:P

gospod nihče • Od: 19.9.2010 • Prispevkov: 26
:P 3.12.2010 23:15
Exclamation

Nazadnje urejal/a gospod nihče 17.10.2011 16:14; skupaj popravljeno 1 krat
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: :P 4.12.2010 0:24
pa daj no človek -.- lubčka ti je dala, pol praviš da ven hodita itd. lej tiher si ji všeč no =p ali pa? pač čim več bodi z njo pa pač normalne stvari ne pa lahko jo ti poljubiš pa bo še najbolj razumela =)
Re: :P 4.12.2010 4:00
bod to kar si.. brezveze delat neki sam da ji boš všeč. mal se je itak treba prilagajat..sam pač, bo že cajt pokazu Wink

to "a bi hodila z mano?" uprašanje mi je pa itak čist mem..po nekm cajtu k bojo poljubi mal bol na pogosto pa tko jo upraš raj "ej, kaj je zj z nama? a sva skupi? Very Happy"..
valentine666 • Od: 13.7.2010 • Prispevkov: 32
Re: :P 6.12.2010 21:29
Soundbox pravi:
bod to kar si.. brezveze delat neki sam da ji boš všeč. mal se je itak treba prilagajat..sam pač, bo že cajt pokazu Wink

to "a bi hodila z mano?" uprašanje mi je pa itak čist mem..po nekm cajtu k bojo poljubi mal bol na pogosto pa tko jo upraš raj "ej, kaj je zj z nama? a sva skupi? Very Happy"..

to zadnje(ej, kaj je zj z nama? a sva skupi? Very Happy") je epic... pa še na k*** mi je šlo to vsakič ko me je ker to vprašu hahah xD

tak da ja..
izberi pravi moment... t.j. čez neki časa pa GO FOR IT ( ne obupaj) (;

pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: :P 7.12.2010 0:13
je epic?.. kaj nej bi to pomenil?.. men se čz supr sliš.. če ne druzga če te to welik tipow praša pol maš podatk d daješ usm napačn utis..
Re: :P 7.12.2010 10:12
Kaj še čakaš!. Vpraši jo!.
Velik sreče. Smile Smile
Lizzie&#9829; • Od: 9.12.2010 • Prispevkov: 36
Re: :P 9.12.2010 18:35
hja uistvu, usaki punci je ušeč drgačna pozornost:D pač, če ti je dala lupčka pol si ji vrjetn ušeč ane:P najbol da jo prašaš oz use to odnesš na nasledni level;) do nje se pa obnaši čist normalno, dej ji vedt, da ti pomen več, kukr sam prjatlca, bran jo, če ji kdo muri al pa zajbava alneki..sam ne bit preveč napadaln in se postavlat pred njo. am, ne mor ji skos iz smsi, ker se bo počas zdolgočasla:D tko, na dva dni ji pošl enga za lahko noč, al pa kaga umes lepga, al pa dva Wink čim več se zanimi zanjo, posluš jo, nasmej jo, reč ji da je lepa, objemi jo, lupčki jo, pač crklej Smile časti ji pijačo, kino, karkol:) povab jo zravn, če greš vn iz družbo..am sam ne bit preveč vsiljiv:) vedno jo dej na prvo mesto & si uzem cajt zanjo, predstav jo prjatlom in tk:) pačm neki o tem:DSmile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.