tezave s fantom• barbs
• Od: 27.4.2010
tezave s fantom
21.12.2010 20:28
hej...stara sm 13let in imam fanta (ni moj prvi) ki je moj sosolc in ze skos se ful dobr razumema pred tem sma bla najbolsa prijatla in zaj ze en mesenc hodma in sma oba ful sramezliva (on se bol kr sm njegova prva al neki) in se niti nisma se zaliznala... js sm ga hotla enih parkrat ampak pac negre zaj je pa problem ker se po enem mescu nimama nic za menit vec :S ampak js ga mam res rada in ga nocem pustit • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: tezave s fantom
21.12.2010 21:03
mene tud to zanima...kak prit do poljuba.....nikol ne znam XDDD niti začeu še nism...bi pa rad ....prej sm vedu zdj pa sm pozabu....._________________ Peace!
• barbs
21.12.2010 21:10
hihi moj biusi vem da me je vedn kadar sma bla skup pa sma se veckat lubcknala potem pa zaliznala ;D bilo je bozansko ....mislim da to je za prvic najbols ce si zacetnik...:• youbitch
• Od: 5.5.2010
• Kraj: ljubljana
21.12.2010 21:22
ohja, isti problemi..
maš, zgubiš, šele pol se zavedaš kaj si res meu :/ _________________ bite me.! Nazadnje urejal/a youbitch 3.5.2011 20:08; skupaj popravljeno 1 krat • barbs
21.12.2010 21:41
doh pa 4mesce je kr doug zamoje pojme • youbitch
21.12.2010 21:58
mi2 sva se vedno ful pogovarjala nevem o usm, frendih, starcih, šoli nevem o usm res sm mu loh use povedala..
haha, sam a veš ker je bedn filing, k mi je on še vednoo ful ušeč, usi vejo to, moji njegovi frendi, moji starci usi(tip se je tut z mojimi tastarimi ful dobr razumeu!!) **** ga, zdej k nisva več skp ga ne morm več vidt, k me boli k ga pogledam :/ _________________ bite me.! Nazadnje urejal/a youbitch 3.5.2011 20:09; skupaj popravljeno 1 krat • barbs
21.12.2010 22:13
ojej:S kulk si pa star?kulk je pa on? midva se tut menma o soli,starsih,frendih in to ampak mi je bedn to ker ucas sma se vedn kaj zafrkavala in sma bla cele odmore skup (ko se nisma hodla) zaj sma pa bol resna al kak?;D ja torej se niti vidva druzta ne al kak?
• youbitch
21.12.2010 22:21
ja jz sm 14, on je 15..haha
ja pa midva sva se tut smejala tko, se ****, koga ****, ful skupi, ful hepi, aveš pol pa un clikck pa se je use ustavl :/ mi2 žviva 1 uro z busom narazn drgač, bla sva kul zdej sva pa kao rekla da bova frenda, da pač bvz to kar je blo prej, sam jz preveč čutm da bi bla sm frendica, nč se ne vidva, tut z enimi skupnimi frendi se ne več tok odkar sva narazn, nevem zakaj, sam tko kr lajk mini ignore spušajo ane?? kr neki, z enimi skupnimi frendi sm pa še vedno ful uredu gremo kdaj skp vn ane se o njem pogovarjamo mi je rekla frendica da k ga je prašala zakaj sva šla narazn sploh ni nč udguvoru ampak je sam neki momlou tko da ja nevem kaj je z njim jz bi njega ful, sam zanga ne vem, morm s5 ratat frendica z njim, ker jz njega preprost nucam u svojm lajfu... :/ _________________ bite me.! • barbs
21.12.2010 23:29
js ti rahlo kr zavidam to tvojo zvezo vs:D res skoda da sta sla narazn:S mogoc je pa tut njemu do tega da bi hodla sam mogoc hoce da bi blo glede tisga mal drugac al kak?:Dupam da bos se kdaj z nim uspela drugac pa jah zivlenje gre naprej ...ko sm sla js z biusim narazn sm bla cist na tleh ,sred pouka sm se jokala ko nevem kaj in potem ko sm ga puzabla so se norcevali iz mene in tut on se je **** in potem govoru da me ljubi... ampk zaj sma ful frenda ker je on najbolsi prijatu zdajsnega fanta:S difektno pac
• mojcka
• Od: 27.4.2009
22.12.2010 15:09
okej sicer mi ni jasno kako to d se ne zaližete pač po enmu mescu .. ampak vs razumem .. k sm bla js tok stara sm mela vrjetno izte probleme. Uglaunm .. pomojm je najbolš d če še on al pač ti še ni prpraulen pol se pogovarjejta in si sam kšnga lupčka dejta .. tisto ta pravo bo pa že pršlo samo od sebe. • barbs
22.12.2010 16:52
... js ms ga ze poskusala doskrat ampak nevem al noce al ka?• mojcka
• Od: 27.4.2009
22.12.2010 19:00
barbs pravi:... js ms ga ze poskusala doskrat ampak nevem al noce al ka?
jah lej pol pa nevem ane ;P pomojm je najbolš d ga že useen nekje na samem k bosta res prpraulena .. sicer pa bistvo zveze ni to kolkrat se zaližeš oz. kolkrat se dol daš itd itd. ampak to kok se mata 2 res rada |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.