Heeeeeeeeeeeelp !• deadgirl
• Od: 10.7.2010
Heeeeeeeeeeeelp !
4.12.2010 19:07
Haj.. No .. Jaz ful rada berem in že po nekaj vsticah ugotovim al mi je kniga ušeč al ne. in js sm se lani prjaula na cankarjevo tekmovanje in mi je blo zanimivo, zto sm se letos tut. ampak letos je pa geniji z nasmehom-.-
bedna kniga men res-.- in me sploh ne vleče d b jo prebrala, prou ne morem je. tko da če jo kdo je prebrau alahko napiše kratke obnove vseh teh kratkih zgodbic? bi mu BLA FUUUL HVALEŽNA! • katka5
• Od: 22.10.2010
Re: Heeeeeeeeeeeelp !
4.12.2010 19:21
Ja,tud men je ful bedna...Pa tud jst bi nucala ubnovo xD
sam kakšne zgodbe so pa res ql! • kukuc
• Od: 27.9.2010
4.12.2010 20:13
ja usi pravjo de je ful bedna knjiga. js grem tut na cankarjevo, sam js še doma nimam te knjige, kr so u mestni in šolski knjižnci use sposojene -.-
tk da bi js tut za kakšne obnove prosla (: • Pupika
• Od: 6.7.2009
4.12.2010 20:29
fuuul je bedna.. jas tut rabm obnove ja • kukuc
• Od: 27.9.2010
6.12.2010 17:05
zgleda da nič ne bo z obnovami :/
• valentine666
• Od: 13.7.2010
6.12.2010 21:20
jas tud grem na cankarja...
oni misionar je beeeeeedna knjiga zlo... sem prebrala 80 strani pa se samo ponavlja: revščina, lakota..on pomaga..pol tu pa tam keri reven umre..pa spet pomaga.... se vozi od mesta do mesta pa pomaga revnim vzpostavit neko dobro stanje.. (hiša, hrana, denar)... XD _________________ Listen, are you breathing just a little and calling it a life? ******************************************************************* • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
7.12.2010 17:26
Jutri je Cankarjevo. Ja jaz tud grem Sam sem prebrala knjigo ko mi ni tk dolgočasna kot pravite no ni newem kaj sam pač ja ... Ei kak misionar al whatever kar si napisala ? Jaz nobenega misionarja nisem videla v knjigi Geniji z nasmehom ? • Mrs.Sunshine
• Od: 1.3.2010
7.12.2010 17:27
Aja a to misliš druga knjiga ?
Jaz sem že mislila da v tti knjigi .. • onaSem
• Od: 27.1.2010
7.12.2010 22:38
poglejte na dijaški.net če je kaj • Lizzie♥
• Od: 9.12.2010
10.12.2010 17:17
če si se že prjavla na tekmovanje, a ni dost fer, da knjigo dejansko sama preberš _________________ Če ne preneseš mojih slabih lastnosti, zihr nis vredn mojih dobrih • AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
10.12.2010 18:04
kaj tok jamrate ene zgodbe notr so ble kr zanimive mislim bed no
• missvampire
• Od: 15.11.2010
10.12.2010 19:20
Cankarjevo -.-''
a ste vidl kjra zgodba je bla. -.-'' najbl bedna od ush in jst je nism prebrala ;// Duh Maksa Zeljarskega. in glaunih junakou sploh nism znala. pol sm pa sam neki nakladala groza :// kaak je vam šlo? • KateySixx
• Od: 12.7.2010
10.12.2010 19:53
missvampire pravi:Cankarjevo -.-''
a ste vidl kjra zgodba je bla. -.-'' najbl bedna od ush in jst je nism prebrala ;// Duh Maksa Zeljarskega. in glaunih junakou sploh nism znala. pol sm pa sam neki nakladala groza :// kaak je vam šlo? ej tut jswt sm lih to zgodbo izpustila D:< u ****!!! --' nism mela pojma kaj nj napišem :S te zgodbe pa tazadne nism prebrala D: pač nism mogla ker sm en dan prej popoudne knigo dubila xS in ugl. kakšne mate rezultate?? jst mam celih 19 točk --' lansklet sm jih mela pa 25 ö • AnnaJaa
• Od: 28.9.2010
11.12.2010 13:45
KateySixx pravi:
missvampire pravi:
Cankarjevo -.-''
a ste vidl kjra zgodba je bla. -.-'' najbl bedna od ush in jst je nism prebrala ;// Duh Maksa Zeljarskega. in glaunih junakou sploh nism znala. pol sm pa sam neki nakladala groza :// kaak je vam šlo? ej tut jswt sm lih to zgodbo izpustila D:< u ****!!! --' nism mela pojma kaj nj napišem :S te zgodbe pa tazadne nism prebrala D: pač nism mogla ker sm en dan prej popoudne knigo dubila xS in ugl. kakšne mate rezultate?? jst mam celih 19 točk --' lansklet sm jih mela pa 25 ö eh pri nas sploh še ni rezultatov • missvampire
• Od: 15.11.2010
11.12.2010 18:27
KateySixx pravi:
missvampire pravi:
Cankarjevo -.-''
a ste vidl kjra zgodba je bla. -.-'' najbl bedna od ush in jst je nism prebrala ;// Duh Maksa Zeljarskega. in glaunih junakou sploh nism znala. pol sm pa sam neki nakladala groza :// kaak je vam šlo? ej tut jswt sm lih to zgodbo izpustila D:< u ****!!! --' nism mela pojma kaj nj napišem :S te zgodbe pa tazadne nism prebrala D: pač nism mogla ker sm en dan prej popoudne knigo dubila xS in ugl. kakšne mate rezultate?? jst mam celih 19 točk --' lansklet sm jih mela pa 25 ö uf. xD me veseli da nisem edina nam sploh še ni pregledala :/ še bolš -.-'' xD lanii sm jih jst enih 34 mela • KateySixx
• Od: 12.7.2010
11.12.2010 19:49
missvampire pravi:
KateySixx pravi:
missvampire pravi:
Cankarjevo -.-''
a ste vidl kjra zgodba je bla. -.-'' najbl bedna od ush in jst je nism prebrala ;// Duh Maksa Zeljarskega. in glaunih junakou sploh nism znala. pol sm pa sam neki nakladala groza :// kaak je vam šlo? ej tut jswt sm lih to zgodbo izpustila D:< u ****!!! --' nism mela pojma kaj nj napišem :S te zgodbe pa tazadne nism prebrala D: pač nism mogla ker sm en dan prej popoudne knigo dubila xS in ugl. kakšne mate rezultate?? jst mam celih 19 točk --' lansklet sm jih mela pa 25 ö uf. xD me veseli da nisem edina nam sploh še ni pregledala :/ še bolš -.-'' xD lanii sm jih jst enih 34 mela waaa bravo!34 pač upj na najbolš. men je kr tm k pač točkuje in je neki:uporaba slovničnega znanja alneki tazga in sm dobila celih 0 točk! D: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.