Love problems? Or not? :/• ursiii95
• Od: 15.5.2010
Love problems? Or not? :/
4.12.2010 20:55
HeeYa!
jzt mam trenutno en problem, in seveda je povezan z ljubeznijo/ zagledanostjo/všečnostjo? res ne vem kaj od tega :$ no, stvar ja takale: mal več kot 1 leto poznam enga tipa, je isto star kt jzt in to no, in pač, ko sma se spoznala sma se že tko prou zaštekala pa to, ampak pol se tko pou leta nisma kej velik menla pa to, sam tko učasih pač.. pred pou leta pa sma se začela menit redno, usak dan pa med počitnicam (poletnim) sma se večinoma večerov menla po fonu... pol, ko se je pa začelo novo šolsko leto, in ko sma se vidla, mi je ratu tko ušeč, in ne sam kot frend.. in tko po enih 14 dnevih sma se menla neki.. in on začne pogovor peljat u tej smeri, da ga pač nobena ne mara pa take... (u tem času je biu ZALUBLEN u eno, k jo pač tut poznam) in mu jzt na nek način namigujem, da eni pa ni vseen za njega, in sm mu to pol tut povedla da mi je ratu tko mau bl ušeč... in pol tko, čez kak tedn po tem, sm ga pa uprašal če mam kej šans pr njem (vem da sm nardila NAROBE, ker je biu pač v drugo!!!).. pa mi je reku da itak da mam, ampak da zdej bol težko (mislim, da je to reku sam zato, da bi se jzt bolše počutla.. -.-) in pol tko čez neki časa, me je kr tko ignoriru, men je blo res od začetka pač mau hudo pa use, ampak bol se mi je začel *****t za use, in sm se pač sprjaznala s tem.. pač ta všečnost k sm jo čutla do njega, se je mau polegla, in mi pač ni biu več tko ušeč, ampak sam na tist način kot en navadn tip (punce menda zastopte kak?).. zdej, po skor 2eh mescih, me pa kr tko pred 3emi dnevi pokliče in se normalno meni z mano in mi pravi, da me takrat ni na ignore vrgu, in tut reku, da ga kao jzt nočem nič več poznat (vidma se tko usak dan :S).. in zdej sma se 3 dni menla, pač usak dan pa ti... prek mobiča... in men se zdi, da se pač vrača tist filing, kar čutim do njega... čeprav ne vem kaj točno čutim... ampak se mi zdi, da NI ljubezen, in je sam ta všečnost pa to... ampak ko me kliče, in vidim njegovo ime na fonu, me spreleti tak občutek, k prov ne vem ka naj nardim.. al se naj oglasim al ne.... in pol sm tut zarad tega, tko nekak hladna do njega, in se nea tko čizt vživim v pogovor z njim.... zdej me ful tko matra, ka je z usem tem... al mi je sam ušeč pač tko.. al še kej več od tega... kr zdej že sam mislim na njega odkar sma se začela spet menit.... nočem, da bi se RES zalubla u njega... da bi vsi občutki kr zginal pa vse... ker tko vem, da nimam minimalnih možnosti pri njem! nisem ena izmed tistih najlepših in najbol suhih/koščenih punc... tko da mam opravičene razloge za moje mišljenje... a mi lohk kdo pomaga kaj nardit? čeprov sploh ne vem o čem vas sprašujem... sm u taki dilemi da je za znoret, kr nmorm več zdržat tko.... love sux -.-' • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: Love problems? Or not? :/
4.12.2010 21:40
prvo kot prvo: love doesn't sux !! xD
Drugač pa no če prav kot si napisala nevem kaj sprašuješ bom nekaj sam napisal kaj mislim da je vreji pa to xD No lej sigurno te ni na ignor vrgo! ker rečmo vzamem kar moj primer ki je tud zdaj podoben pa to: no pred kakim 2-3 al clo 4 mesecimi mi je ena rekla da sem ji pač všeč pa to ne in pol pač sem jo jak na nek način odpikal če tak rečem... no in se nisma kaj tak fejst menla no in zdaj sem jo kao opazo al kak bi reko (v šoli se vidimo pa pač enkrat v tednu če se tak izrazim na insto ''dejavnost'' hodimo pa se tam tud vidimo) in pol sma se zdaj kaj malo začela menit pa tak mislim ni mi všeč tisto ful pač taki mešan občutek pa to tak da verjami vem kak je no zdaj pa kot si napisala da če se zaljubiš da vsi občutki izginejo pa to nene brez skrbi bodi, pojavijo se drugi boljši občutki! da pa nimaš možnosti ne lej ker praviš da ma rajši suhice pa to lej če tak rečem ne ok saj so suhice vreji samo lej samo maš čist enako možnost pri njem kot one !! pa ne reč ta ni res ker je!! no tolko o tem če te še kaj zamina vpraši =) L.P. _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
4.12.2010 23:41
Pačupa pravi:prvo kot prvo: love doesn't sux !! xD
ja to je res! ne omenjat tega! men se zdi da ti hoče namignit jst sm to tud eni punci reko ko sm biu u njo pa sm se samo delo da sm u drugo, te pa sm ji reko pal pa je rekla da me ona ma rada.....pač......sam vi2 sta pa res srečneža pa bo use ok!!! trust!!!! _________________ Peace!
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
5.12.2010 0:15
Timi pravi:
Pačupa pravi:
prvo kot prvo: love doesn't sux !! xD
ja to je res! ne omenjat tega! men se zdi da ti hoče namignit jst sm to tud eni punci reko ko sm biu u njo pa sm se samo delo da sm u drugo, te pa sm ji reko pal pa je rekla da me ona ma rada.....pač......sam vi2 sta pa res srečneža pa bo use ok!!! trust!!!! ti travo kadiš? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.