da bi biu DJ. On je navaden pop komercialen "producent", DJ pa ni več, ker itak pride samo plesat, ploskat in mahat na oder. Ko bi vi, k ste nategnjeni v ritko z njihove strani, vedl kej o ozadju vsega tega dogajanja.. Kaj mislte. Za "koncert" Davida Guette je blo Davidu Guetti izplačanih nekje okol 70-80 tisoč eurou, ne spomnim se točne številke. On dejansko je dobil "le" 30 000 eur. zakaj, ker je šlo ostalih 50 oz. 40 tisoč eur v blagajno organizacije David Guetta. Vi sploh ne veste kako se ta pop muska dela. Nič ustvarjalnosti, nič "duše", nič od nič. sama instant plastika. okej, lepo! Haha, lej nism vedla, kako nej bi, zdej vem! Pa tko se je zdel kukr da ful zaničujš tako glasbo, okej tut pol.. _________________ bite me.! • MaŁaa*
• Od: 17.11.2009
22.12.2010 19:41
Soundbox pravi:
youbitch pravi:
zdj bom pomoje bl zacela hous poslusat k je tko kul, pa kaj mas ti soundbox tok velik proti njemu..nekateri pac poslusajo drugo musko, ce ti poslusac nevem rock, punk, al karkol ne kritizeri tok tega pa ne zanicuj te glasbe..sm rekla da kul ce ne poslusas ane sam ni treba pa pol o drugih govort tko grdo, i guess?! Prvo kot prvo.. Noben od teg novih hitou dejvida gete ni house! Nč nimam proti house-u, ker ga tut sam zelo velik poslušam, pa tut delam. House glasbo obožujem. Mam pa proti "ustanovam" kot je david guetta, zarad kerih se elektronska muska med ljudmi napačno interpretira. David Guetta pa že dolgo ni več house producent, kaj šele da bi biu DJ. On je navaden pop komercialen "producent", DJ pa ni več, ker itak pride samo plesat, ploskat in mahat na oder. Ko bi vi, k ste nategnjeni v ritko z njihove strani, vedl kej o ozadju vsega tega dogajanja.. Kaj mislte. Za "koncert" Davida Guette je blo Davidu Guetti izplačanih nekje okol 70-80 tisoč eurou, ne spomnim se točne številke. On dejansko je dobil "le" 30 000 eur. zakaj, ker je šlo ostalih 50 oz. 40 tisoč eur v blagajno organizacije David Guetta. Vi sploh ne veste kako se ta pop muska dela. Nič ustvarjalnosti, nič "duše", nič od nič. sama instant plastika. Pameten d ti kr škod! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.