Sovražim sebe in sovražim cel svet!

1 | 2 | 3 | 4 | >>
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Sovražim sebe in sovražim cel svet! 7.10.2008 20:34
............
js bi rada umrla..
bolj ku usi vi skupi..
js nvem kei je narobe z mano d se folki samo **** z mano in pol jih boli kurac zame...
in mi to še lpo brez se sekirat povejo u fris..
hmm..
ni treba nč pisat
ni treba ma tolažit
al karkoli druzga
k me ne boste potolažli
in mi nemorte pomagat..
pač sm napisala k sm mogla nekam neki povedat pač tudi če samo sm
in tudi če prow nobenga ne briga
me ne briga
js sm pač napisala
k mooorm pisat
k čene bom razbila use kar mi pride pod roke
alpa bom šla do določene osebe in... ne doživi več naslednjega dnevaaaa
ok pretiravam
ma sj nima veze
i hate myself
i hate thw world and everyone around me
i hope i'll be dead soon

that's all.
Crying or Very sad
have fun
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 7.10.2008 21:24
mam iste izkušnje ku ti..
k se frendi pač zafrkavajo sz tabo..
provi najdt kšne druge..
sej bo bulš boš vidla...
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 8.10.2008 10:34
XcrazyyX, prav je da izkričiš svojo jezo tukaj. Zato smo tudi ustvarili to rubriko.

Očitno si se ta dan imela še posebej slabo. Marsikoga izmed nas zanima, kaj je bil povod, da si to napisala?
poisongirl • Od: 11.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 11.10.2008 23:30
sem trenutno v sti bedi k ti. Čist nč ne gre tk k bi mogl it Sad LAJF SAXX
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 18.10.2008 16:48
usak ma krizo...sam najdt morš rešitu kko preidt čez njo...za vsakim dežjem posije sonce...res pa je d life suxs Sad
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 23.10.2008 22:40
no no sej ni tok grozn.Tko k prav Nincy usak ma krizo in še vsak jo je preživel.Lej če ti bo kaj lažje se pogovori z kom gotov maš naj frendico da ji zaupaš če ne pa piš pesmi kako se počutiš uzem list papirja in dej use iz sebe,boš vidla da ti bo lažje,lahko si celo napišeš dobre stvari tvojega žibvljenja in slabe boš vidla da se bo tud nreki dobrga našlo za kar je vredno živet.
ne sekiri se Confused
rockgirl • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 12
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 25.10.2008 19:12
hei usem!

jst pa nebi odgovorila na tvoje ampk bi se sama rada razpisala kr je bolš če povem use kar me muč neznanem folku.

men je zadne cajte tut use rees bedno, počutim se kot ogabn stvor na tem svetu ki dela same probleme. mislim stara sm 16 pa se nikol nism žvalila z nobenim tipom tut tipa še nism mela u osnovni so me tk al tak usi zasmehoval zdei u sredni je velik bolš...in res se počutm ot zloo neprivlačno pa da nemorm nobenga tipa dobit pa še tiste ko bi lahk sm zmer nekak ****.
probleme delam usem kr npr. prjatlcam govorim svoje bleme ampak mi to že gre na živc da sam jst svoje bleme opisujm kr frendic nočm obremenjvat. POl so še tstari tlele ko so nad manočist razočarani tt zarad določenih ocen al pa nvm se počutm tut zavrženo učas k sploh ne kapirajo ak bi rada in se sam prepiramo.
in zrd usega tega skup se tut režm...tega nism povedla še nobenmu kr bi use tut še s tem razočarala. Nočm zdei bit tle nek emo pa neki fejkat sam men ej res hudo in to mi zloo pomaga. prjatlcam bi po en stran rada povedla po drug pa ne kr me je strah njihove reakcije. Sploh pa mi itaq nebi znale pomagat tko da...zamene lajf sucks in dostkrat sm že na samomor pomisla-tut u glavi sm mela že poslovilno pismo sestauleno in ceu načrt kak bi to nrdila.
**** evo zdie pa še vam tl s svojimi blemi težim...I'm lost in the world and noone can save me...
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 25.10.2008 19:45
anchy pravi:
hei usem!

jst pa nebi odgovorila na tvoje ampk bi se sama rada razpisala kr je bolš če povem use kar me muč neznanem folku.

