Problemi z računalnikom!1 | 2 | >>
• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Problemi z računalnikom!
7.4.2009 16:02
Kot vedno in večinoma VSI, ki radi sedimo za računalnikom in srfamo po netu, naletimo na težavo - Starše. Ne glede na to kaj počnemo na računalniku, vedn začnejo TEŽIT.
To mi gre sevede na ****** ampak kaj morš. Najpogosteje težijo zarad šole...Jao. hh Velikrat se spičimo glede časa za spat.. Men dovolijo samo do 23.00. Kaj pa vam? Vaše mnenje glede usega tega? • lollypop
• Od: 16.3.2009
Re: Problemi z računalnikom!
7.4.2009 20:16
men tut težijo glede compa. pa to fulll. groooooooooza!!! aja ka so vam že kdai starši zaplenl com? • doubleR
• Od: 26.3.2009
7.4.2009 20:46
jst sem na dan več ko 5 ur na compu.. ja ni kaj počet pol pa tko in fotr teži pa sem pol 2 dni mal pred tv in pol dalje pa je..
pač ni kej za delat doma.. • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
7.4.2009 21:44
doubleR pravi:jst sem na dan več ko 5 ur na compu.. ja ni kaj počet pol pa tko in fotr teži pa sem pol 2 dni mal pred tv in pol dalje pa je..
pač ni kej za delat doma.. Haha Enako! • dari
• Od: 8.3.2009
...
8.4.2009 17:43
ah komp je pač neki obveznega na svetu in če ga ne bi blo bi svet v sedanjem času propadu...
• impulz
• Od: 12.10.2008
8.4.2009 23:02
huh js sm pa na kompu 1 uro na dan mogoče med vikendom največ 3 drgač si pa zmer kej najdm ker se mi sploh več ne da bit na kompu...grem velik rajš laufat al pa na pjačo k pa da se prek msnja pog s prjatli al pa kr neki gledam na netu...edina stran k mi je pa kukr tok ql je pa eetaq =)
• yoyo
• Od: 18.4.2009
21.4.2009 15:10
jas pa čez dan nimam dosti težav glede kompa [saj sicer nisem celi dan gor].. samo zvečer mi rečejo da se morem naspat ker je sql pa bla bla in zaj so si že zmilili da mi naredijo uro ko me vrže iz interneta in nemrem več nič delat na kompu, in to ob 10 ko je najboljše bit gor prosim če kdo kaj ve naj napiše. hvala • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 20:18
pa joj ja seveda je šola na prvem mestu ne pa komp č bote cele dneve geekal ne d res d bo šola trpela in starci **** na vs kr od šole bote mel izobrazbo pa službo pa pol naprej za žvet od kompa pa nč pa tut sej amjo prou 2 ure je res čist dost za kompm ne p d pol folk skos geeka igrce pol ma pa že tok sprane mužgae d po igrci ubija folk O.o
pa tut a ni lepš mal vn it na zrk pa se z frendi u živo pogovarjat pa na kšn kufe pa tko pač mal u folk pa na zrk pa na sonce pa to ne p skos sam duma bt zaprt med 4imi stenami nubenga žuivljenja • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
24.6.2009 14:51
lollypop pravi:men tut težijo glede compa. pa to fulll.
groooooooooza!!! aja ka so vam že kdai starši zaplenl com? js mam tut prenosnika, pa ku se z mami fejst skregamo, mi ga zaplen xD oči pa ni tku hudobn xD • teckica
• Od: 9.6.2009
24.6.2009 14:59
Jz sm pa ponavad ene 3 ure, učas pa tud nč...sam večina frendov ne žvi glih v bližini in pol se mal prek MSNja mnemo... pa tud sej ni nč za delat doma... (aja pa ful rada klepetam prek neta • Munda
• Od: 30.5.2009
24.6.2009 15:14
hah ponavadi več ku 5 h ko tko al tko se narei use duma pa to in pol se gre na komp živim bogu za hrbtom tko da ni glih izi it tko vn na pjačko usak dan :S al pa vn s kolegi ko tu blizu jih ni :/ drgač pa ja, so mi ga zaplenl 1x k mam prenosnika, pa tut to ni doug trajal k sm ga lepo nazaj uzela mečejo pa me ne več dol s pcja zto ko itak ma usak svojga-razn mame ko ga tak al tak ne rabi xD razen kakšn krt če sem čez pol 3 gor zatežijo naj se spat poberem • spela9
• Od: 3.11.2008
24.6.2009 20:52
ma sm kr dost na kompu... tko sm za brezveze gor pa kr mine par ur. ja mt je full prtužuje, tud če ni šole. zmeri najde neki kar ji nebo pasal. sam da se krega z mano...
