rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please

nikicaa • Od: 13.12.2010 • Prispevkov: 4
rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:34
heelou pač ress ful sm že predebatirala s frendi o tem a kaj ko še zdle neueem kok se naj odločim. Confused pač situacija je taka..
Avgusta sm spoznala fanta s kterim pač mama bl k ne isto družbo pa smo hodil vn pa velik sma si pisala pa tko..In pol pač sma si nekak priznala, da sma si ušeč pa sma se začela dobivat pač reku je da zarad preteklih vez ne bi glih rad neki resnega pa tko d pač če mi je kul da b pč mela tko bl neresno vezo srala pa to... in pač pol sma se vidla večkrat na tedn paa usak dan pogovarjala po telefonu in use in to zdj traja že tretji mesec skor..Pč u tem času sm se js na njega res fuuul navezalaa in se zavedam da sm tut ful zalublena u njega... Pč zdj je pa nastau problem tko pred enim mescom se jezačel pač nč kj dost se nisma udila res je vedno tko nanesel da k je en meu čas ga drug ni meu.. In pač se nisma kj dost vidla tud k sm ga klicala paač učas ni nazaj poklicu..Pa tko se je pač neka kriza začela..In zdj paač js mu skor usak dan napišem kva kj dela pa tko pa nč ne odpišee učas me pokličee oz.socialca pošle pa ga kličem pa se mau menva..učas k ga prašam če grema vn sploh ne odgovori če ga pa pokličem reče da n more k ma pač trening pa tko ene parkrat sm ga dubila da se je zlagov da ma treninga pa je biu zuni s frendi..pč js sm mu povedlaa daa mam občutek da mu ni ueč pa je reku da ni res da mu še je sam da ma res mal časa pa tko..No potem u soboto zdle sma se pa total skregalaa pač na netu sma se pogovarjala pač prek fejsa pa tko pa mi je začu ubirat k je pač vido da mi ceu cjt neki piše bivši pač je čist **** pa reku da nj njega tj mam če se tko štekama pa kr neki pač dubila sm občutek da je lobosumen pol sm mu pa pač rekla da ve da mam njega ful rada pa daa on pa ne pokaže nč da mu je neki do mene pa tko da me to jezi je pa reku da je čas kriv da se tko mal vidma..no pol danes prej sm mu napisala pač j mi pošle socialca in spet nč ni blo .pa sm ga poklicala pa je reku tri besede po pa kr da more it pa da se zvečer čujemaa zdj je pa večer in itak spt ne bu poklicu pa nč js sm tok obupana ful se sekiram zarad tega svetujte mi prosim vsakega nasveta bom ful hvaležna !Sad Sad
Zelodko • Od: 13.11.2010 • Prispevkov: 117
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:48
Ma nevem, če bi mi tko tip delu : ne odgovarju pa to. Bi mu pustila na miru in se zabavala dokler ne pomisli name in me pokliče. Zakaj bi bla tok neumna in ga ves cajt klicarila?..
Men se zdi, da ta tip ko dobi tvoj sms ali klic "vzdihne v slabem stilu" (neznam opisat) in je naveličan pa misli, da si nwm kaj obsedena z njem.. (ali pač si? Very Happy)
Moj nasvet: Pusti ga na miru. Pa boš vidla, če te bo začel pogrešat in te začel on klicat, pisat smsje.
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:52
hmmm.. joj taki tipi so tok bedni :/ sej vem, da ne morm kr tko rečt, ampak a se mu res ne zdiš tok vredna, da bi ti povedu u faco kar ti ma pač za povedat??
neki časa ga enkostavno pust pri miru. ne klič ga, ne piš, NČ. mogoče bo na začetku meu svoj ponos pa nebo meu jajc poklicat, ampak če te bo res pogrešu, vrjem, da srce vedno zmaga Wink srečno <3
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:54
Tnx za nasvet pač resnično to sm že ful študirala da bi nardila ampak enostavno ne vem:( bobsedena sm ž stem skos ceu dan sam na teelefon gledam pa čakam da bo poklicu da bo kak signal al karkol od njega... študiram na usako besedo gesto k jo nardi pa analiziram:(..grozno mi je..pač enostavno ne morm ugotivt in ne vem kako nj ugotvim kaj on čuti do mene:(