men je zadne cajte tut use rees bedno, počutim se kot ogabn stvor na tem svetu ki dela same probleme. mislim stara sm 16 pa se nikol nism žvalila z nobenim tipom tut tipa še nism mela u osnovni so me tk al tak usi zasmehoval zdei u sredni je velik bolš...in res se počutm ot zloo neprivlačno pa da nemorm nobenga tipa dobit pa še tiste ko bi lahk sm zmer nekak ****.
probleme delam usem kr npr. prjatlcam govorim svoje bleme ampak mi to že gre na živc da sam jst svoje bleme opisujm kr frendic nočm obremenjvat. POl so še tstari tlele ko so nad manočist razočarani tt zarad določenih ocen al pa nvm se počutm tut zavrženo učas k sploh ne kapirajo ak bi rada in se sam prepiramo.
in zrd usega tega skup se tut režm...tega nism povedla še nobenmu kr bi use tut še s tem razočarala. Nočm zdei bit tle nek emo pa neki fejkat sam men ej res hudo in to mi zloo pomaga. prjatlcam bi po en stran rada povedla po drug pa ne kr me je strah njihove reakcije. Sploh pa mi itaq nebi znale pomagat tko da...zamene lajf sucks in dostkrat sm že na samomor pomisla-tut u glavi sm mela že poslovilno pismo sestauleno in ceu načrt kak bi to nrdila.
**** evo zdie pa še vam tl s svojimi blemi težim...I'm lost in the world and noone can save me...

prou da si tuki vse tu povedla če nimš že komi drugmi...
sej ma tut jst take probleme in sam čakam na srednjo
ink ku si rekla da se ti zdi da sam frendicam težiš s svojmi problemi..jst mam tut učasih tak filing...
jst tut še nism mela tipa..iz istig razlogu ku ti..
tku da nisi edina...
pa če se le da provi se nehat rezat...
drgač pa provej kšno knigo na to temo prebrt...
al pa tu: da se poglej u ogledalu in si reči da si najbolša... in če boš bla ti pozitivna se bodo zčnli tut drugi tku do tebe obnašt...
vem pa da je tu fulll težku...(k sm zdej u podobni fazi ku ti)
sej bo boš vidla...
če pa bi se rada tku kej pomenla lh pišeš pa na zasebna...
BulldogXY • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 19
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 25.10.2008 22:08
helou usEn majhen nasvet iz mojih izkušenj ku sm zgubu svojo najljubšo osebo zrd frendu ku so mi zabil nož u hrbet in se j zrd njih vrgla moja punca... ampak to j preteklost ku sm jo vseno prežveu.
Ubstajajo prublemi ku bi jih na use načine rad kunčou u sekundi... vem kr sm že meu vrv ukul vratu in sm se u mumenti premislu...
Spoštujem misel ali pregovor kr kol že j... SHIT HAPPENS.
Tku de usi ku mate u mislih de bi končali s samomoram... raj premislte dvakrat, trikrat... desetkrat če je treba.
Pu mojem je že dost to de se jih ubije na cestah kr so sam pijan... pučakte raj na svojo življensko uro in si je ne sami določat.

Tuk mal kratkih nasvetou... vi pa se udločte

Lep pozdrav
PS: upam de boste premisl u pozitivnem smislu
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 25.10.2008 22:16
Puzabu pa sm najpomembnejše...

VSENO ŽIVIM SREČNO KER SEM NAŠEL SVOJO PRAVO LJUBEZEN IN SEM PONOSEN NA SEBE IN SVOJO GLAVO IN MOGOČE VESTE KAJ PRAVIJO... MOŽGANI SO NAJMOČNEJŠE OROŽJE AMPAK ČE JIH UPORABLJAŠ V POZITIVNE NAMENE S POZABLJENIMI PROBLEMI...

To je vse kar sem želel povedati...

Lep pozdrav še enkrat Wink
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 28.10.2008 3:43
ja se strinjam s tabo BulldogXY....jst sm bla tut tik pred koncm že, pa sm s zadnjo sekundo premisnla...pa zdej vidm da se je splačal premislt pa da si nism nč nrdila....se je po tem zgodl še velik stvari lepih k sm vesela da so se...evo na svet itq pomojm da nism pršla kr tok za brezveze, neki že velam kle...če ne druzga sm usaj ena k more rešvat glupe probleme k jo napadajo iz dneva u dan...usaj za neki sm na tem svetu...
kle je ful supr da lahk pove folk svoje težave pa čeprou neznancm....k npr. evo pr men je tko da če frendom začnem razlagat svoje probleme se bedno počutm pa mam filing k da jim težim preveč-pol mi za na konc še prbijejo da naj neham že s tem pa da naj kej druzga začnem govort...in pol jim nemorm nč zaupat tko k me itq napou poslušajo....in pol vidš čez 1 mesc al pa majn k je kej narobe mi pridejo težit zakaj jim nč ne povem da mam akke težave...mislm eni znajo bit hinauski-te sm odklopš pa je.redki se najdejo dobri.
uff kle sm kr nabluzla neki ampak kaj naj, mogla sm se razpisat mal...uglaunm ljudje ni vredno končat lajfa zto k vidte sm temo pred sabo pa nč druzga...enkrat bo že dobr, pa je lahk to čez 5 minut čez 1 teddn čez pou leeta al pa še več,...sm vrjemte da se splača počakat kr je takrat lahk velik velik bošle kt si lahk predstaulate.