ja k še nism mela prenosnika mi je ponavadi kabl uzela za elektriko. sam pol k je ona šla vn al pa zjutri pred šolo sm jst vzela kabl od tiskalnika in moj računalnik je lepo zaživev. zdej k mam pa prenosnika pa mi ga ubistvu ne more uzet k mi ga ni ona nabaula...pol pa nima totalnga nadzora nad njim( mau glupo se sliš, ampak tko pač je)... zanč sva se pa res ful skregale zard tega k sm bla kao ceu dan gor...ampak sm delala projekt, pa še msn-ja nism mela pržganga niti na FB-ju nism bla, pač sam projekt sm delala, pa mi je murit začela...in mi tko pobere tiste kable k lohka, pa računalnik še zmeri dela, pa mi reče nej ga ugasnm... pol se totalno **** in vrže varovalko dol, pa računalnik še zmeri dela, no pol je pa resno do konca znorela pa sm raj šla dol, k nebi živa ostala... pač ženska ni poštekala da ma comp akumulator oz. baterijo:). no seii pol si je gor pršla. aiiddee** • karmyca99
• Od: 10.5.2009
15.7.2009 21:03
spela9 pravi:ma sm kr dost na kompu... tko sm za brezveze gor pa kr mine par ur. ja mt je full prtužuje, tud če ni šole. zmeri najde neki kar ji nebo pasal. sam da se krega z mano...
ja k še nism mela prenosnika mi je ponavadi kabl uzela za elektriko. sam pol k je ona šla vn al pa zjutri pred šolo sm jst vzela kabl od tiskalnika in moj računalnik je lepo zaživev. zdej k mam pa prenosnika pa mi ga ubistvu ne more uzet k mi ga ni ona nabaula...pol pa nima totalnga nadzora nad njim( mau glupo se sliš, ampak tko pač je)... zanč sva se pa res ful skregale zard tega k sm bla kao ceu dan gor...ampak sm delala projekt, pa še msn-ja nism mela pržganga niti na FB-ju nism bla, pač sam projekt sm delala, pa mi je murit začela...in mi tko pobere tiste kable k lohka, pa računalnik še zmeri dela, pa mi reče nej ga ugasnm... pol se totalno **** in vrže varovalko dol, pa računalnik še zmeri dela, no pol je pa resno do konca znorela pa sm raj šla dol, k nebi živa ostala... pač ženska ni poštekala da ma comp akumulator oz. baterijo:). no seii pol si je gor pršla. aiiddee** ooooo lolllllllllll • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
15.7.2009 22:07
dvoriše pejte raj pomest, bo več koristi_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • 005
• Od: 17.5.2009
15.7.2009 22:29
Jes sn ahko kak dougo hočeem...raznn pred kakimi res pomembnimi testami..med šoloo.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.7.2009 15:00
Meni je tui na začetku pune težila, sao pol se nisem ozirala pa sem pač bla, čeprav je živce zraveen zgublala, sao zaj je pa nehalaa, ker nevem kak dolgo pa tui niseem.. Na dan sem kake 3 ure gor, tak zjutraj da najprej pogleam malo na ii2, netlog pa to, pol popoldne po kosilu malo, največ sem pa zvečeer, če nea gremo kam veen • maLa123
• Od: 14.3.2009
19.9.2009 13:44
na dan sm na compu okoL ene ure.k več eetaq nimam caiTa.[sqL.!:S]
drgač pa mamo Tko zmejen da se comP naikasnei ob poL deseTih ugasne.&.mi je To cis cuuL. drgač se Pa rai s Frendi zmenmo pa gremo na igrišče pa Tm fuzbaL aL pa kei špiLamo.pa VRJEMTE se mamo 'eLik boLš koda bi pa usi pred msn-a čvekaL. Tk da iaa.U ŽIVO JE BOLŠ! • miisa
• Od: 1.7.2009
19.9.2009 19:16
js sm bla učasih za računalnikom zelo velik časa. pa mi tud tasari nič niso težili glede tega do kdaj sm gor, kr sm jim lepo povedla da bo pač moj problem če bom nasledni dan u šoli zaspana. od takrat naprej mi nikol niso rekli več da morm dol z računalnika. tko da ponavadi sm bla tud kr po celo noč.
sam zdej se mi pa sploh ne da več.. in sem največ kake 2 uri al pa še manj.. • alenkaplos
16.8.2010 11:16
Da se ne boste ukvarjali se s temi temami in seksali in se poročali pa rajš sedet za comp pa za zmeri magari
• androjst
• Od: 6.6.2010
16.8.2010 11:40
Men mtka teži če sm sam eno uro gor - pa še tamav je vs cajt zravn tko da nimam nč zasebnost!
• alenkaplos
16.8.2010 14:01
Kaj ju ubogaš odženi jih mej comp in robota
• Boris
• Od: 17.4.2010
16.8.2010 19:46
pr men so že očitni znaki odvisnosti od kompjutra • alenkaplos
16.8.2010 19:50
Nisi odvisen bolje comp ko pa sex
• mjaw
• Od: 17.1.2010
17.8.2010 0:04
med poletnimi sm lah cjeli dan gor..Sprva mi je izklopljala net po 22uri O.o med poletnimi? KO NI ŠOLE? ka ji ni jasn?..Pol sm ji poskušala dopovedat da so počitnice in ni šole..pol mi je pustila in zdej sm lahku cjeli dan gor..In ko je šole mi net izklopi po 22uri..In ga nemorem nazaj vklučt k kabel uzame s sabo u spalnico -.-" .. Trgač pa sm letos oz.lani ko sm prišla dam iz šole tkoj šla na komp in so se mi ocene trpele pa na konc sm popraune izpite dubla -.-" komp te res čist zasvoji..Za letos sm se odločla da komp nau z mano ****,jes bom lepo pridno učila (kdo se oglaša) in potem na komp prišla ^^.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.