Srednja šola

wicked • Od: 29.11.2010 • Prispevkov: 16
Srednja šola 29.11.2010 0:14
heei.
Okeej najprej ja, vem. Ful je vrjetno že blo teh tem o srednjih šolah pa to sam nevem zdle ko sm na hitro pregledala kake take teme še nism našla tko da sm odprla novo temo in prosm če mi nebote pisal da je že 100 takih tem odprtih al pa kaj ker js nism našla dost informacij sploh, o tem kar želim zvedet Smile
uglaunem tema je od srednjih šol Smile
pa sej vem da je že kr zgodi sam mi smo že dobil u šoli ene liste k smo jih mogl izpolnit na kero šolo bomo šli naprej pa to in zdej pač ful tuhtam o tem in itak do marca (ko se pa morš res odločt) sploh ni več tok velik časa, no hitro bo šlo mim use Very Happy
no in mene zanima če se je gdo odloču da bi šou na Gimnazijo Ledina (lj) al pa na Gimnazijo Poljane (lj), pa če bi da bi na poljanah bil na evropskem oddelku Smile
aja pa baje da je na evropske oddelke ful težko pridit, a to kdo ve, a je res?
men je ena rekla da moraš met skor same petke da prideš tja? o.O
no prosm da se mal razpišete ker mi bo ful pomagal Very Happy
čaau & uživite Wink
nejciscute • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Srednja šola 29.11.2010 12:27
wicked pravi:
heei.
Okeej najprej ja, vem. Ful je vrjetno že blo teh tem o srednjih šolah pa to sam nevem zdle ko sm na hitro pregledala kake take teme še nism našla tko da sm odprla novo temo in prosm če mi nebote pisal da je že 100 takih tem odprtih al pa kaj ker js nism našla dost informacij sploh, o tem kar želim zvedet Smile
uglaunem tema je od srednjih šol Smile
pa sej vem da je že kr zgodi sam mi smo že dobil u šoli ene liste k smo jih mogl izpolnit na kero šolo bomo šli naprej pa to in zdej pač ful tuhtam o tem in itak do marca (ko se pa morš res odločt) sploh ni več tok velik časa, no hitro bo šlo mim use Very Happy
no in mene zanima če se je gdo odloču da bi šou na Gimnazijo Ledina (lj) al pa na Gimnazijo Poljane (lj), pa če bi da bi na poljanah bil na evropskem oddelku Smile
aja pa baje da je na evropske oddelke ful težko pridit, a to kdo ve, a je res?
men je ena rekla da moraš met skor same petke da prideš tja? o.O
no prosm da se mal razpišete ker mi bo ful pomagal Very Happy
čaau & uživite Wink

Moje osebno mnenje je tako,da ne greš na težko gimnazijo,če nisi hard piflarka uno,da se učiš po 4 ure na dan in d nosiš špegle pa ne mislš tvegat svojga lajfa zrd ene (oprosti izrazu) usrane gimnazije. Moja bivša sošolka,neka 'piflarka' sicer je bila uredu,ampak je svoje življenje dala za to,da se uči in ima petke ima zdaj na poljanah iz kemije dvojko.Če si pripravljena met tako mnenje ' sam da je pozitivno' pejt raj na neko orng poklicno šolo,alpa u izi gimnazijo ,ker to ni več osnovna šola. V šoli si po 8 ur,pridš ob 4,5 domov se morš učit; usak tedn po 2-3 testi naval nalog,testov in sprašvanja.
Stalno si pod stresom,utrujen ,zaspan,lačen in brezveze je res.
Jz sm na gimnaziji Ljubljana,šola k naj bi bla baje lahka pa še jz sm taka lena oseba,pa komi shajam:D
jz sm tut hotla it na Poljane pa k sm pršla v šolo sm si tok premisnla:D tkoda na teb je odločitev.dobr premisl pa se odloč k ti grejo 4 leta stran zrd nepravilne odločitve (:
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Srednja šola 29.11.2010 16:50
neh ni tok kriza na gimnazij... jst sm dost lena in se letos ubistvu mn učim kt lani, p hendlam s 3,4 p 5! tko d use se da...
jah ne, kokr sm jst slišala je na poljane najlaži prit na te klasične oddleke... za evropskega p nvm sry.
jst bi na tvojm mestu šla rajš na ledino... nvm bolši folk mi je gor. ampk lej sj počaki na informatiuce ane, p se še pol odloč!
Re: Srednja šola 29.11.2010 17:11
aha okej hvala obema Smile
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Srednja šola 2.12.2010 1:03
Ja njalaži je na klasične pridt,ker si jih ne prijav velik.
Drugač sem jaz tudi bla lansko leto s sestro na informativcu,ker sem ravno takrat mela prosto uro in ne vem no,mene je kar mal odvrnla ta gimnazija.Sestro pa še bolj Razz
Ledine pa kar jaz vem slabo slovijo zadnje čase?Baje jih je padlo za 2 oddelka in to samo ene generacija. Shocked

No,dobr se odloč,pa sej maš še 4 mesce šanso zdej da premislš Laughing
kastelictamara • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 33
Re: Srednja šola 3.12.2010 18:30
Js sm spraševala mojga frenda k je meu zdj maturo pa je biu na Šubi( če poznaš to gimnazijo). Baje da je ful huda šola sam itak lahko ni nikjer, vedno se je treba učiti tak da ne vem...Js sm se tut odločla da grem na Šubo! Zelo blizu imaš avtobusno postajo, bife pa učitelji so zlo uredi Smile
Re: Srednja šola 3.12.2010 21:20
onaSem pravi:
Ja njalaži je na klasične pridt,ker si jih ne prijav velik.
Drugač sem jaz tudi bla lansko leto s sestro na informativcu,ker sem ravno takrat mela prosto uro in ne vem no,mene je kar mal odvrnla ta gimnazija.Sestro pa še bolj Razz
Ledine pa kar jaz vem slabo slovijo zadnje čase?Baje jih je padlo za 2 oddelka in to samo ene generacija. Shocked

