posilstvo• spelcy1993
• Od: 7.12.2010
posilstvo
7.12.2010 22:33
Moram se vam izpovedati,ker mi včasih ni dovolj da le jokam in govorim ampak moram tudi kaj napisati.
Težko to napišem,saj me zelo prizadane,da sem bila posiljena Telesno sem v redu,psihično pa ne. Doma se veliko pogovarjamo o tem,čeprav mi je težko govoriti o tem,hodim tudi k psihologu. Malo sem si že opomogla,vendar gre zelo počasi. Ta moja napaka oz. nesreča ima le eno dobro posledico-zelo sem se zbližala s sestrami in bratom.Pa čeprav sem na začetku imela občutek,da se več družijo z mano ker se jim smilim,sem počasi ugotovila da me imajo resnično radi in jih skrbi zame in mi to pomeni ogroooomno. Hvala bogu da obstaja moja sestra, saj njej nekako najbolj zaupam svoje občutke,strahove,ona pa meni svoje. Ko sta z možem oznanila da je noseča sploh nisem vedela kaj naj si mislim. Po eni strani sem bila tako zelo vesela za njo,po drugi strani pa so mi kar prihajale podobe pred obraz,da bi lahko noseča ostala jaz. Včasih imam more,veliko moških me posiljuje,zbudim se v solzah,kričim in zelo sem prestrašena. Vse zelo skrbi zame,pravijo da sem močna oseba,da bom s časom prebolela,vendar me je včasih tako zelo strah vsega,sama sebi se zdim ne močna in veliokrat ne najdem razloga za življenje. Toliko sem še pri sebi da samomora ne bi šla delat,že zaradi ljudi ki me obkrožajo. Potem pa je tu še en problem.Zelo mi je všeč nek fant,tudi on mi je že večkrat omenil da je zaljubljen vame,da bi rad da postaneva par.Večkrat sem mu že rekla da rabim čas. On ne ve moje zgodbe in strah me je sploh da bi imela kaj z moškim,kaj šele da bi mu ppovedala mojo zgodbo,saj mislim da bi me zavrnil,čeprav mi je že večkrat dokazal da sem mu resnično všeč. Sploh ne vem več kaj naj naredim In ni vam treba odgovorit,le svoje misli sem morala nekam izlit. • onaSem
• Od: 27.1.2010
Re: posilstvo
7.12.2010 22:55
Zelo mi je žal da se ti je to zgodilo,jaz se sploh ne morem predstavljat kako bi mi bilo...
Po tvojem pisanju sklepam da nisi ti silila v to oz. se nekaj izpostavljala,zato ne krivi sebe in ne govori da je to tvoja napaka. Tisti bedak,ki ti je to storil,si ne zasluži besed in tvojih solz,še manj pa tvojega življenja! Si predstavljam da je zelo težko,vendar pomisli na to da boš/si teta in ta otrok bo rabil dobro teto ki bo skrbela zanj Ja pravijo da je v vsaki nesreči vsaj malo sreče in sigurno ne obžaluješ, da si si sedaj bližje z bratom in sestrami,moram pa rečt da si ful lepo napisala to s tvojo sestro,da si zaupata in to,mislim da bom tudi jaz začela drugače s svojo mlajšo sestro delat. Glede mor ti ne bi znala preveč svetovat,je pa verjetno dobro da te nekdo sliši in pride k tebi ali pa greš ti h komu,da se umiriš,se potolažiš. Ja,to ti pa popolnoma verjamem tole s fantom,da bi mu zelo težko zaupala svojo zgodbo. Mogoče da najprej postaneta prijatelja,si začenta zaupat in če te ima res rad,verjami da te bo razumel Nisem nek ekspert za psihologijo(še Vse bo enkrat mimo,pošiljam ti en veliiiiiik objem (: • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
7.12.2010 23:19
ooo faak.......joj kaj bi naredo tisti barabi ki ti je to naredo......pa ka res nima nobenga srca pa nč al ka? mislim dej drž se čim bl pokonci....si mogoče vidla tega človeka v obraz ali kak?! pa kje se ti je to zgodil?! ne mislit da bo fant tole stvar obrno na glavo ko bo to zvedo....vsaj če bi bil takega karakterja kt js ne.....jst nebi pusto take punce še bl trpet, pa bi jo zarad tega pusto....ne!!!
