Seminarska - uspavalne tabletke• Theone1
• Od: 19.4.2010
Seminarska - uspavalne tabletke
5.12.2010 20:23
Hi ..
no js pač delm eno seminarsko od uspavalnih tabletk .. JS JIH NE JEMLEM! samo zamina me kr ne zasledim na netu .. katere tabletke dobiš brez recepta u Lekarni in so kaj škodlive oz. ali je mogoče če jih preveč poješ (tabletke brez recepta) da lahko umreš? hvala usem za pomoč • Jok3r
• Od: 22.7.2009
Re: Seminarska - uspavalne tabletke
6.12.2010 7:44
glej no, ne rabiš lagat ^^
vsi vemo da si zasvojenka / zasvojenec s tabletami za uspavanje. =) kakor jaz vem uspavalnih tablet ni možno dobiti brez recepta. dobiš lahko le čaje z nekakšnim lažjim uspavalnim učinkom.. vse na svetu je toksično (strupeno) v svojih količinah.. ena baktereji obstaja, in za človeka je že smrtna v dozi 0,002 µg. umreš, če poješ 2 kg sladkorja naenkrat. to lahko računaš, in zna biti zanimivo. enote so pa v g strupene snovi/ kg telesne mase . in potem meriš absoulutno smrtna doza, mediano (LD50 (lethal dose)) LD50 = količina strupa, pri kateri umre polovica testirane populacije. in kakorkoli nakoncu pride na primer tako: LD50/ XCl2 = 2g/kg telesne mase- če imaš 60kil moraš dobiti 60x2 = 120 g te snovi,da si na točki, kjer imaš 50 % možnosti da umreš. no,malo sem zašel..=) najbolje da greš v lekarno, ter se tam posvetuješ.. good luck =D • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
6.12.2010 15:11
[link]_________________ Peace!
• Theone1
7.12.2010 23:44
Jok3r pravi:glej no, ne rabiš lagat ^^
vsi vemo da si zasvojenka / zasvojenec s tabletami za uspavanje. =) kakor jaz vem uspavalnih tablet ni možno dobiti brez recepta. dobiš lahko le čaje z nekakšnim lažjim uspavalnim učinkom.. vse na svetu je toksično (strupeno) v svojih količinah.. ena baktereji obstaja, in za človeka je že smrtna v dozi 0,002 µg. umreš, če poješ 2 kg sladkorja naenkrat. to lahko računaš, in zna biti zanimivo. enote so pa v g strupene snovi/ kg telesne mase . in potem meriš absoulutno smrtna doza, mediano (LD50 (lethal dose)) LD50 = količina strupa, pri kateri umre polovica testirane populacije. in kakorkoli nakoncu pride na primer tako: LD50/ XCl2 = 2g/kg telesne mase- če imaš 60kil moraš dobiti 60x2 = 120 g te snovi,da si na točki, kjer imaš 50 % možnosti da umreš. no,malo sem zašel..=) najbolje da greš v lekarno, ter se tam posvetuješ.. good luck =D Haha wooo zakon a pol če prou štekam .. js mam .. 2g/kg telesne mase .. 2g/54 kg =108 g pol morm 108g tablet pojest d mam polovično šanso da umrem al kko? hvala še enkrat ^^ • Theone1
7.12.2010 23:44
Timi pravi:http://www.konoplja.org/klasifikacija_drog/Depresivi/Pomirjevala%2Buspavalne%2Btablete.htm
hvalaa • Jok3r
• Od: 22.7.2009
8.12.2010 0:07
Theone1 pravi:
Jok3r pravi:
