Love. :/
• Jasnaa
• Od: 8.10.2010
Love. :/
24.11.2010 19:28
Vidim da vsem neki pomagate s Love pa upam da mote tud men!. (:
No uglaunem. Pač letos sn 1 letnik in ja še nisn mela fanta!. :/ No in zej si z enim ful pišema pa mi je ušeč, pa sma šla v pon na kavo. Pa pred tem me je poklicu vsak večer pa sma se menla po uro pa napisu sms za dobro jutro in lahko noč prišu zjutraj mene čakat na busno. Od torka pa je vse drugače!. Bi mi lahka kir Fant povedu kaj ma ta v mislih? _________________ I LOVE YOU <3. • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Love. :/
24.11.2010 20:05
glih nevem 100% ne xD ker .. no saj vseeno ampak po mojem mnenju te ma mogoče za pač best frendico ne pa kao so mu tvoje bivše sošolke povedale da si kao v njega pa je to spremenilo, pol ja lahko drugi vzrok da nevem em so prijatelce kaj kak bi reko grdega o tebi njemu povedale al kaj nevem no. pač čuden je ta svet
=) L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Jasnaa
24.11.2010 20:11
Pačupa pravi:glih nevem 100% ne xD ker .. no saj vseeno ampak po mojem mnenju te ma mogoče za pač best frendico ne pa kao so mu tvoje bivše sošolke povedale da si kao v njega pa je to spremenilo, pol ja lahko drugi vzrok da nevem em so prijatelce kaj kak bi reko grdega o tebi njemu povedale al kaj nevem no. pač čuden je ta svet
=) L.P. Sej mu niso povedale da sn v njega! Lubosumno so ble pa so kr neki govorile! Bv vse skupi! _________________ I LOVE YOU <3. • Jok3r
• Od: 22.7.2009
25.11.2010 0:57
tvojo simpatijo je prevzel hudič.
to so punce, ki uničujejo druge zveze, zaradi ljubosumja.. brez zamere, ampak kaže da je konc.. in žal mi je zate.. sploh te ne poznam, ampak samo po tem tvojem dogodku vem, da si ti tista, ki je bla pravična, in izdana od 'frendic'. ni VSE brez veze.. i know it seem hard sometimes, but remember one thing,after the every dark night, there's a bright day after that..no matter how hard it gets, stick your chest up, keep your head up and hand to it..stay strong & stay bomb. glede prijateljic: ..their judgement cometh and that right soon.. • Jasnaa
25.11.2010 19:50
Jok3r pravi:tvojo simpatijo je prevzel hudič.
to so punce, ki uničujejo druge zveze, zaradi ljubosumja.. brez zamere, ampak kaže da je konc.. in žal mi je zate.. sploh te ne poznam, ampak samo po tem tvojem dogodku vem, da si ti tista, ki je bla pravična, in izdana od 'frendic'. ni VSE brez veze.. i know it seem hard sometimes, but remember one thing,after the every dark night, there's a bright day after that..no matter how hard it gets, stick your chest up, keep your head up and hand to it..stay strong & stay bomb. glede prijateljic: ..their judgement cometh and that right soon.. _________________ I LOVE YOU <3. • luckaa
• Od: 25.11.2010
25.11.2010 20:46
Glej.!
O te NI vreden.. Če vrjame onim KURAM ki so si to zmisle, te enostavno ni vreden Razumem da ti ej všeč. in to. Ampak glej, če bi bla skupi in bi en pršu do njega in reku: Ejga stari veš de sm na hodniku slišu de tvja punca guvuri de se ne znaš šunjat.. Al pa ke takega zdle sn se tole spounla... A bo njemu verjel. JA BO.! In kaj temu sledi. On ti en bo zaupal, ne bo ti verjel, vse bo drugim verjel. Pač takih tipotu se je treba izugibat.! Sem bla enkrat s takim tipom. S šolo smo šli ena šola u naravi al ka je biu ta **** skor usak dan mi je pisou: a res ti nism ušeč a res se ne znam šunjat a me res varaš.. In take IN TAKRAT SEM AG ****, KER MI NI ZAUPAU.! Poleg tega ga nisem ne varala, ne nič Na srečo nism bla preweč vanga, tko de sm ga puzabla • Jasnaa
25.11.2010 20:55
luckaa pravi:Glej.!
