Skos mislim, na to kok bi pujedla, kok se morm mirkat• katka5
• Od: 22.10.2010
Skos mislim, na to kok bi pujedla, kok se morm mirkat
6.12.2010 17:47
Am, shujšala sm za 7 kil, sam to ni tko važn...Zadne caite upažam, de skos mislm, na to kok bi pujedla, kok se morm mirkat • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Skos mislim, na to kok bi pujedla, kok se morm mirkat
6.12.2010 19:24
Človek jej. zivljenje se ni za sekirat za take male stvari no tak da lej nevem očitno si tak al tak suha pa hujšaš? nevem zakaj tak da joj jej xD nevem kaj te zaustavlja =P ne misli preveč o hrani ampak jo jej (ne da se mi kaj prav pisat ker je ena tema o tako rečeno anoreksiji že tu pa lako tam kake odgovore najdeš) !_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.12.2010 20:31
niti prbližat se ne probi anoreksiji.. sicr ne razumem ampk res nwm kaj je tak blem jest.. sry sam suhe ženske niso pretirano lepe.. to je mgoče težko dojet sam je zlo res.. pa še tole: A JE TOK KURČEWO TEŽKO ODPRET NOWO TEMO TM KEJR PAŠE?? mislm.. anoreksija oz blemi pod zmenki poljubi in zardewanja?.. k da moderatorji že tko nimajo dost blemow.. tole paše pod furstracije alpa telo in zdrawje.. resno no.. mal reda pls.. ni težko.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Zelodko
• Od: 13.11.2010
6.12.2010 20:56
tuj js ne zastopm, zakj je tok teško jest.. Ko v glavi razmišlaš: " al naj jem? Ja al ne?.."
Odgovor vedno mej: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. In resno nikar ne obžaluj ko boš vsega pojedla. Lej mlada si še, dej uživej mladost namest, da se s težo ubadaš. In kar so ti rekle frendice, prou majo. Mensezdi da počas prihajš do anoreksije. Mi tuki ti nemormo pomagt, ti morš sama met močne volje in rečt JA hrani.. (ne pretiravat, ne pravm, da cel dan vsemi hrani rečeš JAA in pol tle gor prosis kak shujšat) .. • valentine666
• Od: 13.7.2010
6.12.2010 21:27
mislm kak si sploh prišla do tega premišljevanja? jas lahko 10x na dan rečem ne tega pa nebom pa mi itak nič ne pomaga... še vedno sem mala (154) pa debela (60) mam velko rit pa joške za B ****š xD
jej tisto kar ti paše...pa če se ti zdi da si preveč pojedla pa se gibaj :d zdaj pozimi magari pleše ker je zunaj itak mrzlo.. al pa kepanjee :d ^.^ ps: life is too short so get it best of it :* _________________ Listen, are you breathing just a little and calling it a life? ******************************************************************* • Trischaa
• Od: 7.12.2010
7.12.2010 16:17
em.. probej jest.. usakič ko pomislš da nebi si reč da moreš pa hit dej u usta pa pogoutn.. Vrjem da anoreksija ni tak mali problem.. Jz sm mela isti problem k ti.. usakič k bi mogla jest sm rekla ne.. pa ne pa ne pa ne.. potlej sm tko shujšala 10kg.. in zdravnica je rekla da morm jest.. in jz okj pa bom sam poj sm se prsilla bruhat.. in tko sm ''dobila'' bulumijo (s katero mam še zdej težave.. ) ampak me sploh ni motil.. poi pa use kr sm ppojedla sm enostavno zbruhala.. čez cajt sm shujšala še 15 kg... in pr 13 letih letih sem tehtala 31 kg. velika sm bla pa cca. 165 malo manj malo več.. nevem več točno.. potem se mi je teža še mal znižala in padla sm v neke vrste komo.. potlej sm bla pa že prsiljena jest... k sm u bolnc ležala 3 mesce zato da sm težo spraula na 36 kg.. in poi doma je blo spet slabš sm bla u bolnici še dodatne 3 mesce.. potem sm pa do 16 leta le pridobila na teži tok da mam sedaj 50 kg. (( vem da smo kle zarad tebe pa da rešmo tvoj problem samo svojo zgodbo sm delila zato da vidiš kaj se ti lahko zgodi če ne boš jedla.. SAMO HRANA NAREDI VSE TO.!! tko da JEJ.. idin tko boš ostala zdrava.! vsi ostali k se borijo z anoreksijo si sedaj želijo biti taki kot si ti še sedaj.
• katka5
• Od: 22.10.2010
7.12.2010 18:29
okeiii Huala • Just Mee
• Od: 5.10.2009
8.12.2010 17:56
em...pri meni pa je lih obratno...js bi sam jedla, jedla in jedla pa tudi JEM...skroz vedno mal se mi tud vidi..pa bi vas prosila za nasvet..kaj naj naredim ko se najem da se mi pol nebo ful vidlo..kakšna vaja je priporočljiva??? hvala vam že v naprej :*
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.