pač če maš ti res nekoga rad, ga neboš pusto zarad te stvari......pač nvm.....kak nej to opišem.....sam pač jst rad pomagam.....ti tud jaz pošiljam objem, pa enga lußčka....ti stojim ob strani......karkol.....stopi spet na realna tla in začni novi lajf Ciao _________________ Peace!
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
7.12.2010 23:44
Timi pravi:ooo faak.......joj kaj bi naredo tisti barabi ki ti je to naredo......pa ka res nima nobenga srca pa nč al ka? mislim dej drž se čim bl pokonci....si mogoče vidla tega človeka v obraz ali kak?! pa kje se ti je to zgodil?! ne mislit da bo fant tole stvar obrno na glavo ko bo to zvedo....vsaj če bi bil takega karakterja kt js ne.....jst nebi pusto take punce še bl trpet, pa bi jo zarad tega pusto....ne!!!
pač če maš ti res nekoga rad, ga neboš pusto zarad te stvari......pač nvm.....kak nej to opišem.....sam pač jst rad pomagam.....ti tud jaz pošiljam objem, pa enga lußčka....ti stojim ob strani......karkol.....stopi spet na realna tla in začni novi lajf Ciao bounty hunter ^^ meni je tudi žal da to slišim. malce sem šokiran. sem mislil da se take stvari dogajajo samo na čudnih mestih. ( veste kaj sem mislil z besedo čudno) ko bereš v časopisih take scene, potem pa tkole dejansko vidiš. drugače sem pa slišal za veliko takih pomoči v stistki (tom, itd..) lahko se pozanimaš na googlu. jaz bi stvar drugače uredil: NE BI POVEDAL STARŠEM. svaka ti čast, da maš tako zaupanje do njih, da jim kaj takega poveš.. ampak jaz bi stvari uzel v svoje roke. včasih je dobro, da za stvar ne narediš nič, jo pustiš toku, ter samo z mislimi verjameš da bo tako kot hočeš. ampak konec je zmeraj čustveno pošten. na policiji si bla? čeprov je lahko rečt, da boš prebolela, ampak ti verjamem da ti je težko ko se vsa prepotena iz groznih sanj zbudiš.. želim ti hitro okrevanje, če kej rabiš smo tukaj gor. in, za tega bo pa že poskrbljeno.. his judgement cometh and that right soon... • Pačupa
• Od: 7.5.2010
7.12.2010 23:58
Nevem zakaj ampak vedno ma vsaka stvar ki se zgodi vsakumur namen =)
Tako da ohrani močno srce in seveda dušo ker prebolela boš tak al tak na špago pa niti ne pomisli ker res ni vredno da bi samo razadi enega vzela life. (glihkar vido komentar od Jok3ra in ne ne strinjam se da nebi povedala staršem ker bi to mela v sebi in bi dosti težje blo - tako da sem si kar oddahnil ko sem vido da si povedala da ni tisto blo posilili so me pa ne upam povedati...) No drugač pa res zgrozi me česa je možno človeštvo.... hmm zakaj? No drugač praviš da sploh neveš kdo je pa to meni se zdi da te nene zdaj celi cajt gleda ampak je pobral šila in kopita da nebi blo kaj pa to... Tak da ti zlo vrjamem da bo dolg trajalo da boš spet tujcem zaupala =( ampak saj bo ker se prav vidi da si močna osebnost da si si upala povedati staršem ne pa kot nekateri ki si ne upajo. Zelo dobro je da si se z familijo zbližala kajti ko res neboš mela se na kerem ramenu za zjokat verjami oni ti bodo vedno na voljo =) Tega ne pozabit! Za nočne more lej najbolj pomaga če greš do najbljižje osebe pa jo objameš pa se če lahko rečem pocartaš ker res najbolj pomaga. Glede fanta pa če ti kdaj reče da si mu všeč lej saj mu ti tudi povej da je tebi samo da rabiš čas, tak kot so že rekli: spopriatelij se z njim pa boš takoj ogotovla če mu lahko zaupaš to tako rečeno skrivnost =) L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
8.12.2010 0:19
ajde saj prav da je staršem povedala, in ja res kamen se ti odvali ko to lahko primerni osebi zaupaš, ki te bo varovala.
