</3

volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
</3 19.12.2010 23:28
ok folk po dovgm času en blogec ....

no kot vedno so moji blogi </3 in tudi ta je ....

Pred nekaj dnevi mi je dekle zapustilo in odšla je drugemu ....
Bil je deževn dan ... prišel sem na železniško postajo brez dežnika s kapuco na glavi glavo dol in bil sem čist out...sploh nisem biw s folkom čit sam samcat ...
ni minolo dolgo ko je prišel vlak skozi šipo sem videl njo pa mi maha in kaže naj pridem h njejj.... mene pa šebolj pri <3 stisne ... toda usedel sem se h njej in celo pot od Aj do NG sva bila tiho .. '' skoraj'' nekaj sva blebetala why se režem pa why sm tak bled itd...

stopila sva s vlaka in odšla do šole .... jast s kapuco ona pod dežnikom ... -.-''res fail toda owk ....

pospremil sem jo do šole in nekaj časa sva sedela na zidku .. pogovarjala sva se o mojih bedarijah ki jih počnem ... pa sem ji povedal po resnici ... '' hodim skorj vsak dan v spovednico pa rečem : grešil sem ... nisem ji ponudil usega ... pa mi reče dragi kapucin: Kr.... bog ti je oprostil a vedi najtežje je oprostiti samemu sebi ....
pa ponoči jokam jokam in jokam ... mislm WTF saj nočem jokt pa pridejo kar same -.-,
pa od takih muk se lotim rezat .. pa ne samo tako malo ... -.-'' pa stari znorijo zaradi tega ... a kaj čem si..... vreči moram masko proč,da ugotovim kdo se skriva pod njo ...ker sam sebe ne prepoznam več ... -.-,

vse boljši ,kot sem me izkoriščajo in ,ko ne morem več me pustijo in </3 -.-,''
pa je res vredno živeti tako .... ???

zdaj pa sam v sebi govorim :

Ostala si mi le solza v oceh, ostala si mi le misel v nočeh, ostala si mi le grenak nasmeh… ne sprašuj zakaj imam solzne oči, ne sprašuj zakaj moje srce trpi in če še čaka nate vse dni… ti si kriva da imam solzne oči, ti si kriva da moje srce trpi, ti si kriva da nimam več moči… TI SI KRIVA -.-,

Le eno srce imate, zato pazite, komu ga daste. Jaz sem ga dal veliko dekletom zato je zdaj na koščkih </3 Wink

by: Kristian
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: </3 19.12.2010 23:36
hahah ja fajn napisano...sam na koncu pazite komu ga daste.....me spominja na big brother: pazite kaj sanjate big brother vas gleda XDDD haha Razz
Re: </3 20.12.2010 14:54
O ful lepo da si upaš na glas povedat o svojih čustvih res... Će rabš kkršn kol pogovor mi piš na zasebnga za mail. Ker poznam te občutke in vem da tkrt rabš da se nekdo pogovarja s tabo...

Pač na kratko piš mi ^^.

<3 <3

Zdele se ti zdi težko ampaak prespav boš in bo bol. Še prej pa pr seb razčistii da je konc.
volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
Re: </3 20.12.2010 22:56
SeeMeSmile pravi:
O ful lepo da si upaš na glas povedat o svojih čustvih res... Će rabš kkršn kol pogovor mi piš na zasebnga za mail. Ker poznam te občutke in vem da tkrt rabš da se nekdo pogovarja s tabo...

Pač na kratko piš mi ^^.

<3 <3

Zdele se ti zdi težko ampaak prespav boš in bo bol. Še prej pa pr seb razčistii da je konc.

jah pac vcashi je bolje tak povedat ,da zveš kak nasvet pa tak...
hvala ti : )

ja včasih je teško prebolet toda ... pravijo da po dežju posije sonce n.n
SeeMeSmile • Od: 5.11.2010 • Prispevkov: 70
Re: </3 21.12.2010 18:09
volkec pravi:
SeeMeSmile pravi:

Pač na kratko piš mi ^^.

<3 <3

jah pac vcashi je bolje tak povedat ,da zveš kak nasvet pa tak...
hvala ti : )

ja včasih je teško prebolet toda ... pravijo da po dežju posije sonce n.n

res je . samo času dej čas Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.