Zelodko pravi:
Ma nevem, če bi mi tko tip delu : ne odgovarju pa to. Bi mu pustila na miru in se zabavala dokler ne pomisli name in me pokliče. Zakaj bi bla tok neumna in ga ves cajt klicarila?..
Men se zdi, da ta tip ko dobi tvoj sms ali klic "vzdihne v slabem stilu" (neznam opisat) in je naveličan pa misli, da si nwm kaj obsedena z njem.. (ali pač si? Very Happy)
Moj nasvet: Pusti ga na miru. Pa boš vidla, če te bo začel pogrešat in te začel on klicat, pisat smsje.
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:56
res mi ne preostane kj druzga ko pa da ga začnem za neki časa ignorirat:( ker enostavno ne gre tko on se ma fajn js paa se sekiramm cele dneve zarad tega:(
hvala<3
soonck pravi:
hmmm.. joj taki tipi so tok bedni :/ sej vem, da ne morm kr tko rečt, ampak a se mu res ne zdiš tok vredna, da bi ti povedu u faco kar ti ma pač za povedat??
neki časa ga enkostavno pust pri miru. ne klič ga, ne piš, NČ. mogoče bo na začetku meu svoj ponos pa nebo meu jajc poklicat, ampak če te bo res pogrešu, vrjem, da srce vedno zmaga Wink srečno <3
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 20:59
poznam to ja.
Enako pr men se je zgodilo. Enmu tipu sm dobesedno ves čas klicala, pisala. On pa nič pa včasih odgovarju... Pol sm ga pustila za 3mesece.. Sprva se je delo, da mu boli ****.. Pol sčasoma mi je klical pod novo cifro.. Seveda sm tkoj misla da je on, a sm si rekla.. ni mogoče da bi biu.. Počas mi je vse večkrat klical pisal... Pol šele po 1mesece priznu, da je on.. Nism mogla vrjet.. Pogrešu me je Very Happy najbolš da ga pustiš na miru pa boš vidla kak te bo pogrešu .
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 21:06
bom nardila tko hvala za nasvet ! edin kar se bojim sama pr sb je res to kok prizadelo me bo če me ne bo poklicu paa se ne bo spomno na mene:(... Sad Zelodko pravi:
poznam to ja.
Enako pr men se je zgodilo. Enmu tipu sm dobesedno ves čas klicala, pisala. On pa nič pa včasih odgovarju... Pol sm ga pustila za 3mesece.. Sprva se je delo, da mu boli ****.. Pol sčasoma mi je klical pod novo cifro.. Seveda sm tkoj misla da je on, a sm si rekla.. ni mogoče da bi biu.. Počas mi je vse večkrat klical pisal... Pol šele po 1mesece priznu, da je on.. Nism mogla vrjet.. Pogrešu me je Very Happy najbolš da ga pustiš na miru pa boš vidla kak te bo pogrešu .
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 21:19
lej. če je res tak prasc in te niti poklicu nebo, te preprosto ni vredn. mogoče je to na začetku težko dojet in res boli, ampak nakonc se boš spraševala kako si bla loh tok neumna Wink če te ma usaj mal rd, te bo poklicu. Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 21:56
ok ja kontam d izpade zlo.. hmm.. pedrsko.. sam usen.. a wm en kurčew klic tok pomen?.. pč lej mgoče je fora da nwe o čem bi se pogowarju pa zto nebo klicu ne.. pol če pa pokliče k kej nuca pa to izpade kt da te pokliče sam če te kej rab on je pa čiz weseu d je končn našu izgowor d te pokliče heh.. pa ne si razlagat usake stwari k jo nrdi alpa ne nrdi.. ker čas je pč umes al pozabliwost al kej druzga.. ne si tega tko razlagat.. ni ql.. ker zmeri dost sfalite .. sej ne da bi slabo prediwdewale sam pč falite..
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 13.12.2010 22:27
ja ja.. tipi ne štekate punc in punce ne štekamo tipov. to bo to Very Happy
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 17:00
soonck ja podpis hah. tipi so tak...nwm.. čudni.. to bo ja Very Happy
Ja, ne bo te prizadelo. Sprva boš gledala u fon skoz in ko te bo kdo poklicu boš upala, da te je on a ne. Pol sčasoma boš vse manj gledala u fon in pol nič več.. Pol pooook on te pokliče. Niso vsi tipi isti tak da me ne popolnoma držat za besedo.
Mora to sam men dogajat, da mi rata enmu tipu prebolet pa me naenkrat on pokliče?
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 17:42
soonck: ja ok že.. hah sam a nebi blo bedn če bi točn wedl kaj si kdo misl pa če bi čiz use rzumel?.. ni fore hehe