ampak za nekatere so nekatere stvari prevelike. ne mislim s tem da jih ne mormo obvladovati, ampak to je skrivnost zaprta globoko v zaceljeni rani. peče peče, ampak te ne poškoduje.. nekaterih stvari ne moraš nobenmu zaupat, niti najbližjem.. kaj boš naredila ko boš 30 stara, mogoče brez staršev, in se ta **** vrne? =/ • Pačupa
• Od: 7.5.2010
8.12.2010 0:22
lej vedno se najde človek kateri ti je blizu in ti pomaga pa če je to njen fant ali pa prodajalka v trgovini... pa ful mala verjetnost je da se tip vrne. Drugač pa je boljše met zaceljeno rano ki ne peče kot pa tisto ki te pol nakoncu začne skelet... =P_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jok3r
8.12.2010 0:27
car =)
grem jaz spat ne sekiraj se, daj času čas, sej si močna boš že prebolela. • Timi
8.12.2010 14:24
Jok3r pravi:ajde saj prav da je staršem povedala, in ja res kamen se ti odvali ko to lahko primerni osebi zaupaš, ki te bo varovala.
ampak za nekatere so nekatere stvari prevelike. ne mislim s tem da jih ne mormo obvladovati, ampak to je skrivnost zaprta globoko v zaceljeni rani. peče peče, ampak te ne poškoduje.. nekaterih stvari ne moraš nobenmu zaupat, niti najbližjem.. kaj boš naredila ko boš 30 stara, mogoče brez staršev, in se ta **** vrne? =/ nebo se vrno ker bom jas pazo na njo....pa whatever...ona bo tok že stara da se bo znala branit razn če je tip res ful močem....si predstauljate da je ona zdaj stara komaj 17 al 18 let? mislim lol....unega kretena k ji je zasrau otroštvo bi pa zvezu z jajci na dimnik pa naj tam ceu lajf visi pa misli na to kar je bogi deklci naredo! mejte se....grem enga skadit...aaa me je toti kreten(posiljevalc) razp+izdo _________________ Peace!
• Zelodko
• Od: 13.11.2010
8.12.2010 15:29
kva dfak? kua je temu **** prizadetu posiljevalcu? Lej, js ti svetujm, da greš na policijo.
In prav je, da si povedala staršem pa vse. In jokaj, kriči, piši na papir, komp karkol sam, da PIŠEŠ in PIŠEŠ o tvojem občutku, čustvi pa to.. Druga: Zakaj bi pustil osebo ki jo ima rad zato ker je bila ona posiljena? Verjemi, fantje imajo čustva in se ti bodo tolažili. Ti kar povej temu fantu ki ti ije všeč in verjemi šokiran bo, pop_iz_dil in govoril kako najraje bi ubil posiljevalcu pa take..To kar se ti je zgodilo boš prebolela a pozabila nikoli. Kot vsi ki nikoli ne pozabimo prve lubezni • Timi
8.12.2010 16:37
Zelodko pravi:kva dfak? kua je temu **** prizadetu posiljevalcu? Lej, js ti svetujm, da greš na policijo.
