pomagiteee!

mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
pomagiteee! 3.12.2010 15:52
že dooooooooolgo sem zaljubljena v svojega sošolca(od 4. razreda!).
letos sem v 9. klasu. par let nazaj sm mu pošiljala sporočilca za valentinovo ipd.. do zdej me niti opazu ni,letos pa me neki gleda,pa usakrt ka ga ni u šolo,reče svoji sestrci,če mu prnesm nalogo;ipd.
kakw nej mu povjm,da sm u njega in da če bi bla skp al neki? nočm bit vsiliva al kej tazga.

pomagtee,plis!! Neutral
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: pomagiteee! 3.12.2010 17:01
ej (saj ne da je zdaj pa že res na miljone takih tem ne xD ) no em nevem lahko pač probi se z njim dosti družit pa boš vidla al kaj takega ? Pač joj saj veš kaj mislim xD lahko pa tudi druge take teme poglejaš xD
Re: pomagiteee! 3.12.2010 18:17
Pačupa pravi:
ej (saj ne da je zdaj pa že res na miljone takih tem ne xD ) no em nevem lahko pač probi se z njim dosti družit pa boš vidla al kaj takega ? Pač joj saj veš kaj mislim xD lahko pa tudi druge take teme poglejaš xD

Strinjam se poglej še v drugih podobnih temah.. Very Happy
Re: pomagiteee! 15.12.2010 7:32
ljdje!!

s frendico sva se učeri lih neki pogovarjale in ker je on v njeni skupini pr slovenščini(v šoli),je rekla,da ga bo uprašala u kero je!!

še dns vam sporočim odgovor!!!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: pomagiteee! 15.12.2010 10:00
hah.. bje gre to folku na kurac (jz niti nimam blemow s tem) no sej je mal čudn sam usen.. ne prčakuj kej preweč..
Re: pomagiteee! 15.12.2010 15:27
kej se zčneš kr takoj neki??!!!

drgač mš pa prou. rjs ne bi smjla prevč prčakavt,ka kdr ga je prašala,ni nč reku.

P.S.:za drugič:pust,nej usak povj/napiše krč če mislm ni se trjba kr zčnt njki bunt,kdr kdw kej tazga napiše. Smile
Re: pomagiteee! 15.12.2010 18:10
???..
to k sm reku d gre to folku na kurac.. to sm mislu z tem k si rekla prjatlci da nej ga upraša.. wečini tipow gre to na kurac.. to sm mislu če si slučajn nrobe rzumela..
Re: pomagiteee! 15.12.2010 19:13
ona je sama rekla,da ga bo uprašala!!!
če ti gre pa to na k**** tvoj problem!!!!
pust ldi,nej si misljo in delajo,kar hočjo!! Smile
Re: pomagiteee! 15.12.2010 20:37
sej mi ne gre tok.. je pa ponawad nadležno.. sam odswetwt sm ti hotu.. no pa sej .. zej je itq že usen
Re: pomagiteee! 15.12.2010 20:42
Podpis, če bi bla js dec in če bi mi ena baba prašala "a si v x?" men bi zdelo bolno in pol bi s frendi crkovala od smeha..
Nevem, kaj čakaš? Poslala si mu sms, lepo to. Stopi do njega in se pogovarjaj z njim ko pač normalna frenda pa boš vidla kak naprej.. Nikar se ne čudno obnašaj, drugačno. Njemu bo zdelo bolno, da se tak čudno obnašaš. Normaln pač.. zastopš al? Very Happy
Re: pomagiteee! 16.12.2010 14:01
pk4life pravi:
sej mi ne gre tok.. je pa ponawad nadležno.. sam odswetwt sm ti hotu.. no pa sej .. zej je itq že usen

sej je use ok. Very Happy
Re: pomagiteee! 16.12.2010 14:04
Zelodko pravi:
Podpis, če bi bla js dec in če bi mi ena baba prašala "a si v x?" men bi zdelo bolno in pol bi s frendi crkovala od smeha..
Nevem, kaj čakaš? Poslala si mu sms, lepo to. Stopi do njega in se pogovarjaj z njim ko pač normalna frenda pa boš vidla kak naprej.. Nikar se ne čudno obnašaj, drugačno. Njemu bo zdelo bolno, da se tak čudno obnašaš. Normaln pač.. zastopš al? Very Happy

ok. tenx.
usaj en,ka se normaln pogovarja!! Very Happy hec

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.