vsi vemo da si zasvojenka / zasvojenec s tabletami za uspavanje. =) kakor jaz vem uspavalnih tablet ni možno dobiti brez recepta. dobiš lahko le čaje z nekakšnim lažjim uspavalnim učinkom.. vse na svetu je toksično (strupeno) v svojih količinah.. ena baktereji obstaja, in za človeka je že smrtna v dozi 0,002 µg. umreš, če poješ 2 kg sladkorja naenkrat. to lahko računaš, in zna biti zanimivo. enote so pa v g strupene snovi/ kg telesne mase . in potem meriš absoulutno smrtna doza, mediano (LD50 (lethal dose)) LD50 = količina strupa, pri kateri umre polovica testirane populacije. in kakorkoli nakoncu pride na primer tako: LD50/ XCl2 = 2g/kg telesne mase- če imaš 60kil moraš dobiti 60x2 = 120 g te snovi,da si na točki, kjer imaš 50 % možnosti da umreš. no,malo sem zašel..=) najbolje da greš v lekarno, ter se tam posvetuješ.. good luck =D Haha wooo zakon a pol če prou štekam .. js mam .. 2g/kg telesne mase .. 2g/54 kg =108 g pol morm 108g tablet pojest d mam polovično šanso da umrem al kko? hvala še enkrat ^^ glej, maš 50 ljudi, in vsi imajo 50kg. LD50 ( letalska doza) je 2g/kg telesne mase. vsak od 50 ljudi poje 100g tablet. teoretično naj bi 25 ljudi umrlo. vsak človek ima po 100g tablet 50% možnost da umre. zdaj tudi odvisno, kako strup zaužiješ: -oralno (čez usta), dermalno (skozi kožo), inhalacijsko(z vdihavanjem) pa injekciranje ( z injekcijo). tale zadnji primer je najmočnejši. kako ti gre naloga drugače? do kdaj moraš oddati? Timi, namesto da po forumu klatiš, mi daš lahko tvoj msn po ZS • Theone1
8.12.2010 17:01
Jok3r pravi:
Theone1 pravi:
Jok3r pravi:
vsi vemo da si zasvojenka / zasvojenec s tabletami za uspavanje. =) kakor jaz vem uspavalnih tablet ni možno dobiti brez recepta. dobiš lahko le čaje z nekakšnim lažjim uspavalnim učinkom.. vse na svetu je toksično (strupeno) v svojih količinah.. ena baktereji obstaja, in za človeka je že smrtna v dozi 0,002 µg. umreš, če poješ 2 kg sladkorja naenkrat. to lahko računaš, in zna biti zanimivo. enote so pa v g strupene snovi/ kg telesne mase . in potem meriš absoulutno smrtna doza, mediano (LD50 (lethal dose)) LD50 = količina strupa, pri kateri umre polovica testirane populacije. in kakorkoli nakoncu pride na primer tako: LD50/ XCl2 = 2g/kg telesne mase- če imaš 60kil moraš dobiti 60x2 = 120 g te snovi,da si na točki, kjer imaš 50 % možnosti da umreš. no,malo sem zašel..=) najbolje da greš v lekarno, ter se tam posvetuješ.. good luck =D Haha wooo zakon a pol če prou štekam .. js mam .. 2g/kg telesne mase .. 2g/54 kg =108 g pol morm 108g tablet pojest d mam polovično šanso da umrem al kko? hvala še enkrat ^^ glej, maš 50 ljudi, in vsi imajo 50kg. LD50 ( letalska doza) je 2g/kg telesne mase. vsak od 50 ljudi poje 100g tablet. teoretično naj bi 25 ljudi umrlo. vsak človek ima po 100g tablet 50% možnost da umre. zdaj tudi odvisno, kako strup zaužiješ: -oralno (čez usta), dermalno (skozi kožo), inhalacijsko(z vdihavanjem) pa injekciranje ( z injekcijo). tale zadnji primer je najmočnejši. kako ti gre naloga drugače? do kdaj moraš oddati? Timi, namesto da po forumu klatiš, mi daš lahko tvoj msn po ZS Aaaa to mi je že bol jasno zdej Ja hvala nee Ma uredu .. Kar precej sm dobila po netu, pa tui po knigah .. Samo tega nism našla če se da dobit uspavalne u lekarnah in pa če lahko umreš če dobiš "manj strupene" .. Oddat pa moram čimprej |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.