Mamii..:D

Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Mamii..:D 9.12.2010 19:26
Heii.:3
mene pa zanima, če veste kaj čm svoji matki kupt za B-day..stara bo 45 let..Smile

skor usako leto ji rože kupm..in letos bi ji res rada nekii druzga kupila.Very Happy

sej wem da take teme že obstajajo..sam res prosiim če ma gdo kakšne ideje..Very Happy

Hvalaa.:3

Very HappyVery Happy
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: Mamii..:D 9.12.2010 19:31
rakun a's to ti? Smile
bomboniero, čokolado. zdaj bolj ekstremno da ji kupiš 2dnevni oddih v kakšnih termah z bonom za masažo.
s čem se pa ukvarja, kaj so njeni hobiji?
bolj kot daril, pa bo vesela da te ima =P
Mojchq • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 47
Re: Mamii..:D 9.12.2010 19:41
Jok3r pravi:
rakun a's to ti? Smile
bomboniero, čokolado. zdaj bolj ekstremno da ji kupiš 2dnevni oddih v kakšnih termah z bonom za masažo.
s čem se pa ukvarja, kaj so njeni hobiji?
bolj kot daril, pa bo vesela da te ima =P

Rakun?? LOL.Razz

ma nč..sej tu je fora kr nima nobenih hobijev..sam na pilates hod..tu je pa tu.Very Happy

Drgač pa hvala.Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.