A LAHKO SPLOH KEJ NARDIM??

rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
A LAHKO SPLOH KEJ NARDIM?? 26.1.2011 18:40
živjo!
hodim v 1. letnik gimnazije in mi je zelooo všeč en fant iz paralelke in ne vem ali sem tudi jaz nejmu. kokr vidm je zelo sramežljiv. no in js sploh nimam nobene ideje kako pristopt k njemu da nebi kej posumu ampak da bi zgledalo čist tko običajno. res nikakor se ne morm odločt in če se že česa spomnm se odločm da grem do nejga ampak ko ga vidm se pa "userjem" in ni nakoncu nič iz tega.
če sm iskrena me je tut strah da bo tak brezbrižen in da bo zelo skopo odgovarjal al pa se (bog ne daj) delu norca in mene.. al pa da mogoče ne bom se mu zdela dovol lepa. ok priznam: sama sebi sem zelo lepa... ampak brez očal, brez katerih pa žou nč ne vidm..

in pol drug blem pa je da mu na njegov profil na fb skos piše ena punca njegovo ime pa srčke zrawn pa še kšne komplimente. in vidim da pol tut on njej nazaj to piše ampak vem da nista par. se poznata pa že od prej. ta punca je z naše šole in je dokaj popularna in lepa.
sošolke, ki se družijo z mano mi skos govorijo da naj že grem do nejga drugač ga lahko druga punca dobi in mi bo žal na koncu.. tega se tut js zelo bojim ampak res za boga milega nevem kaj naj mu rečem in kateri trenutek nej bi bil taprau. vrjetno ne glih k bo v največji družbi? ampak sam je pa zelo redko.

pol: mam sošolko, s katero sva ble zlo dobre frendice ampak sva se že na začetku leta skregale in zdej sva bol tko. tut ona je v tega fanta in pred mano govori drugim, kako bo šla ona do njega in ga bo sovajala in kako ji je všeč in gte fore.. ampak js sm prva rekla da mi je on všeč in potem ona čez 2 tedna ona izjavi da je njej tut ušeč in mislm da mi je na nek način hotla sporočit, da mam tekmico. in mam filing da v vseh vidikih (sploh kar se tiče položaja v družbi in lepote) tekmuje z mano. ampak prej sva ble pa najbolše frendice in poznava se že od rosnih otroških let. in napako sem nardila ker sem jo prepričala da greva na isto šolo. ampak ona je po pravici povedano nč kej privlačna na zunanjost. in noben tip ne leta za njo čeprou govori kok jo tipi oblegajo pred drugimi in pred mano, js vem da je to ena lepa laž.

v glavnem point je zdej kako nej uredim zadevo s tem tipom...??

ful bom hvaležna vsem za kakršn koli nasvet Smile Wink
Smile
asica • Od: 27.1.2011 • Prispevkov: 6 • Kraj: sevnica
Re: A LAHKO SPLOH KEJ NARDIM?? 27.1.2011 23:22
jst običajno zelo dobro razumem tipe in zato se mi fantje in punce zlo zaupajo...če mi ga bi lahko karakterno natančneje opisala bi ti lahko pomagala...ko bi bil prvi primer rešen bi bli pa vsi v to ni dvoma
rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
Re: A LAHKO SPLOH KEJ NARDIM?? 28.1.2011 18:25
ja zdej karakterno bi ga zlo težko opisala ker več kot na pogled ga ne poznam. kokr vidm je sramežljiv js pa isto ker si ga če pogledat ne upam. sej js rabm sam to pač kaj bi mu lah rekla al pa ga uprašala. da amm dobr izgovor da sm pršla do njega da me pač neki zanima čist tko po naključju kej v prvo res nebi rada da kej posumi. ampak vidm da ma rad grozljivke (to sm ugotovila prek njegovga profila na fb-ju) več pa res ne vem o njem.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.