Don't forget...
It can't rain all the time!
The sky wont fall forever!
And though the night seems long,
your tears won't fall forever.

PS: Wait for the ray of happiness, it will come one day, even if u don't belive!
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 31.10.2008 11:56
ja se strinjam s tabo..
še posebi glede prjatlc
sj ne morm nobeni kej zaupat al pa povedat...
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 31.10.2008 22:23
jaz pa mam ful filing da me nišče nia rad Sad ko prijem med vikendom domou se starši sam neki p**** da mam ful filing da komi čakajo da grem.. pol mam enga ful neresnga tipa k mam občutek da mu sploh ni do mene Confused no sej men tut ni do njega njbol k še prebolevam bivšga.. Sad čeprou sem ga jst pustla ga mam še zdj rada.. ful misl nanga pa si mislim zakai sem ga sploh pustla (še sama več nevem..)k mi je ful spremenu life.. vglavnem občutek mam da ful preveč mislim o živlenju pa kolk mi je hudo pa zavedam se da se nebi smela sikirat kr sem premlada in da treba uživat živlenje sam nemorem.. preveč mislim in sem ful cajta slabe vole Sad Confused

vem da to niso nevem kaki problemi proti marsikomu drugemu ampak bom se potrudla da bom čim bl pozitivna oseba
Very Happy Sad
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 31.10.2008 23:55
priporočam ti da si nrdiš tri police u svojem živlejni... na eno polico živlejna si dej prosti čas, na drugo si dej ljubezen na tretjo pa šolo pa iz usake mal vn pubiri... to j mlada ljubezen ku sploh pojma nimamo kku j bit zalublen... bulš de kukr mladina uživamo kr mlad bomo sam enkrat pa še to sam du 20 leta... pol bomo pa že odrasl in vrjamem mojem brati kuk si un želi bit spet mlad... str j pa 31 let... HALO

dejmo pustit prubleme... kr ku se bomo enkat spominjal naših ˝prublemu˝ se bomo lhka sam še smejal... jst se zdej spuminjam ku sm biu str 7 let pa sm hotu met tiste slikce ud živalc pa mi mami ni hotla kupt pa sm zbiru dnar pa ga nism mogu nikol... zdej ku mam pa dnar pa druge utroke vidm kku hočjo met kake slikce pa gr men kr nasmeh ku kr sebe vidm u njih.

Bulš de zdej žuramo dukler mamo˝ še prve noge˝ Smile .
one • Od: 26.10.2008 • Prispevkov: 7
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 1.11.2008 10:58
cau!!
no js se tut počum čist zanč!!!z mojo najbolšo prijatelco smo se skregale....groza...misla sm da je moja res dobra frendica in da bomo še kdaj frendice...pa sm se zgleda zmotila, ker je začela o men govort take stvari ki sploh ne držijo...tko da zdj nimam best frendice, mam še dost ostalih frendov sam ti niso tisti k bi jim lah use povedala...tko da moj lajf je u ***** Mad Sad tko da moj lajf je res bedn...groza....no sej mogoče vm grem na živce k tko nakladam... Embarassed no lpo se mejte
DeViLgIrL • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 97
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 1.11.2008 11:24
one pravi:
cau!!
no js se tut počum čist zanč!!!z mojo najbolšo prijatelco smo se skregale....groza...misla sm da je moja res dobra frendica in da bomo še kdaj frendice...pa sm se zgleda zmotila, ker je začela o men govort take stvari ki sploh ne držijo...tko da zdj nimam best frendice, mam še dost ostalih frendov sam ti niso tisti k bi jim lah use povedala...tko da moj lajf je u ***** Mad Sad tko da moj lajf je res bedn...groza....no sej mogoče vm grem na živce k tko nakladam... Embarassed no lpo se mejte

verjamem da ti je hudo za svjo bivšo "frendico" ampak zto še nebo svt propadu.dostim se je že zgodilo da so zgubili svoje "frende" na tak al ap podobn način.treba vedt da ej danes use več hiunaucev, obstajajo pa tut ljudje k znajo bit res dobri frendi,pomojm da boš našla kakšnega nouga...zto še ni treba delat neke panike...dobr je to da ti grejo use ostale stvari ok..no usaj napisala nisi da bi ti šlo tut ostalo narobe.

