Šola za strojništvo Škofja Loka• bojana
• Od: 25.9.2008
Šola za strojništvo Škofja Loka
18.1.2009 18:28
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. • superpsiho
• Od: 31.8.2009
Re: Šola za strojništvo Škofja Loka
31.8.2009 15:14
Vpisal sem se pred 5 leti, ker sem hotel postati avtomehanik... Z velikimi mukami sem ta naziv tudi pridobil, sedaj pa še kar nadaljujem šolanje. Pa dovolj o meni. Preidmo na ŠS ŠKOFJA LOKA Vsi prfoksi hvaljo šolo itd.
Ampak js je ne priporočam nikomur ne samo da ne priporočam, odsvetujem jo. Če ste pametni ne it na šs škofja loka. Profesorji so ****, ne vsi ampak 3/4 gotov, urniki so obupni... predmeti še bolj.... avtoserviserje,tehnike itd. je**** z umetnostjo, zgodovino, biologijo ITD.... te predmeti nikakor niso v povezavi s stroko in poklicem ki ga boste opravljali. Biologija;dnk, tranzgene rastline, biotehnologija,... obup! Zgodovina: slovenija 100000 let nazaj, neandertalci... krneki Umetnost: razčlenjevanje likovnega dela in podobne neumnosti... In pa še velik neumnih predmetov ki ne spadajo v strojno stroko bi se našl.... In ne te predmeti niso za splošno razgledanost... Če bi bli namenjeni splošni razgledanosti se nebi učili takih neumnosti ki jih potrebujejo dohtarji, učenci na likovnih akademijah ipd. Predmete ki pa sodijo v poklice strojništva pa učijo neuki profesorji, ki znajo samo brati iz knjige in to ponavljati, učenec pa naj razume in se uči.... (seveda tudi pohvale nekaterim profesorjim ki res vedo kaj govorijo in ne spadajo med zgoraj omenjene) Vprimeru nepoštenega ocenjevanja in podobnih stvari se lahko učenec lahko pritoži ampak druga stvar je če bo kaj dosegel. Učitelj ima vedno prav Praktično izobraževanje: 3 ure na teden. 3 URE NA TEDEN!!!???? Profesorji pa pravijo da delodajalcdi "jamrajo" ker vajenci ne znajo ničesar ko pridejo k njim. Naj mi nekdo pove le kako se bo nekdo ki nima možnosti podobnega dela početi doma naučil v TREH URAH PRAKSE NA TEDEN!!!??? Povzemimo: TA ŠOLA JE "ADIJO PAMET" PS: pohvala pa profesorjim tehnologije, PMV, PA, PIO,INF in pa profesorjem praktičnega pouka(pohvale pa si zasluži le nekaj profesorjev te šole) Hvala da ste si vzeli čas za prebiranje posta, se zamislili in se niste vpisali na to šolo... opravičujem se za pravopis, in brez zamere to je samo moje mnenje:P Dolgoletni učenec ŠS škofja loka • strojnik
• Od: 2.2.2010
2.2.2010 13:37
Men je pa šula kar všeč. Priporoču mi jo je frend, k je že hodu nanjo. Reku je, da je še kar O.K. Prfoksi ne težijo neč bel, kot doma tastari. Nekateri predmeti so res kar neki, vem pa da šula ne more zbirat, katere predmete bo imela. Ko šulo nardiš imaš pa sigurno zaposlitev.
S šošolci se dobr zastopmo in smo kar frendi. Men je urnik ušeč, ker je sam dopoldne. Malce pa so zakon. Superpsiho, ne zatopm te, zakej si še zmeraj na šul, če je tako slab. Mislem, da bi že spokal, če bi mislu, da je kje kej bol. Učiš se gotov ne ful, če si šolo za mehankarja delal 5 let, pa še to si naredu z mukam. Men gre kar dobr, pa še učim se neč kej. Če se bi še enkrat mmogu odločt, bi prav gotov šou še enkrat na to šulo. Mislem, da tud sošolcem ni žau. Jest mislm, da je ta šula zakon. • superpsiho
• Od: 31.8.2009
4.2.2010 1:08
Ko boš preštel še mal svojih let v + boš pogruntu da ni vse v veselju do tvojga poklica itd. Mlad si še, ne veš kva vse se dogaja tam... Bojo živlenske izkušne prinesle svoje...
Pa mal si se zmotu oz. biv površen. Naredu sem že 3 in 4 stopnjo se prav 5 let...Naredu mehankarsko+2 +... Hodm naprej, se šolam pa prestar sem, da bi še verjel da je ta šola vauu:P • strojnik
• Od: 2.2.2010
4.2.2010 10:29
Katera šula pa je vauuuu? Še zmeraj pa mi nisi odgovoru, zakaj si še na ti šul, če ti ni neč všeč.
Men je pa všeč, ka so v isti bajti še gimnazijke. So ful dobre bejbe, sploh moje sošolke z osnovne. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.