zelodko: tipi smo čudni sam če nisi edn izmed ns XD drgač je pa obratno.. pa če že.. a ni prej čudn to da nekdo gleda u foun p prčakuje klic z kerga sploh ni nujn da bo pršu?.. jao raj poklič ne.. pa ne razlagite si usga.. nima usaka stwar prou pomena..
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 18:38
to je res da si marsikatero stvar punce razlagamo narobe ampak kaj moremo
take pač smo kar se pa tega tiče pa je res možno da vaji bo čas povozo glede na tisto kar
se pa ti je zlagal pa je pomoje hoto biti malo z frendi moška držba pa to ker
vrjamem da si ti tudi rada kdaj pa kdaj sama s frendicami
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 19:13
lej... jst pa mislm d če se bo hotu stabo pogovarjat bo poklicu. sj ni treba d zdj ga čist vržeš na ignor... sam pust ga mal. boš vidla. če je trkt pozabu alpakej, bo pa zdj poklicu, sj pravm boš že vidla ****. pa če ti je še reku d ga mot d se z biušim pišš.. pol mu ne more bit useen...
lej dj mu mal cajta, ne še čist obupat... če pa res nou nč poklicu alpakej, mu reč d se dobita d se pomenta kajje tko u živo, k smsi p fejs je ku.rac. to ni isto. pol boš pa vidla kje zadeva je!
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 19:15
pk4life pravi:
soonck: ja ok že.. hah sam a nebi blo bedn če bi točn wedl kaj si kdo misl pa če bi čiz use rzumel?.. ni fore hehe

zelodko: tipi smo čudni sam če nisi edn izmed ns XD drgač je pa obratno.. pa če že.. a ni prej čudn to da nekdo gleda u foun p prčakuje klic z kerga sploh ni nujn da bo pršu?.. jao raj poklič ne.. pa ne razlagite si usga.. nima usaka stwar prou pomena..

ja ok, pokličemo naj raj.. Ok kličemo, tip ne javi. Kva zdj? Very Happy Pol pa obupamo in temu tipu ne kličemo za neki časa in čakamo, da nas on pokliče.. In pol smo za en čas obsedeni s fonom in ves čas glejamo u fona... Pol pa spet obupamo, ne gledamo več v fon... Čez neki tednov nas fantje pokličejo.. Kje ti je to fora? Vi ste čudni, da eno punco pokličete po šele 1,2 al bognedaj 5mesecou mesecov, prej pa ne javite na klic... Mi smo pa čudne, da gledamo u fon ;D Js vas ne štekam, vi nas ne. Tako je tako kj čes. Very Happy
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 19:16
Zelodko pravi:
pk4life pravi:

ja ok, pokličemo naj raj.. Ok kličemo, tip ne javi. Kva zdj? Very Happy Pol pa obupamo in temu tipu ne kličemo za neki časa in čakamo, da nas on pokliče.. In pol smo za en čas obsedeni s fonom in ves čas glejamo u fona... Pol pa spet obupamo, ne gledamo več v fon... Čez neki tednov nas fantje pokličejo.. Kje ti je to fora? Vi ste čudni, da eno punco pokličete po šele 1,2 al bognedaj 5mesecou mesecov, prej pa ne javite na klic... Mi smo pa čudne, da gledamo u fon ;D Js vas ne štekam, vi nas ne. Tako je tako kj čes. Very Happy

hahaha ja točn tko! tooočn tko!
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 20:10
Arya09 pravi:
Zelodko pravi:
pk4life pravi:

hahaha ja točn tko! tooočn tko!

k d ti nlš ne dwigne.. hah pč zgodi se.. lej men je tut šeč ena pa je usen nism niti enkrt poklicu.. swa se raj dobila wečkrt.. no pa tut ona mene ni lih poklicala.. ok razn enkrt sam to k ji je blo dougčš k je čakala.. sam usen.. tipi ne prpisujemo klicu tok pomena.. jz res ne widm fore..
Re: rabem en huud nasvet glede moje love situacija;) please 14.12.2010 21:42
pomoje se ta tip dela norca iz tebe... učas je treba koga pozabt pa it naprej... sej če on neb vedu da si vanga pol neb mogla rečt sm tko k je pa pomoje bi blo najbol ga pozabt in ti bi najmn trpela sory =)))itq ti je težko sj vem kok ti je sm eni tipi so res nesramni nmorš pomagat, eno beibo dobijo pol so pa taglauni sam pod tem oklepom frajerja u družbi je ponavad en tip k je fuul zatreskan sm tega itaak ne prizna kaj mislte??? Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.