fsm
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 1.11.2008 11:35
DeViLgIrL pravi:
one pravi:
cau!!

verjamem da ti je hudo za svjo bivšo "frendico" ampak zto še nebo svt propadu.dostim se je že zgodilo da so zgubili svoje "frende" na tak al ap podobn način.treba vedt da ej danes use več hiunaucev, obstajajo pa tut ljudje k znajo bit res dobri frendi,pomojm da boš našla kakšnega nouga...zto še ni treba delat neke panike...dobr je to da ti grejo use ostale stvari ok..no usaj napisala nisi da bi ti šlo tut ostalo narobe.

fsm

tnx
fsm
[/quote]
SanyŁiŁ • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 28
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 4.11.2008 21:16
ja ... hm js tut nism mela nkol nubenga tipa (enga kretena no ja...) bf se ddruži še z dvema ... sam ... me too ... it feels like, itfeels like i wanna die!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarita • Od: 6.11.2008 • Prispevkov: 21
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 6.11.2008 0:33
jaz sem bila nekda z lo vesela punca pa to sedaj pa ko so prišli ven emoji pa to pa me čist vsee prizadene včasih mi katera sošolka kaj reče pa se doma jočm ali pa mi kaj bf reče pač da se prepirama pa se začnem jokati aiaa pa sovražim sebe pa še marsikoga a mi zna katera pomagat kaj naj storim?
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 9.11.2008 17:55
sarita pravi:
jaz sem bila nekda z lo vesela punca pa to sedaj pa ko so prišli ven emoji pa to pa me čist vsee prizadene včasih mi katera sošolka kaj reče pa se doma jočm ali pa mi kaj bf reče pač da se prepirama pa se začnem jokati aiaa pa sovražim sebe pa še marsikoga a mi zna katera pomagat kaj naj storim?

cau!!
vem kaku je to...men se to isto dogaja...lani sm bla usa vesela punca, nč me ni spravel iz tira... letos pa se je use spremenil...čis use me sprau s tira. skregala sm se s bf...
pravga nasveta ti pa ne morm dat... Sad js sm se odločla da bom bolš vole...pa mi to uspe vsake tolko časa...Smile
no fsm
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 9.11.2008 21:30
sarita pravi:
sedaj pa ko so prišli ven emoji

