miklavž, božičk, dedk mrz
• punckalove
• Od: 24.9.2010
miklavž, božičk, dedk mrz
21.11.2010 13:42
a vi tut pišete pisma miklavžu pa božičku pa dedku mrazu???
no jest usebno pišem sam miklavžu.. sej drgač ne vrjamem več u to...sam mam dva mlajša bratca..tko da... pa letos sploh nevem kva nej napišem...ubistvu sploh nevem kva si želim!? sigurn mate tut vi velike želje.. a mi lohk prosm mau puveste kva si kej želite pa tko.. sej vem da ma usak drgačne žćelje ampak lohk da se kej dobrga spomnm..! have a nice day.! • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
Re: miklavž, božičk, dedk mrz
21.11.2010 14:19
punckalove pravi:a vi tut pišete pisma miklavžu pa božičku pa dedku mrazu???
no jest usebno pišem sam miklavžu.. sej drgač ne vrjamem več u to...sam mam dva mlajša bratca..tko da... pa letos sploh nevem kva nej napišem...ubistvu sploh nevem kva si želim!? sigurn mate tut vi velike želje.. a mi lohk prosm mau puveste kva si kej želite pa tko.. sej vem da ma usak drgačne žćelje ampak lohk da se kej dobrga spomnm..! have a nice day.! no jst še tudi pišem za božička pa še nvm • teich1596
• Od: 1.2.2010
21.11.2010 15:46
kulk ste stari?
5? js že od 11 leta ne pišem nobedmu..kr se mi zdi res otročje.. • 30stm
• Od: 31.10.2010
21.11.2010 16:05
pa sej sploh ni fora kolk si star...ampak je to mal zarad enga čara k ga teli prazniki pač prnesejo....pa sploh če maš mlajše sestrce al pa bratce.....sam spomnte se kuko ste se vi pučutl k ste še verjel pa pisal pa dajal na okensko polico pa si zjutrej pugledou pa si bil vesel k pisma ni blo več...usak ma še mau utroka u seb pa nima veze kolk je star....sam tko puvem...pa vem da se ful butast sliš sam pač kaj morm... • Zelodko
• Od: 13.11.2010
21.11.2010 16:54
teich1596 pravi:kulk ste stari?
5? js že od 11 leta ne pišem nobedmu..kr se mi zdi res otročje.. In zdej si ti ful odrasla ja -.-" Tis otročja, ker mislš, da je pisanje božičku, miklavžu otročje-.-" Mislm halo? Zakj tega ni več? Ko smo bli mali, smo v to verjel. Zdej smo veliki in kao nam je bol pomembno fant/punca, postava, videz.. Ma dej, pišemo božičku in se delamo, de v božičku verjamemo.. Tega zdej ni več.. Vsi pravjo: a si ti otročja, pa take.. Ma **** se. Js sm stara 15let, brat jih ma 18 pa bratranc 16 pa še zmeri pišemo božičku za foro, pa obujemo spomin otroštva kak smo v božička verjel.. In noben ne dela odraslo in reče da smo otročji. • Timi
21.11.2010 17:08
Zelodko pravi:
teich1596 pravi:
kulk ste stari?
5? js že od 11 leta ne pišem nobedmu..kr se mi zdi res otročje.. In zdej si ti ful odrasla ja -.-" Tis otročja, ker mislš, da je pisanje božičku, miklavžu otročje-.-" Mislm halo? Zakj tega ni več? Ko smo bli mali, smo v to verjel. Zdej smo veliki in kao nam je bol pomembno fant/punca, postava, videz.. Ma dej, pišemo božičku in se delamo, de v božičku verjamemo.. Tega zdej ni več.. Vsi pravjo: a si ti otročja, pa take.. Ma **** se. Js sm stara 15let, brat jih ma 18 pa bratranc 16 pa še zmeri pišemo božičku za foro, pa obujemo spomin otroštva kak smo v božička verjel.. In noben ne dela odraslo in reče da smo otročji. se strinjam • punckalove
• Od: 24.9.2010
21.11.2010 17:40
jest se tut strinjam..
kakšne želje pa mate? • Timi
21.11.2010 21:21
punckalove pravi:jest se tut strinjam..
kakšne želje pa mate? ja jst si najbl želim d mi miklavž prnese: uno punco u kero sm • missvampire
• Od: 15.11.2010
21.11.2010 21:38
Jz pa tud pišem Božiičku. Ker maam malo ses3co & ona še vrjame (6). pa tud Božičkove stopinje nardimo, da misli ona da je res pršu. Pa kakaau mu nastavimo. In gremo mi na sprehod ati pa na ''pivo''.. haha. to so bli fajni časi ;/
hm.. jz če nwm kaj bi napisala napišem da se pustim presenetiti. pol si pa itak sama zberem ah ja.. božič <3<3 • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.11.2010 21:49
Za novo leto si želim, da bi dedek mraz ubil božička.
..brez ****, to je moj brat napisal v 2 al 3.razredu ko so mogli kao spis napisat pismo dedku mrazu.. drugač pa kaj te vem, meni se zdi otročje da bi zaj pri svojih letih neko pismo pisala, itak nisem posebno nadarjena za pisanje, pač vsako leto me mami vpraša kaj si želim, napišem na list da ne pozabi (brez dragi dedek mraz, ampak samo pač po alinejah) in pol pač te stvari dobim ;d sicer pa: -palete (400 v enem 2×) -novi dvd -paket od lush -zajca -kilo milka čokolade ijoooooooooooooooj še malo pa bo decembeeer <3 [link] _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Zelodko
• Od: 13.11.2010
22.11.2010 16:56
weeeeeeeeeeeee.
Za božička bi velikoo čokolaaaaaaaaad. Moji mami je skori kap ko me je prašala kaj bi božička:( Kaj pa je takega, če si res želim 80cm višine škatlo, not pa ogromne čokolade od milke in kinder.. Ohh,njam Ps; nisem bajsa. • Timi
22.11.2010 17:04
Zelodko pravi:weeeeeeeeeeeee.
Za božička bi velikoo čokolaaaaaaaaad. Moji mami je skori kap ko me je prašala kaj bi božička:( Kaj pa je takega, če si res želim 80cm višine škatlo, not pa ogromne čokolade od milke in kinder.. Ohh,njam Ps; nisem bajsa. heh heh jst sm lansko leto napiso: 100x Nutel! sicer ti pa verjamem da nisi bajsa |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.