maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
***** 19.11.2010 17:53
nooo jst mam dost veliik problem* usaj mislm tko =P na moji šoli je velik košarkašev pa tut nogometašev, k so ****čii, če štekate. no in jst sm dost priljubljena med njimi in se tut z glavnimi na šoli skos družm, pa sem edina punca v družbii. in so mi rekl da so me sprejel v družbo zato, ker jim dajem nasvete za punce itd., pogovarjamo se o crossu, košarki..... pa tut se spoznam na to ane. tuki pa pol nastop en problem. ker sm edina punca v družbi, fantje of course ne morjo brez šlatanja pa hočejo da jim sedim u naročju, pa tut objemajo me ampak me majo k za mlajšo sestro pa me branjo če mi gdo kej hoče. zdej so pa začel mal pretiravat s tem šlatanjem in sem jim pač povedala svoje anee. pa smo bli mal skregani, in sem jih pustila doug časa na miru, da vidim če so mi res dobri frendi. in so mi začel pisat sorriii, pa nism mislu tko, sej nismo skregani al?? in zdej smo spet frendi. a mislte da me majo za dobro frendico al se lahko s kom tut zapletem?? a jim lahko zaupam?? a so usii fantje taki ( aja pa skos mi govorijo kok sm hott pa take pol pa rečejo da so se hecal, čeprou vem da se ne hecajo k to rečejo) a je u tem kar rečejo kej resnice??* <3

Beauty+ Danger= ME*
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: ***** 19.11.2010 18:34
po mojem je malo resnice ja =p saj pač lej čist možno je da je keri v tebe drugač pa fantje smo fantje ne xD Zaupaš jim lahko če so ti res pravi frendi =p drugač pa kaj ti pravijo lahko je pač da si res hot ne xD ali pa da te pač za hec **** =p
Re: ***** 20.11.2010 18:45
tipična 'street' družba, ****čov brez možganov..
kera šolo pa je to če smem zvedt?
missvampire • Od: 15.11.2010 • Prispevkov: 40
Re: ***** 20.11.2010 21:50
Učasih so fanti bolši frendi kt pa punce. Ker punce so pač punce. Wink **
maliislatkii • Od: 10.11.2010 • Prispevkov: 44 • Kraj: Łublanaa*
Re: ***** 20.11.2010 22:11
mhm usaj men so fantje bolša družba ker ne hinavjooo*

Beauty+ Danger= ME*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.