O te NI vreden.. Če vrjame onim KURAM ki so si to zmisle, te enostavno ni vreden Razumem da ti ej všeč. in to. Ampak glej, če bi bla skupi in bi en pršu do njega in reku: Ejga stari veš de sm na hodniku slišu de tvja punca guvuri de se ne znaš šunjat.. Al pa ke takega zdle sn se tole spounla... A bo njemu verjel. JA BO.! In kaj temu sledi. On ti en bo zaupal, ne bo ti verjel, vse bo drugim verjel. Pač takih tipotu se je treba izugibat.! Sem bla enkrat s takim tipom. S šolo smo šli ena šola u naravi al ka je biu ta **** skor usak dan mi je pisou: a res ti nism ušeč a res se ne znam šunjat a me res varaš.. In take IN TAKRAT SEM AG ****, KER MI NI ZAUPAU.! Poleg tega ga nisem ne varala, ne nič Na srečo nism bla preweč vanga, tko de sm ga puzabla Hvala za nasvet!. <3 _________________ I LOVE YOU <3. • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
25.11.2010 21:04
a mu odpišeš na use kar ti napiše? dej nekaj cajta mu pusti naj ti piše....mene je ful skrbel ko mi kera ni odpisala dlje časa....PUST 3-6 dni naj ti piše kok mu je volja bo že enkrat se zresnu majke mu!!! sam kot si že dobila odgovor te ni vreden....če mu tok pomenla res unim ku.rbam nebi verjel....tebi bi mogo -.- sam zdaj mu je pa žau...evo vidš....PO TOČI JE PREPOZNO ZVONIT! _________________ Peace!
• pk4life
• Od: 20.7.2010
25.11.2010 21:53
faq ste usi pesimistični.. praši ga kaj so rekle ne.. pa luckaa če te je skos sprašwou če je use to res ga je pč mgoče skrbel.. se je sekiru zate.. in nwm zkj nej bi blo to neki tok zlo slabga.. kajpa če neib nikol prašu?.. a nebi blo to hujš?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Jasnaa
26.11.2010 17:42
Timi pravi:a mu odpišeš na use kar ti napiše? dej nekaj cajta mu pusti naj ti piše....mene je ful skrbel ko mi kera ni odpisala dlje časa....PUST 3-6 dni naj ti piše kok mu je volja
bo že enkrat se zresnu majke mu!!! sam kot si že dobila odgovor te ni vreden....če mu tok pomenla res unim ku.rbam nebi verjel....tebi bi mogo -.- sam zdaj mu je pa žau...evo vidš....PO TOČI JE PREPOZNO ZVONIT! Fora je u tem da mu itaq ne odpišem. Pol pa je dans priš pred našo šolo med malco!. In ja Zej sma se pobotala!. Upam. _________________ I LOVE YOU <3. • Jasnaa
26.11.2010 17:46
pk4life pravi:faq ste usi pesimistični.. praši ga kaj so rekle ne.. pa luckaa če te je skos sprašwou če je use to res ga je pč mgoče skrbel.. se je sekiru zate.. in nwm zkj nej bi blo to neki tok zlo slabga.. kajpa če neib nikol prašu?.. a nebi blo to hujš?..
Sej zej je ugotovil da to ni res ker mu je moja bff povedala vse!. Tak da ja, zej mislim da ne bo več njim verjel!. _________________ I LOVE YOU <3. • luckaa
26.11.2010 19:03
pk4life pravi:faq ste usi pesimistični.. praši ga kaj so rekle ne.. pa luckaa če te je skos sprašwou če je use to res ga je pč mgoče skrbel.. se je sekiru zate.. in nwm zkj nej bi blo to neki tok zlo slabga.. kajpa če neib nikol prašu?.. a nebi blo to hujš?..
um meni grejo na živce lubosumni tipotii • pk4life
26.11.2010 21:31
luckaa pravi:
pk4life pravi:
faq ste usi pesimistični.. praši ga kaj so rekle ne.. pa luckaa če te je skos sprašwou če je use to res ga je pč mgoče skrbel.. se je sekiru zate.. in nwm zkj nej bi blo to neki tok zlo slabga.. kajpa če neib nikol prašu?.. a nebi blo to hujš?..