In prav je, da si povedala staršem pa vse. In jokaj, kriči, piši na papir, komp karkol sam, da PIŠEŠ in PIŠEŠ o tvojem občutku, čustvi pa to.. Druga: Zakaj bi pustil osebo ki jo ima rad zato ker je bila ona posiljena? Verjemi, fantje imajo čustva in se ti bodo tolažili. Ti kar povej temu fantu ki ti ije všeč in verjemi šokiran bo, pop_iz_dil in govoril kako najraje bi ubil posiljevalcu pa take..To kar se ti je zgodilo boš prebolela a pozabila nikoli. Kot vsi ki nikoli ne pozabimo prve lubezni Ja točn to sm hoto povedat! I Wanna Kill this fackin dude....... _________________ Peace!
• spelcy1993
• Od: 7.12.2010
8.12.2010 17:00
Vauuuu,koliko odzivov,res nisem pričakovala. Super ste (:
Na policiji ne bi nič dosegla,ker nisem videla kdo je bil ker me je omamil,zato tudi takoj nisem vedela da sem sploh bila posiljena. Tako da sem šla tudi h ginekologu veliko prepozno... Aja,to ni bilo v Sloveniji,že nekaj let živim v Španiji. Glede tistega fanta- si bom najprej določene stvari pri sebi razčistila,šele potem lahko nekako osebo sprejmem... Mi je pa nekako lažje zdaj ko sem ti napisala "javnosti." • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.12.2010 17:12
takmu pa iz prve ti*a bek pa ga zacahnat da bi se že od daleč vidl kak pra*ec je... da si tak pra*ec da greš eni punci zj*bat mladost, najlepši del živlenja... ma na konc mogoč celo ceu lajf... tak pa res ni človk no...
ti pa zdej kokerkol drž se čim bolš... mogoč bi blo celo fajn da greta z onim tipom še korak dalje in če vidiš da te ma res rad in ti zaupa mu povej use tole in če mu je kej do tebe pa te ma rad te bo razumel in ti bo pomagu... Mogoč bi ti tip znal najbol pomagat, da doživiš lepo ljubezn in ob fajnem tipu in dobri lubezni pozabiš na tale dogodek... upam da se čimprej pobereš in da bo use uredu s tabo pa da zaživiš življenje tk ko je treba _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Jok3r
8.12.2010 17:51
ah ke.
čim manj probaj pisat. potem boš pisala, pisala, ampak zmeraj ko boš pisala, in boš razmišljala o tem občutku, se ti bo vračal spomin, ter ta občutek z njim vključno.. ampak verjemi da posiljevalec že čuti tisto bolečino oz. jo bo močneje kot ti. ne sekiraj se če ga policaji ne dobijo. pa ti povem zakaj.. vse v življenju je krog. spomni se dve točki na krožnici, in si zamisli da potujeta po krožnici. z različnimi hitrostmi. misliš da se bosta srečali? lahko imaš psa, ter ga kjerkoli na krožnici pustiš iz povodca. resnica je da se bosta točki nekoč srečali.. ne morem ti razlagat, ker še nisem bil posiljen. ampak se ne bi pritoževal. pa to ne mislim v hecu. tak dogodek, trpljenje bi lahko spravila v tako fino epsko pesem. in imela bi prednost, ker bi pesmi dodajala svoja čustva.. in ne, nimaš **** mladosti. če si boš govorila da jo maš, in boš druge poslušala da jo maš, jo boš res mela.logično. zmeraj pomisli da so še hujše stvari od tega. to te bo pomirilo. tukaj na forumu so odgovori brez veze, in me veseli da si rekla da ni treba pisat komentarjov, ker ti ne bodo koristili.. lahko ti milijon ljudi reče da si boga, da žalujejo, da jih bodo zbil..ampak a to tvojemu doživetju pomaga? je spodbuda, niso pa tvoji možgani.. najbolj sem vesel v tvojem primeru, da si opazila da groteska ni grozna. lahko je grozno, ampak glej, gledaš pozitivno.. začela si se bolj z sestro pa bratom družit.. verjetno bom čez 5sekund najbolj **** človek na svetu ampak vseno. norost bi ti pomagala. smej se temu. misli da si nekaj več ( ni bil vsak posiljen) misli, da si tisto noč uživala. vem,vem sem blesav.. a ko sem jaz ležal z zlomljeno nogo,2 počenima rebroma, z zlomom ključnice nekje v gmajni na avstrijskem smučišču s frendom, se mi je meglilo pred očmi, ampak sem se rahlo smejal, ter rekel frendu naj gre nagrobnik naredit zame. ^^ uživaj v vsaki sekundi, saj imaš le eno življenje, pa to se še ne ve za koliko dolgo. vse je v glavi... • evica5
• Od: 16.11.2010
• Kraj: Ljubljana
8.12.2010 21:04
ja jest se strinjam z jok3r-jem.. sj se mau tko nesramno sliš kukr da ga res ne gane.. sam to je realnost..
