pomagiteee plis

Machkica • Od: 25.11.2010 • Prispevkov: 29
pomagiteee plis 1.12.2010 22:03
no men je ušeč en tip že okol 6 mescou -.- in ga nemorm prebolt nikakor Sad
on je zdei 1. letnik jst pa 9. klas...no dokler je biu še na naši šoli mi ni biu ušeč...sam med počitncami sm se skor naenkrat "zalubla vanga" sei me je neki pecou pa se nism glih metala po njem(sam bi se zgleda mogla-.-) sam nism ku*ba. sei je reku da sm mu ušeč in use in on je vedu da je on tut men. sam pol me je kr naenkrat nehu klikat...pol se še videvala nisva zarad šole Confused
sam mi je pa še zravn bed ker smo se enkrat ga napil tko z frendi in je bla zravn še njegova biuša/moja ful dobra frendica in sva se pač žvalila in mi je pol ona rekla da ji je blo mau bed in da ji je on šezmer ušeč Crying or Very sad
nwem kko nei nrdim...al nei ga kliknem al da ga zasledujem(hahahah) al kko nei ga "ponesreč" srečam pa ga mau zapecam pa kai nei z uno prjatlco nrdim? Crying or Very sad
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: pomagiteee plis 1.12.2010 22:47
uff fak kok je teh problemou...

jas s frendico se pomen... upraši jo če ji je kul d bi pač ti stopla u akcijo, al bi še ona nvm kej mela znim... pač to razčistta.

jah glede tipa... hahahah zasledvanje mi je ušeč XD...
ne resno, pomoje ga lepo mal probi pecat pol p d vidš kakšn bo odziu ane,.. pol pa nadaljuj s tistim k se ti bo zdel...
Re: pomagiteee plis 2.12.2010 0:10
kripi situacija.. kam hodš?
Re: pomagiteee plis 2.12.2010 0:31
@Arya09: am ja bom probala...hvala Smile

@pk4life:mah ene ****...stična -.-" XP
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: pomagiteee plis 5.12.2010 2:23
probi se pč sam pogowarjat z nim.. nwm praši ga kaj je z wama zej.. pa to klikanje prek fbja/msnja punce res zlo preresno jemlete..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.