English - Help !

KatiaCrime • Od: 11.11.2010 • Prispevkov: 60
English - Help ! 1.12.2010 22:34
Haj;3
No.. Jaz morm pr angleščini pač met govorni nastop... Teme so poljubne... Samo fora je v tem da jaz nevem kaj bi pisala. Ja.. Če mate kšno idejo? Lah povete krkoli? K bi blo zanimivo za učitlco in pa tud za ostale kolege... Prosim čim več idej... Pa če veste tut kašno strn pol s to vašo temo k bi velik pisal.. Prosim Very Happy
Hvaaaaaala:)

Bajbaj*
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: English - Help ! 1.12.2010 22:50
jst bi povedo kak sem z mopedom povozo miš kar pa v tvojem primeru ne pride v poštev...-.-
govori neko ljubezensko zgodbo v angleščini Wink
Re: English - Help ! 2.12.2010 14:45
Timi pravi:
jst bi povedo kak sem z mopedom povozo miš kar pa v tvojem primeru ne pride v poštev...-.-

ewww ;D
---------------
a mate usaj kej omejen? zgodovina/kej izmišlenga/oseba/film/dogodk/ ...
al res uno karkol
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: English - Help ! 2.12.2010 14:59
piši recimo o svojem najljubšem bendu/pevki/pevcu.
al pa neki tazga
Re: English - Help ! 2.12.2010 19:52
Timi pravi:

hehe.. kej tacga se mi res še ni nrdilo Razz
Re: English - Help ! 2.12.2010 19:52
mata pravi:
piši recimo o svojem najljubšem bendu/pevki/pevcu.
al pa neki tazga

ma to sm že use opisala ... hh
Re: English - Help ! 2.12.2010 19:53
evica5 pravi:
Timi pravi:

ewww ;D
---------------
a mate usaj kej omejen? zgodovina/kej izmišlenga/oseba/film/dogodk/ ...
al res uno karkol

ma karkol.Very Happy
mata • Od: 7.11.2010 • Prispevkov: 188
Re: English - Help ! 2.12.2010 20:16
kakega igralca? športnika?

mi smo tud meli enkrat govorno vajo pr angleščini in smo mogli opisat že umrle slavne osebnosti. lahko kej tazga.
Re: English - Help ! 2.12.2010 20:58
mata pravi:
kakega igralca? športnika?

mi smo tud meli enkrat govorno vajo pr angleščini in smo mogli opisat že umrle slavne osebnosti. lahko kej tazga.

vem ja.. samo fora je v tem da sm že jaz ful velik totih znanih osebnosti opisala tut mrtve... in bi zdej ful rada neki drgačnga zanimiuga ...
TMCFE • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: English - Help ! 2.12.2010 21:19
lohk bi opisala kej tazga... neznanga Very Happy... like ailens,easter island,bermuda triangle, monsters... Smile

nevem če je kdo ti že predlagu... no bolš da je 2x predlagan k pa da ni Very Happy
Re: English - Help ! 2.12.2010 21:30
TMCFE pravi:
lohk bi opisala kej tazga... neznanga Very Happy... like ailens,easter island,bermuda triangle, monsters... Smile

nevem če je kdo ti že predlagu... no bolš da je 2x predlagan k pa da ni Very Happy

uuu.. zanimivo ja.. mislm d bom kr neki od tuki zbrala Very Happy
Timi • Od: 17.11.2010 • Prispevkov: 283 • Kraj: Beltinci
Re: English - Help ! 2.12.2010 21:50
KatiaCrime pravi:
Timi pravi:

ja samo sem opazo komi na drug dan ko sm ga popraulo Wink sem se pripelou v garažo pa NEKE škrrrtne xD
Re: English - Help ! 3.12.2010 23:46
Timi pravi:
KatiaCrime pravi:
Timi pravi:

ja samo sem opazo komi na drug dan ko sm ga popraulo Wink sem se pripelou v garažo pa NEKE škrrrtne xD

hahhaha Smile
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: English - Help ! 4.12.2010 12:39
piš o vesolcih hahha :]
alpaa o Supernatural pto :]
mihY014 • Od: 11.4.2010 • Prispevkov: 22
Re: English - Help ! 4.12.2010 13:21
...

Nazadnje urejal/a mihY014 27.1.2011 23:05; skupaj popravljeno 1 krat
Re: English - Help ! 4.12.2010 17:41
mihY014 pravi:
Pa dejte no,vsak forum ma neka pravila s katerim hočjo ustvart mal reda.
A mogoč angleški govorni nastop spada pod temo zmenki, poljubi ali zardevanje???
Ni čudn da ne morš napisat enga stupid govornga nastopa če še ne veš da to NE spada pod ta forum, razn če ni naslov govornega nastopa, (v tem primeru ang.) dating, to kiss, fulshing....... Evil or Very Mad

P.S.

Pišeš pa lhk u čemerkoli kar vidiš in je tebi zanimivo. Npr. nastanek, mobitela,socialnih omrežij...blabla bla...

ja omg sorry kr sm mal zaje*ala pa nism izbrala teme ok? se globoko opravičujem -.-
drgač pa nism edina tk d mi ne očitat ok? če mi pa že misliš pejt pa usem k so to zaje*ali pisat.
in ja hvala

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.