sam se pa ne strinjam da tega nebi pisala.. res da se ji bo ta občutk al pa spomin vraču sam.. sj to je to.. ga bo usaj sprejela.in se ga navadla.. in bo šla laži čez to • Timi
8.12.2010 21:18
ja sam jst ji sam pomagat hočm...me prou zanima če bi jo u živo tt tak pustli nekje -.- sry sam jst ji sam čem pomagat Špela be strong _________________ Peace!
• D3NiiS
• Od: 30.9.2010
• Kraj: Koper
9.12.2010 0:18
Lepo je videt, da se tolko ljudi odzove na eno tako žalostno sporočilo in kljub temu da te punce ne pozna, jo podpira.
Ampak kar je preveč je preveč. Ko vidiš komentarje Timi-ja pa te use mine. Dvomim da s tvojimi neumnimi in tipičnimi otročjimi komentarji kaj pomagaš, tako da se raje zadrži. • 30stm
• Od: 31.10.2010
9.12.2010 17:40
Timi pravi:
Jok3r pravi:
ajde saj prav da je staršem povedala, in ja res kamen se ti odvali ko to lahko primerni osebi zaupaš, ki te bo varovala.
ampak za nekatere so nekatere stvari prevelike. ne mislim s tem da jih ne mormo obvladovati, ampak to je skrivnost zaprta globoko v zaceljeni rani. peče peče, ampak te ne poškoduje.. nekaterih stvari ne moraš nobenmu zaupat, niti najbližjem.. kaj boš naredila ko boš 30 stara, mogoče brez staršev, in se ta **** vrne? =/ nebo se vrno ker bom jas pazo na njo....pa whatever...ona bo tok že stara da se bo znala branit razn če je tip res ful močem....si predstauljate da je ona zdaj stara komaj 17 al 18 let? mislim lol....unega kretena k ji je zasrau otroštvo bi pa zvezu z jajci na dimnik pa naj tam ceu lajf visi pa misli na to kar je bogi deklci naredo! mejte se....grem enga skadit...aaa me je toti kreten(posiljevalc) razp+izdo svaka ti čast...da bi tkole branu punco...res je mau fantov k tko razmišlajo....jst sm punca pa bi nardila isto kt ti...tut jst bi ga za jajca ubesla nekam...pol bi ga pa še dobr prebutala...mene tut take stvari čist raz...zdijo.....že sam če te en moški (zlo starejši) gleda k da bi te hotu pujest pa ti neki teži je bed....sam tole je pa čisti višek...folku je bed u lajfu da to delajo..... jst tut tejle punci pušilam en velk ubjemčk...pa sej bo še use kul zto kr maš res vlik folka ukol sebe k te majo radi....k ti je bed se sam spomn na svojo familijo pa piš nm pa bo....lpo se mej |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.