HELP, please? ;D

maanca • Od: 1.12.2010 • Prispevkov: 1
HELP, please? ;D 1.12.2010 17:25
no js pač sn pred kratim spoznala enga fajn tipa in mi je zlo ušeč, pa sn pač slišala od drugih, da ma on rad take živahne punce, k so fajn za menit, pa za družbo pa to Very Happy
no in jes pač nism ful zgovorna Confused .. tk d mi prosim pomagajte, ka nj nardim? o čem se naj menim z njim?
help me!
Arya09 • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 455
Re: HELP, please? ;D 1.12.2010 22:56
jah... ne morm rečt: postan zgovorna. taka si, pa zakaj bi se zanga spreminjala? met te more rd tako kot si u resnic.
pjt do njega, p se probi pogovarjat... em a je problem d si bl sramežljiva? kr to boš slej kt prej mogla premagat...
pa še vedno, od drugih si slišala... jah blabla... sploh ni nujno d je to res... sj noben nia sam določenga tipa osebe k mu je ušeč... tko d tud če je do zdj biu z zgovornimi p živahnimi, ne pomen d pada sam na take...
ej nvm... če lahko poskus komunicirat z nim..če ne pa ko g je.be.--. nvm, maybe its just me, sam men se zdi glupo, d se neki pretvarjaš bit drgačen sam d bi tip paliu nate. bod to kr si... pol pa je.beš tipa če mu to ni ušeč.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.