prepis?!

ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
prepis?! 9.12.2010 17:32
no, stvar je takšnale... letos sm se vpisala na gimnazijo, nič hudega sluteč da bom mela kake ogromne probleme xD skor pri useh predmetih mam vredu ocene, razn pri matematiki!! mi gre pa fejst hudo :S mamo tut takega učitla, ko je na nek način posebn, in nas polovica razreda ne razume njegove razlage, in s tem tut ne razumemo pač snovi, in mamo pol slabe ocene... jzt že zdej kak mesec premišljujem da bi se prepisala... ampak problem! kam bi se? na gimnazijo sm se vpisala tut iz tega razloga, ker ne vem kam bi se dala... enostavno ne vem kaj bi počela v življenju, bla po poklicu in to...
resnično mislim, da gimnazije ne bom sfurala, sploh zrarad matematke.. druga se da use pošlihtat... rada bi se prepisala, ampk zagotovo še ne vem..
a lohk kdorkoli pomaga pr tem? vem da mi ne morte povedat na ktero šolo naj grem, kr itaq ne veteka mene veseli, kar tut še sama ne vem :S
ampak če bi mi lahk tak prbližn pač... če nardiš poklicno šolo, kake maš pol ožnosti za študij? da greš sam v tej smeri študirat, kot maš narjeno srednjo šolo, al gre še kak drugač? če npr. nardiš pri maturi še en dodatni predmet, in greš pač neki čizt druga?
naj pa povem, da če se prepišem, se prepišem na eno šolo v Celju, ker mam najbližje, in drugam tut enostavno nočem it!
hvala za pomoč Wink
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: prepis?! 9.12.2010 18:46
ja če sedaj hodiš v splošno gimnazijo se lahko prepišeš na ekonomsko gimazijo
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: prepis?! 9.12.2010 20:55
A ni na ekonomski še več matematike? Shocked

Me spominjaš name.Tudi jaz sem mela vsa leta vse 4 ali 5 zaključen,razen matematike. Ne se tako hitr dat.Jaz sem tudi vsakič cvikala a bo 1 al 2. In sem na srečo vsakič s 2 zdelala Embarassed Drugače pa ne vem,jaz nimam pojma ker imam ful slabo podlago,smo imel takega v OŠ ki ni znal razlagat. Drugače pa lahko starša prašat,starejše brate/sestre,ali pa inštruktorja najameš. Sicer pa lej,ne moreš iz poklicne srednje na vsako fakulteto,z gimnazije greš pa lahko.
Ma ne vem lej,ne prehitro obupat,jaz vztrajam že četrto leto xD
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: prepis?! 9.12.2010 21:09
Em, resno zarad matematike bi se ti prepisala? Very Happy
Potrud se, uči. Js sm mela takiga u osnouni ki nič ni znau razlagat, sam govoru je in govoru, ni razlagu kak dobiš to minus pa to. Na srečo je vedno vsem nas dal samo 3,3,3 nikoli nismo bli prašani ali pisali. Pol sm šla v sredno. CELA ŠTALA. nism mela pojma, niččč. nism mela pojma osnovno matematiko pa nič.. In pol sm se ful trudila, učila, obupala a sm se ful trudila in mi je uspelo zdej.
Lej, trudi se, truuudi. Beri učbenike pa to.
Če nočš, se ti ne da tolk trudit, se lah prepises. To je sam moj predlog.
Hf
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: prepis?! 10.12.2010 1:23
hmm mislm d se ne morš weč prepisat.. to je možn sam pru mesc.. sam to je pč kukr jz wem.. možn d je nrobe..
Re: prepis?! 10.12.2010 2:17
Brez veze, lej. Zarad matematike obupat. Če je res tko, da noben v razredu ne razume razlage in da gre vsem slabo, probite ceu klas napisat prošno da dobite novga prfoksa. mogoče vm rata..
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: prepis?! 10.12.2010 16:57
pk4life: prepis je možn skos use leto se mi zdi? ker v našem letniku se še kr prepisujejo, glih včeri je spet ena šla od nas :/ in glih sam zarad matematike je šla...

Soundbox: glede te prošnje za drugeg prfoksa.. danz je prišu ravnatelj za 1 uro k nam v razred in smo se menl tut o matemtiki in prfoksu, pa tut o drugih... pa nam je povedu, d on pač pri tem ne more kej velik nardit, da se mormo glede razlage in vsega smi zmenit s prfoksom, ker smo res ena takih šol, ko so odnosi med učitlni in dijaki res uredu, pač tko, da te nima noben na piki, tko kot je u nekaterih primerih...

včeri smo pisal test, in kljub učenju (res sm se učila, že ful velik prej, pa delala vaje) pa mi useen ni uspel dobit pozitivno Confused in zdej mam negativno konferenco...
ne vem če bi še vstrajala na gimnaziji, ker mi lahk glih matemtika nardi celo sranje, če ne popravim, in jzt NOČEM in si NE ŽELIM padit letnika Sad
sploh ne vem kaj naj nardim... čizt sm že obupala nad matematiko... drugi predmeti mi pa grejo usi vredu.. in zdej ne vem če bi ostala na gimnaziji v upanju da nardim mtematko usaj z 2... hjoooj Confused Shocked

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.