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • luckaa
26.11.2010 22:00
pk4life pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
faq ste usi pesimistični.. praši ga kaj so rekle ne.. pa luckaa če te je skos sprašwou če je use to res ga je pč mgoče skrbel.. se je sekiru zate.. in nwm zkj nej bi blo to neki tok zlo slabga.. kajpa če neib nikol prašu?.. a nebi blo to hujš?..
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. al pa če je bedn, če te tip skos sprašuje a si bla res učeri z unim na pijačk al pa tku. Al pa če grmo npr. plesat, me bo grdo gledu ker bom naprimer s prijateljem tudi malo zaplesala. Drugače pa tudi tipi, ki niso lubosumni znajo lepo izkazati ljubezrn • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
26.11.2010 22:48
luckaa pravi:
pk4life pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. al pa če je bedn, če te tip skos sprašuje a si bla res učeri z unim na pijačk al pa tku. Al pa če grmo npr. plesat, me bo grdo gledu ker bom naprimer s prijateljem tudi malo zaplesala. Drugače pa tudi tipi, ki niso lubosumni znajo lepo izkazati ljubezrn ja sam jst sm pa res to ljubosumn tak če moja punca pleše z frendom _________________ Peace!
• pk4life
27.11.2010 0:37
luckaa pravi:
pk4life pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. al pa če je bedn, če te tip skos sprašuje a si bla res učeri z unim na pijačk al pa tku. Al pa če grmo npr. plesat, me bo grdo gledu ker bom naprimer s prijateljem tudi malo zaplesala. Drugače pa tudi tipi, ki niso lubosumni znajo lepo izkazati ljubezrn ma ja.. sam je ena razlika med tem d te že omejuje oz kko se že reečee.. d je skos za tabo.. uno pretirawanje.. to p ni ql.. sam če se pa pobriga kaj goworijo o teb pa mu le to ni usen.. to p se mi zdi d ni nč nrobe.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Arya09
• Od: 18.8.2010
27.11.2010 13:07
Timi pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. al pa če je bedn, če te tip skos sprašuje a si bla res učeri z unim na pijačk al pa tku. Al pa če grmo npr. plesat, me bo grdo gledu ker bom naprimer s prijateljem tudi malo zaplesala. Drugače pa tudi tipi, ki niso lubosumni znajo lepo izkazati ljubezrn ja sam jst sm pa res to ljubosumn tak če moja punca pleše z frendom jao sej je sam frend ane! jao a kaj pol punca ne sme met tipou za frende??? sam frende? halooo!!! če te ma rada te ma rada anee... halo a ti nimaš nobenih ppunc za frendice? mislm pač greš s frendom na pijačo, whats the big deal? lubosum si (pomoje) če ne zaupaš punci al pa tipu... to pa ni kul u kerem kol razmerju¨! _________________ Is that a gun in your pocket, or are you just happy to see me? • luckaa
8.12.2010 17:27
Timi pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
luckaa pravi:
pk4life pravi:
um meni grejo na živce lubosumni tipotii pol so ti bolš taki k se sploh ne pobrigajo če je neki res al ne?.. lubosumje ti lahk powe sam kok zlo te ma rd.. tok da ga skrbi za usako malenkost.. to se mi ne zdi slaba stwar.. al pa če je bedn, če te tip skos sprašuje a si bla res učeri z unim na pijačk al pa tku. Al pa če grmo npr. plesat, me bo grdo gledu ker bom naprimer s prijateljem tudi malo zaplesala. Drugače pa tudi tipi, ki niso lubosumni znajo lepo izkazati ljubezrn ja sam jst sm pa res to ljubosumn tak če moja punca pleše z frendom hahahaha.. sam z unim sma bestičaa xD (čuden izraz wem xD ) |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.