am... wtf
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 10.11.2008 0:37
čauu.<33*
iaa prwo fuuL hudoo to d ste začeL pisat swoiie bLeme..k zdeii usaii uem d nism edina k ma bLeme..Very HappyVery Happy...za swetuanie Lih niste naidL tapraue...Lohka sam rečm ne se sekerat...za use enx prie taprau čs in usii omo enx dučakaL Heppy End...upaam...tko se jeszt tulažm...no zdj pa moj bLem...ja jeszt mam lajf že doug razdeLen na sqL, Loue, fLendeke pa ustaLo...kar se tiče fLendekou..sm bLa nekii časa čiiiis hepii k sm misnLa d sm najdLa tprauo BF k swa bLe skos skupi ceLe ure swa se poL po sqL še pu fonu puguwarjaLe in si use puwedaLe in use poii swa se p enx skregaLe k sm se js še z 2ma frendama fuuL začeLa štekat in sm rekLa d če jo mot d se družm tut z ustaLimi tkt k je ona buLana poi ne rabm take frende...in poii neki časa sm meLa krizo in poii sm spuznaLa swoii tprawii BF in ta tastara BF je kšn ted nazak pršLa du mene in se mi za use uprawičLa in če jo uzamemo nazai in sm ji rekLa zrt mene...ubistwu ji pa z mojimi frendami nč spLoh ne puwemo...poL sqL...wedn sm bLa udLična brez d bi se učiLa poj sm p pršLa zdej sm k sm widLa d se bo treba učit če om hotLa met 5ke in js pa učit..ou pLiss.. Shocked no ampk sm se udLučiLa d se spLoh nom weč ubremenjewaLa s sql took sj so 4ke čiist kuuL in itaq če se misLem sam z sqL ubremenewt om zaprauLa ceu Laiif...poii p še Loue...jest tut nism meLa nikoL sreče...in nč s tipi...sam sm šeLe 8 kLas (dewetLetke)..¸13 Let...najbrš si zdj misLte o beeet kera tamaLa ampk sm tkoo fuuL udrasLa in sm se že fuuL bL zgodii začeLa suočat s swojimii bLemii in use...poii zdj sm meLa enga fuuL besta k sm mu use zaupaLa poL mi je p enx reku d je wame ampk men on nit naimn ni ušeč in sm pač tko se nrdiLa kt d ni nč poii sm p js hotLa enga mau zapecat me je p on čis **** k je biu Lubusumn na frenda in poL sm mu u faco puwedaLa d pač mi ni ušeč in d nj si najde drugo in d bo zame wedn sam frend...in zdj swa tko..frenda..ne weč besta...je p poL en tip u sqL k je en kLas wiši in mi je biu Lani že fuuL ušeč je biu pa best ut tipa s kerim swa se k swa bLa mjhna skos igraLa in swa šLa enx du moiie bake in swa ji rekLa d swa zaLubLena in d se bowa šuručila XD Razz no ja in poii je bLo Lanii use Lepo in swa s zem k je biu men ušeč začeLa fLirtat...poii Letos na začetku Leta sm bLa js že čiis hepi d ga s5 widm in je bLo čis hudo k me je 1. uguworu da swa bLa sama in so bLi že uni mini dutiki in use js pa wedn bL in Loue in poii se je zdej kr naenx use kunčaL in sm misnLa d sam mau pauzera sm pa Lih pret kratkim zwedLa d je z eno sušoLko začeu hodt...in zd spLoh nwem kwa nei nrdim k sm u sqL čiis zgubLena pa zagrenjena sm nekii pa kr nekii...ampk sj ... zdj mi gre že na boLš...sm že s5 mau bLižii uni tottaLy freaky Party girL k sm bLa učas...Very HappyVery Happy...sam nwem ka nj nrdim ka sm še zmer čiis zacopana...Sad Sad Sad :'( :'( ...soRćee ka sm tooook nabijaLa ampk to ie usee kar je moiiga laiifa...gLede bLemouu..Very Happy
ZaZaZu • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 24 • Kraj: Amsterdam
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 10.11.2008 19:37
folk, vsi vasi problemi tukej imajo eno samo ime: odraščanje. prej ko boste to dojel, lazje vam bo.

če ste se skregali z najboljso prijateljico/prijateljam - iz lastnih izkusenj vam povem, da ce se skregas z najboljsim prijateljam, to zagotovo ni najboljsi prijatelj. torej se vam ni potrebno sekirat zarad ene xy osebe k ste se skregal z njo. to se vam bo dogajal clo zivljnje. sprijaznite se s tem.

če vas je tip/punca pustil/a - vecina od vas sploh se ne ve kaj je to prava ljubezen (ni to misljeno kot zaljivka). morte vedt da nobena stvar ne traja vecno, se najmnj pa ljubezen. med tem ko prebolevate, enostavno najdite nekej pametnega za pocet, da boste nehal mislt.

da se niste mel tipa/punce - pa kam se vam tok mudi? a res mislite da ce boste mel fanta/punco da boste pa ful kul in ful "in"? poglejte s te strani: pri vasih letih se boste s punco/fantam zelo kmalu razsla. v tistih dveh tednih k boste skupaj bo ta oseba postala "ljubezen vasega zivljenja" in ko se boste razsli s to osebo bo jok in stok in rezanje in samomori.... zakaj vam je tega treba? boste v zivljenju se prevec mel takih problemov. tko da uzivejte v tem da nimate fanta/punce.

vsi k pa mislite da vas noben ne mara in tako naprej - se enkrat se ponavljam: temu se rece odrascanje. to je pac ena faza odrascanja k bo slej ko prej minila. ne bodte neumni pa nehejte se rezat in delat samomore zarad dobesedno namisljenih problemov. vsi najstniki smo mel take probleme in vsi jih imate in jih bojo mel. in se vam res ne splaca da si unicujete svoje telo al pa celo da se ubijete zarad tega.

vem da se vam to kar sem napisala zdi popolna bedarija in cist nesmiselno, jst sem pa najbrz "kr ena budala k ne ve kaj govori", ampak spravte si tale moj post pa ga preberte cez leto ali dve, pa pol napiste kje sem se zmotila.
keksy18 • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 2
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 10.11.2008 20:51
nekak mamo isto mnenje..zadne cajte mi gre wedno bol samomor po glawi Crying or Very sad
Re: Sovražim sebe in sovražim cel svet! 10.11.2008 22:05
zazazu
delno se strinjam s tabo... eni res ne ločjo odraščanja od zares problemou...
sam eni pa jih majo res...
in konc koncu... **** x) nej usak piše kar misli

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.