No,dobr se odloč,pa sej maš še 4 mesce šanso zdej da premislš Laughing

aha okej hvala Smile
mja bom že nekak Very Happy
Re: Srednja šola 3.12.2010 21:22
kastelictamara pravi:
Js sm spraševala mojga frenda k je meu zdj maturo pa je biu na Šubi( če poznaš to gimnazijo). Baje da je ful huda šola sam itak lahko ni nikjer, vedno se je treba učiti tak da ne vem...Js sm se tut odločla da grem na Šubo! Zelo blizu imaš avtobusno postajo, bife pa učitelji so zlo uredi Smile

aja..amm drugače sploh še nisem slišala za to gimnazijo, ampak hvala za nasvet Smile
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: Srednja šola 4.12.2010 12:26
šuba je drgač gimnazija jožeta plečnika (če jo mogoče tko poznaš)...
Re: Srednja šola 5.12.2010 13:33
hoj!

glede pač nwem, težavnosti gimnazij,...
use gimnazije so po svoje ''težke''
pač use je odvisno kok si prpraulena posvetit časa šoli pa to...
jst sm zdei 1. letnik kranjske gimnazije in mi je res zakon!
pač mam povprečne ucene, ker sem še mau lena... oz. mam 3,4, pa ene par 5k
pr men je use odvisno od tega, kok mam rada ker predmet in pač kok je prfoks k ga uči mi ql XD
drgač mamo skor use prfokse res full zakon ( brez nekih ekstremov se nikjer ne da ;D )

zdei, ledina... moja biuša sušolka je šla tja... pa zdei ni neki ful naudušena =/
že kuj na začetku so jih totalno strašil, da jih bo pou padl pa da bojo mel obupne ucene & use take stvari :S
zdei ubistvu res nimajo njbolših ucen...

poljane.... tut ena biuša sošolka je tm Razz
pač tja greš, če si res u osnouki najbolši iz ucenam & še s tem, kko prenašaš učenje & vs stres pa too...
ker pač, sredna je dost stresna ( sei ne da bi zdei te hotla tuki strašit ane Wink )
pač, velik več stvari morš delat & več testou & sprašvanj in usega...
sam je pa tut stokrat bolša kokr pa osnouka...
res ko mislš da boš use full pogrešu, sploh ne opazš ničesar, sam najbolš se maš ;D

mislm da ni važn kero boš izbrala, če se boš učila in nouš preveč podlegla čemur koli, boš se mela res njbolš ;D
Re: Srednja šola 6.12.2010 23:58
lovelygirl pravi:
hoj!

glede pač nwem, težavnosti gimnazij,...
use gimnazije so po svoje ''težke''
pač use je odvisno kok si prpraulena posvetit časa šoli pa to...
jst sm zdei 1. letnik kranjske gimnazije in mi je res zakon!
pač mam povprečne ucene, ker sem še mau lena... oz. mam 3,4, pa ene par 5k
pr men je use odvisno od tega, kok mam rada ker predmet in pač kok je prfoks k ga uči mi ql XD
drgač mamo skor use prfokse res full zakon ( brez nekih ekstremov se nikjer ne da ;D )

zdei, ledina... moja biuša sušolka je šla tja... pa zdei ni neki ful naudušena =/
že kuj na začetku so jih totalno strašil, da jih bo pou padl pa da bojo mel obupne ucene & use take stvari :S
zdei ubistvu res nimajo njbolših ucen...

poljane.... tut ena biuša sošolka je tm Razz
pač tja greš, če si res u osnouki najbolši iz ucenam & še s tem, kko prenašaš učenje & vs stres pa too...
ker pač, sredna je dost stresna ( sei ne da bi zdei te hotla tuki strašit ane Wink )
pač, velik več stvari morš delat & več testou & sprašvanj in usega...
sam je pa tut stokrat bolša kokr pa osnouka...
res ko mislš da boš use full pogrešu, sploh ne opazš ničesar, sam najbolš se maš ;D

mislm da ni važn kero boš izbrala, če se boš učila in nouš preveč podlegla čemur koli, boš se mela res njbolš ;D

ahaa. okej hvala Smile
no ja za učenje se mi glih ne da tko kokr se nobenem ne sam potrudm se še useeno pa mam 5ke pa 4ke in učasih kakšno trojko, sam nevem za poljane baje res morš bit ful dobr pa to tko d verjetno bom šla kar na ledino bom še premislila malo Very Happy
eetaqNIIKA • Od: 18.7.2010 • Prispevkov: 90
Re: Srednja šola 7.12.2010 21:19
ti svetujem da NE IT NA EUROPSKI ODDELEK ke je šla moja prjatlca in je rekla da je FUL teška
( ona je mela u osnouni USA LETA 5, hodila na tekmovanja.. in zdej je dobila dosti cvekou, dvojk ) zato se je odločla da se bo predpisala

jst grem vrjetno na likovno gimnazijo ( zdej sm 9. razred ) , poznam tut par punc k hodijo na ekonomsko gim. in praujo d ni tko teška...

kaka si bla pa ti do zdej ( zadostna, dobra, odlična... ) ?

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.